Turun yliopistollinen keskussairaala, Turku

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kiinamyllynkatu 4-8
20521 Turku

Turun yliopistollinen keskussairaala, Turku

Kiinamyllynkatu 4-8, 20521

Puhelin: 02 3130000

Turun yliopistollinen keskussairaala, Turku

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 36,90 €

87%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Syöpäpotilas

         

06/2020

TD5

Olin leikkauksessa joka oli iso leikkaus. Leikkauksen jälkeen teholla, sieltä vatsakirurgiselle osastolle. Piti mennä kuvaukseen (TT) kun epäiltiin, että vuotaa tms. Potilaskuljettaja tuli, vanhempi äijä. Työnsi sänkyäni miten sattui, vastasi puheluihin homman aikana. Törmäsimme sänkyni kanssa seiniin ainakin 7-8 kertaa, sori sori vaan sanoi vaikka näki, että teki joka täräys minulle tuskaa. Ilmeisesti nautti siitä. Ihan pimeä ukko, selässä luki joku nimikirjain lyhenne selvitin että se tarkoitti " ensihoidon liikelaitos" . Eli oli kilpailutettu ja tässä lopputulos. Toivon, että äijä itse saisi yhtä huonoa kohtelua kun itse sairastuu joskus ehkä syöpään. Lääkärit oli erinomaisia, suurin osa hoitajista varsinkin nuorista nyrpeitä. Muutama todella helmi joukossa, jotka oli selkeästi oikealla alalla. Kiitos teholle erinomaisesta hoidosta, samoin leikkuriin!


Liisa Saarinen

         

03/2018

Kävin päivystyksessä tapaturman takia.

Aivan loistava palvelu heti sairaalaan astuttuani: nopea vastaanotto, saatto päivystyksen puolelle, nopeat kokeet ja tutkimukset sekä lääkärin konsultaatio, jatkuva seuranta, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Lähetin myös heti palautteen mainiosta kohtelusta ja sain jopa kattavan vastauksen, jossa mm. mainittiin, että palaute oli käsitelty koko osaston kanssa, mikä vielä lisäsi hyvää mieltä puolin ja toisin.


Merja Tähtinen

         

03/2018

reumapoli

Käsikirurgi lähetti minut tänne epäilyn takia. Kesti kauan päästä. Ensimmäisellä käynnillä oli asiallinen ja tarkka lääkäri. Tutki ja hoiti hyvin ja sain apua ja lähetteitä ja lääkkeitä ja lääkkeet vielä auttoivat. Isku tämän ikäiselle loppuiän sairaudesta mutta sairaanhoitajatkin selittivät vielä lisää. Muutamalla seuraavalla kerralla on ollut tyly lääkäri joka sanonut että häntä ei kiinnosta eikä kuulu hänelle .. Jatkotutkimukset määrättiin väärään osaan selkää ja vieläkään ei ole uudelleen tutkittu. Kovin oli reumapolin hoito kiinni lääkäristä. Hoidon laatu oli reumapolilla toisella lääkärillä hyvä toisela huono niin laitan keskinkertainen. Odotaa saa kauan.


Pirkko Heino

         

03/2018

Olkapäiden ja polven tekonivelleikkaukset

Leikkaukset suoritti lääkäri *****, jolle täydet pisteet tehdystä työstä. Elämänlaatu parani huomattavasti. Polven jälkeen pitkä avokuntoutus ja kaikkien leikkausten jälkeen hyvät kotihoito-ohjeet. Olen tosi tyytyväinen enkä läheskään aina edes muista, että minulla on kolme tekoniveltä. "Muusta ei tarvitse luopua kuin laskuvarjohypyistä ja moottorisahan käytöstä yli kuuden tunnin ajan", sanoi lääkäri. Tällä neuvolla olen mennyt ja menen eteenpäin-


Riina vainio

         

02/2018

hyvä asiakaspalvelu

Hyvä asiakaspalvelu ja hoito onnistui hyvin kiireestä huolimatta. Asiakaslähtöinen työote ja empaattisuus oli avainasemassa hyvän hoidon rinnalla.


marju

         

02/2018

lonkan tekonivelleikkaus

Jouduttiin leikkaamaan kaksi kertaa. Eka kerralla kuppi oli vinossa.huono kokemus.


