Kilpailun säännöt

 

1. Kilpailu-aika

Kilpailu on voimassa 31.03.2018 asti, voittaja arvotaan 02.04.2018.


2. Kilpailuun osallistuminen

Mene nettisivulle www.esairaala.fi ja kirjoita arvio terveydenhuollon toimijasta. Ruksaa arviointilomakkeesta "Haluan osallistua kilpailuun" ja syötä puhelinnumero sekä sähköpostiosoite mahdollista yhteydenottoa varten. Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Väärien tunnistetietojen käyttäminen voi johtaa kilpailusta poistamiseen tai palkinnon menettämiseen. Vastaaminen on henkilökohtaista, eikä osallistuja voi vastata kilpailuun toisen henkilön puolesta.


3. Palkinnot

PALKINTO:
Rakentavimman palautteen antaja palkitaan 250 euron arvoisella vapaavalintaisella lahjakortilla.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.


4. Palkinnon luovutus

Voittaja julkaistaan viikon sisään kilpailun päättymisestä ja palkinto luovutetaan 30 päivän sisällä yhteydenotosta. Flowmedik Oy valitsee rakentavimman palautteen kaikkien osallistujien palautteista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä voittajan nimi julkaistaan mm. sivustolla: www.esairaala.fi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen kautta 14 päivän sisällä, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkinto on henkilökohtainen.


5. Kilpailun järjestäjä

Flowmedik Oy, Sorsanpolku 2 c, 13210 Hämeenlinna.

Kaikki tähän kilpailuun liittyvät kysymykset tulee ohjata sähköpostitse osoitteeseen : asiakaspalvelu@flowmedik.com
 

6. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailunjärjestäjä ei ole vastuussa siitä, että jokin osallistuminen ja vastaus tule perille vastaajan päätelaiteen tai tietoliikenneyhteyden häiriön vuoksi. Kilpailun voittaja vastaa itse mahdollisista lisäkustannuksista, joita palkinnon käyttämiseen voi liittyä kuten passi, viisumi, matkakustannukset ja mahdolliset muut kulut. Palkintoon ja sen käyttämiseen sovelletaan lisäksi lahjakortin myöntäneen yhtiön yleisiä palkintoon soveltuvia sopimusehtoja.


7. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt poislukien yhtiöiden työntekijät tai perheenjäsenet, jotka ovat osallistuneet kilpailun valmisteluun, tai työskentelevät näissä yhtiöissä tai palkintoon liittyvässä yhtiössä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää sitä, että osallistuja vastaa kaikkiin kysymyksiin asiallisesti. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.


8. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen mahdollisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
 

9. Rekisteritiedot ja henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuneet hyväksyvät Flowmedik Oy:n yleiset ehdot tietojen käsittelyyn. Katso tietosuojakäytännöt tästä.

 

10. Tietojen julkisuus

Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä, mikäli voittavat, ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailunjärjestäjälle oikeuden julkaista vastaukset ja valokuvat palvelussa, internet-sivuilla, sosiaalisessa mediassa tai muussa Flowmedik Oy:n palvelujen yhteydessä. Katso tarkemmat ehdot liittyen arvioihin ja kuviin >>


11. Viralliset säännöt

Flowmedik Oy voi koska tahansa keskeyttää kilpailun tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa ja millä tahansa perusteella. Flowmedik Oy voi lähettää osallistujalle ajankohtaisia tiedotteita palveluun ja uusiin lisäpalveluihin liittyen.  Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.