Vuosaaren terveysasema

Vuosaaren terveysasema - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kahvikuja 3 A
00980 Helsinki

Vuosaaren terveysasema

Kahvikuja 3 A, 00980

Puhelin: 09 31060850

Vuosaaren terveysasema

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 0,00 €

62%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Erkki Haapaniemi

         

09/2022

Resptien uusinta

Pyysin Kanta-fi-palvelun kautta kahden särkylääkereseptin uusimista. Niitä ei uusittu. Miksi? Alun perin olin saanut ne lääkkeet Teidän määräyksestänne. Soitin Vuosaaren terveysasemalle olkapääkipuni takia ja kysyin voisinko saada fysioterapiaa. Vastaus oli: "Vai vielä fysioterapiaa!" Ottakaa särkylääkettä.


007

         

09/2022

Olen 2.lk:n diabetes potilas

Minulla pitäisi olla määräaikainen kolmen vuoden välein silmätarkastus. Viimeksi olen ollut tarkastuksessa maaliskuussa 2018.Samoin pitäisi alkuperäisen hoitosuunnitelman mukaan ottaa laboratoriossa verinäytteet. Niitä ei ole vuosiin enää tehty. Ilmeisesti olen tervehtynyt koska ei enää tarvitse tutkia reseptien uusimisenkaan yhteydessä.


Tuntematon potilas

         

04/2022

Mikään ei toimi ja lääkärit eivät osaa työtään

En saa sitten millään vatsakipuun tuttua Litalgin reseptiä jonka olen aina ennen saanut, monta päivää olen joutunut hoitajan välityksellä konsultoida uutta lääkäriä kys. lääkkeestä. Ei ole viitsinyt lukea tietojani ja väittää että en lääkettä tarvitse ja jokaiseen konsultaatiopuheeseeni vastaa viestitae samalla ?ei ole mitään vikaa, ei ole tarvetta? mantralla. Täysin ammattitaidoton tämäkin lääkäri koska tarvetta lääkkeelle todellakin on, mutta ei ole mitään uutta tämä ammattitaidottomuus kun Vuosaaren terveysasemasta on kyse. Pitänee vaihtaa asemaa, tämä oli viimeinen niitti tämän aseman toimesta. Paljon perseilyä olen heiltä katsonut läpi sormien, mutta nyt riitti.


         

01/2021

Lääkäri

Mä koitin omaa reseptiä uusia jonka olis pitänyt saada uusittua. Mutta lääkäri oli ikävä ja ei halunnutkaan ilmeiseti uusia mun todella tärkeää lääkettä.. tuntui ikävältä ja pahalta. Se lääke koski vielä mun verenpainetta joka pitkään verenpaineen kunnossa. Tuntuu että Vuosaaressa ei paljoa terveysasemalla välitetä yhtään mistään. Sorry


Rouva 68

         

02/2020

Reklamointi

30.01.20 omahoitajalta sain viestinä ajan lääkärille 17.02.20. Vahvistuksen soitti toinen vielä toinen hoitaja. Tänään menin, mutta aikaa ei ollut kirjattu, pääsin ns. pika-ajalle. Ei kyllä palvelu pelaa, olen jo kerran aikaisemmin reklamoinut.


Pettynyt

         

03/2019

Viime syksynä olin ollut kauan flunssassa ja hirveässä yskästä,mikä ei loppunut millään ja sattui rintaan. Sanoi lääkäri että palaa takas sitten kun sulla kuumetta,eikä antanut edes yskänlääkettä. Ei mennyt kauaa kun en pystynyt edes seisoo pystyssä saati istumaan. Menin yksityiselle ja he ottivat verikokeet ja tutkivat minut. Oli kylkiluu murtunut yskimisestä,söin kaksi antibioottia,astmalääkkeet pitkäksi aikaan, kipulääkkeet ja yskänlääke. Menin joku aika sit jalan takia ja lääkäri ei edes tutkinut kunnolla. Hirveetä toimintaa


Sirpa Hyvärinen

         

05/2017

Haavanhoito ja rokotukset

Leikkaushaavani 2 vuotta sitten vaati hoitoa terveyskeskuksessa. Olin siihen todella tyytyväinen. Samoin kun olen käynyt kausi-influenssarokotuksissa. Tänä keväänä sain tilattua ajan netissä olevalla lomakkeella jäykkäkouristusrokotukseen, kätevää. Lisäksi oli kiva yllätys, kun rokotuksen antajan kanssa tunnistimme toisemme parin vuoden takaisesta haavanhoidosta.


Leena Ylä-Anttila

         

04/2017

ei toimi

Lääkärin ei-kiireettömälle vastaanotolle on joskus vaikea päästä, akuuttiin olen kyllä päässyt hyvin pari kertaa.


timppa55

         

03/2017

vuositarkastus

labrassa kävin kahteen otteeseen koska lääkärini huomasi ensimmäisissä kokeissa poikkevia arvoja. Hyvä se.