Ulla Forsman

         

02/2018

Hammashoitolassa "hemmoteltavana"

Olen pitkään lykännyt hammaslääkärille menoa, kustannussyistä ja myös häpeän takia (kun hampaani ovat niin huonot, ja kärsin myös osteopeniasta joka varmaan on huonontanut hammasluunkin laatua). Kun eräässä kauppakeskuksessa järjestettiin maksuton hampaiden katsastustilaisuus, tartuin härkää sarvista ja menin sinne esittelemään purukalustoani. Kun sitten sain ajan opetushammashoitolaan, käynnistyi hammashoitoni viimein. Kohtelu hoitolassa on ystävällistä, eikä siellä siunailla ja kauhistella huonoja hampaitani, kuten aiemmin eräässä lääkärikeskuksessa. Hoito varmaan perusteellista ja hyvää, kun opettaja aina tarkistaa toimenpiteet. Tosin kestää kauan, ja leukapielet meinaavat juuttua samaan asentoon. Kaksi tuntia siinä piinapenkissä on melkein liikaa minulle! Mutta kun nyt saan hieman halvemmalla hoidon, niin kestän loppuun asti. Pitkät välit ajanvarauksissa kuitenkin. Suunnitteilla on osaproteesi, jollaisesta minulla on huonot kokemukset. pelkään, ettei nytkään sopivaa tule, aiemmin oli niin iso että en saanut suutani kiinni. En voinut sellaista härveliä käyttää ensinkään, vaan se joutui kaapin perukoille. Voittopuolisesti hyvä kokemus tämä nykyinen siis, erityisesti mukavien hammaslääkäreiden/oppilaiden ansiosta.


Anne

         

02/2018

Ammattitaitoinen

Hyvä lämminhenkinen henkilökunta ja asiakaslähtöinen suhtautuminen potilaisiin. Kokemus sydänosasto , korvaosato, allergiayksikkö, keuhopoli, kuvantamiset, neurotutkimukset, fysiatria, ..


toope

         

02/2018

Teho-osasto Turun Tyks

15-vuotias poika kuoli Teholla lokakuussa 2010 mopo-onnettomuuden jälkeen. Oli leikkauksessa ja sanottiin voinnin olleen vakaa ja melkeinpä hyvä. Kolme päivää hän oli Teholla ja kai siirto oli aloitettu lastenklinikalle , mutta siirrettiin takaisin Teholle. Oliko jätetty käytävälle, oliko netissä vika vai miksi terve poika kuoli Teholla? Ei oltu annettu tarpeeksi napapiikkejä tai muuta, koska kuoli veritulppaan. Sanoi, että jalka särki. Ei otettu huomioon. Potilasasiamies sanoi, ettei Teholle voi kuolla nuori perusterveydenhuollon poika.Piti tehdä valitus, mutta oli kova kova suru ja on elämämme loppuun saakka. Miten voi kolmen päivän päästä kuolla Teholla veritulppaan? Minulla on ollut keuhkotulppa ja syön Marevania . Minulle annettiin Klexane vielä kotiin aluksi. Minut hoidettiin hyvin. Mutta pojalle on tehty hoitovirhe. Joku naislääkäri oli paikalla. En saa vastausta, koska kirjoitin nimimerkillä, mutta kuinka kauan tapahtuneesta voi valittaa. Käsittämätön kuolema. Ja pappi ei käynyt yhtään hänen luonaan. Vain huikkasi mitä kuuluu. Poika vastusti, että hyvää. Niin pappi juoksi pois. Olisiko voinut ehkä rukoilla tai kertoa Jeesuksesta. Poika vietiin heti ruumishuoneelle. Omaisetkaan eivät saaneet rukoilla. Mietin oliko poika edes kuollut. Kamala kiire, liukuhihnatyötä. Jos minulle olisi kerrottu, että siellä on kappeli olisin mennyt pojan kanssa rukoilemaan. Hän oli ehkä koomassa tai tajuton. Olisi voinut herätä. Omaisia kohdeltiin huonosti. Ajettiin pois ja rakas poika kuskattiin ennen aikojaan ruumishuoneelle. Suru on mittaamaton. Poika olisi nyt noin 23-vuotias. Menetimme kaikkemme napapiikkien ja muun liotushoidon pois jättämisen vuoksi. Lääkärit joissa olen käynyt itseni takia ovat lukeneet sairaskertomuksen ja sanoneet, että jotain on jäänyt tekemättä tai tutkimatta. Järkyttävääääää!!!!!!!!!!!?


Ulla Forsman

         

01/2018

Viimeksi hyvä kokemus

Kun menin päiviystykseen sydänvaivojen takia (terveyskeskuksen päivävastaanotolta lähetettynä), sain ystävällistä palvelua. Tosin vähäiseltä näyttävästä potilasmäärästä huolimatta tuntui kestävän melo kauan. Nuori mieslääkäri jutteli kuin vertaiselleen, ei siis lällättänyt lastenkielellä vaikka olinkin häntä paljon vanhempi. Selosti tutkimuksen tulokset, otti kokeet. Vielä meni varmuuden vuoksi neuvottelemaan kokeneen lääkärin kanssa tapauksestani. Sitten suositeltiinkin jatkotutkimuksia myöhempänä ajankohtana, neuvottiin tulemaan uudelleen päivystykseen jos vielä tulisi vastaavia tuntemuksia. Se vain harmittaa, että ´joudun aina odottamaan monta viikkoa ennen seuraavaa vaihetta. Siinä ehtii jo pelätä ja huolehtia monet päivät ja yöt, kun ei tiedä miten vakavasta jutusta on kyse. Ja se on epäkohta, että sanotaan: "Lääkäri soittaa Teille maanantaina 5.2." Ei tiedä kellonaikaa edes suurin piirtein. Se tarkoittaa, ettei voi mennä kaupungille asioille eikä tärkeihin tai mieluisiin tapaamisiin. Kukapa haluaisi isoon ääneen kailottaa oireitaan ja sairauksiaan kännykkään esim. bussissa tai kerhohuoneessa? Pitäisi saada vaikka parin tunnin aikahaarukka, niin ettei koko päivää tarvitsisi kotona kyyhöttää puhelua odottamassa.


Ninnu

         

01/2018

Synnytys

Lapsemme syntyi yllättäen jo viikolla 32 ja nopeasti.tyksin henkilökunta oli erittäin osaavaa ja empaattinen.sekä äiti että poika ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon.


Äitiliini

         

01/2018

Lastenklinikan kandit

Pieni tyttömme sai ulkomaanmatkalla vatsapöpön, jonka vuoksi hänet otettiin Lastenklinikalle seurantaan. Kandit olivat todella auttavaisia ja ystävällisiä. Sain perusteellisen vastauksen siihen, miten lapsen kuivumista voi arvioida.


Tantula

         

01/2018

Toiminta sisään kirjautumisen yhteydessä.Päivän lääkitys myöhässä paljon.

Muuten olen saanut,hyvää hoitoa!


stku

         

01/2018

T-sairaala

Olin tyytyväinen saamaani palveluun, mutta olisiko sairaalan voinut rakentaa selkeämmäksi?


js84

         

12/2017

Hyvä palvelu


Risto Vanhanen

         

12/2017

Tähystysleikkaus

Leikkaus meni hyvin vain kipulääkitys ei vastannut toiveita


v

         

12/2017

leikkaus

hoito asiallista ja luotettavaa


x

         

12/2017

leikkaus ym.

asiallista ja toimivaa


Risto Vanhanen

         

12/2017

Leikkaus

Leikkaus sujui hyvin, mutta leikkauksen jälkeen en saanut kipulääkkeitä vaikka niitä pyysin


Risto Vanhanen

         

06/2017

Rannemurtuma

Hoidatin rannemurtuma kyseisessä sairaalassa ja kaikki toimi hyvin


Nimimerkki Tuikku

         

06/2017

Kivunhoito....

Kivunhoito suuren leikkauksen jälkeen ei toiminut. Potilaan kuuntelu olisi tuonut avun nopeammin ja kipupumppu olisi laitettu toimivaan jo leikkaussalin heräämössä. Osastolla vasta hoitaja tajusi, kun olin hiestä märkä, että valitukseni ei ollut turha. Tätä en unohda koskaan!


Päivi R

         

06/2017

Kylkiluun poistoleikkaus

Ei voi kuin kiittää ammattitaitoista kirurgia siitä, että kymmenvuotiset kivut jäi leikkauspöydälle. Itse käynti Tyksissä oli peloistani huolimatta miellyttävä, ja hoitajat jaksavat pysyä kannustavina suuresta työmäärästä huolimatta. Olen Tyksissä vuosien mittaan asioinut monesti aina lukioajoista tuoreeseen äitiyteen asti. Palvelu tuntuu vaan paranevan tai ainakin ihmisten ammattitaito ja asenne on säilynyt hyvänä.


Heidi

         

06/2017

Kiitos neurokirurgiselle vuodeosastolle

Olen ollut neurokirurgian potilaana käytännössä kuukauden, enkä voi kuin kehua. Koko osaston henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Tilat ovat sairaalaksi viihtyisät ja ruokakin ihan hyvää. Vierestä jouduin myös seuraamaan huonekavereideni hoitoa ja kohtelua. Jopa täysin puhumattomat, ehkä jopa ymmärtämättömät potilaat hoidettiin hyvin ja huolella sekä heille puhuttiin kauniisti. Ainoa miinus tulee siitä, kun jouduin palaamaan kotiutuksesta useamman kerran, niin päivystyksessä joutuu odottamaan tyhjän panttina tuntikausia. Mutta jopa päivystyksessä olen saanut ystävällistä kohtelua niin lääkäreiltä kuin hoitajiltakin. Ja ettei totuus unohtuisi, minua ovat hoitaneet myös lukuisa määrä leikkaussali- ja heräämöhenkilökuntaa. Kiitos teillekin, te hymyilevät kasvot! Kiitos teille kaikesta, toivottavasti ei kuitenkaan tavata siellä uudelleen!


Umpilisäke

         

06/2017

Minulta leikattiin tulehtunut umpilisäke ja kaikki meni niin vaivattomasti kuin mahdollista. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja luotettavaa. Kiitos!


O. Rautio

         

05/2017

Kiitokset

Joudun kolmannen asteen palovammojen takia hoitoon ja ihonsiirtoon, olin itse ihan kuutamolla,tuskat pahat, mutta oli turvallinen olo,ympärillä koko ajan rauhallisia asiansa osaavia hoitohenkilöitä osastolla jossa olin kaksi viikkoa. Mutta ennen kuin sinne pääsin, ensiapupoli oli todella kamala paikka kärsivälle, monen tunnin odottelut kamalissa kivuissa!!


Raitanen Maria

         

04/2017

Keuhkokuume/ 4 vrk. hoito osastolla

Jouduin sairaalaan terveyskeskuksen lähetteellä. Palvelu oli nopeaa ja erittäin ystävällistä. Ensi avussa heti hoitoon ohjaus, ja osastolle illalla. Kokemus oli miellyttävä ja henkilökunta mukavaa.


Sara

         

03/2017

Erittäin Hyvää hoitoa

Sairastuin rintasyöpään viime vuoden lopulla. Kaksi leikkausta. Sekä neljän viikon sädetyshoidot. Ihania ihmisiä joka puolella Tyksiä.


Niklas Helenius

         

03/2017

Odotus kestää kauan, mutta hoito ja henkilökunta toimivat!

Olen monesti joutunut tyksissä käymään tikattavana, huonon tuurini takia:/ Hoito on kuitenkin ollut aina toimivaa tilanteessa kuin tilanteessa, mutta odottamaan joutuu välillä turhan kauan. Henkilökunnasta sen verran, että huumori on heillä kohdallaan ja muutenkin asiallista toimintaa.


Risto Vanhanen

         

03/2017

Kipsaus

Ranteen kipsaus oli kokemuksena erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen


pirjo saarinen

         

03/2017

Hoito