TuulaMK

         

02/2017

Asioiden hoito

Yhteyttä lähes mahdoton saada. Ihmisten on jonotettava tunteja puhelimessa. Syksystä asti hoidettu asiaa, aloitetaan aina uudestaan, ei noudateta hoitosuosituksia, ei annettu tarvittavia yhteystietoja, ei noudateta lehdissä ilmoitettua uutta käytäntöä.


Anonyymi

         

01/2017

Hommat toimivat, hoitajat ja lääkärit tosi asiallisia ja mukavia.


Timo Pakalén

         

01/2017

Takaisinsoittopalvelu ei toimi, jouduin odottamaan vastausta 40 min. Sain ajan samalle päivälle ja palvelu oli hyvää


Mari

         

12/2016

Jos ei pääse oman lääkärin hoidettavaksi voi oikeasti tulla vaikka tapetuksi henkilökunnan toimesta, ihan hirveä paikka.


Anonyymi

         

12/2016

Tarvitsin tietoa alaikäisten lapsieni voimassa olevista rokotuksista matkalle lähdön takia. Jouduin olemaan yhteydessä ta:lle 4 kertaa ennenkuin asia selvisi. Ja se selvisi kun menin paikanpäälle, jonotin toimistoon ja paikalla oli tuttu hoitaja joka tarkasti asia. Mielestäni yksi soitto olisi pitänyt olla riittävä.


Anonyymi

         

12/2016

Takaisinsoitto kahden päivän päästä. EI paljon aikaa ole tehdä toimenpiteitä, lähetettiin kotiin korvaa huuhtomaan


Fanny Koiso-Kanttila

         

11/2016

Asiakaspalvelu on ollut yleensä todella hyvää, mutta noin kuukasi sitten kohtasin tapauksen, josta pahoitin mieleni. Vuosaaren terveysaseman asiakaspalvelija aliarvioi vaivaani, jota häpesin muutenkin ja tuli todella huono mieli tapahtuneesta. Soitin seuraavana päivänä toiseen terveysasemaan ja siellä asia otettiin vakavasti ja todettiin, että oli tärkeää päästä lääkäriin.


Tuomo Varis

         

11/2016

Hyvää palvelua päivystävältä lääkäriltä. Ohjasi poikani hoitoon lastenklinikalle jonne olikin tarve.


Anonyymi

         

11/2016

Hammashoidossa käsittely on välillä melko rajua.


Anonyymi

         

11/2016

Lapsilla toimii. Aikuisille täyttä kuraa...


Nina

         

11/2016

Liian pitkät jonot, liian pieni paikka asiakasmäärälle, suomen kielen taso ei hyvä kaikilla...


Anonyymi

         

11/2016

Kerran toisensa jälkeen yritämme saada apua isäni sokeriarvojen laskemiseen. Lääkärikäynnin sijan meille tarjotaan diabetes vertausryhmässä käymmistä. Mistä lähtien vakavan taudin hoitaa joku ryhmä eikä lääkäri?


Anonyymi

         

10/2016

Kaikki työntekijät eivät ole sopivia asiakaspalveluun. Asiakkaan yksityisyys ei ole aina turvattu vaan käytävillä hoitajat puhuvat kovaan ääneen, ovi on usein auki ja muut kuulevat potilaan ja lääkärin keskustelut, epäsiistin tilat, takaisinsoittojärjestelmä hidas,


Anonyymi

         

09/2016

Karmein kokemus oli lääkärin vastaanotolla. Siitä on jo muutama vuosi aikaa. Valitin kipeää nilkkaani ja pyysin kuvaamaan sen. Tämä mies kertoi huonolla suomellaan: sinä olet onneksi olkoon 58-vuotias. Tulee kihti, tulee reuma, kaikki sinä saat. Kerroin, ettei ole kihdin oireita ja mahdollista reumaa torjun ennalta uimalla kylmässä merivedessä. Hän sanoi: Tämä kihti, minä lääkäri. Sain lähetteen turhiin kihtikokeisiin. Hän ei missään vaiheessa edes vilkaissut nilkkaani. Todella turhauttava käynti. Lisäksi "lääkärin" ylimielinen suhtautuminen loukkasi.


Anonyymi

         

08/2016

Silloin taannoin kun jouduin käymään tässä yksikössä lääkärinä toimi ulkomaalainen mies lääkäri jpka ensinnäkin ketteuilu et miksi olin tullut tänne ja sit minun piti päättää millaisrn kuurin haluan poskiontelotulehdukseeni. Outoa käytöstä. Epäammattimaista.


Kirjoita arvio yksiköstä Vuosaaren terveysasemaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin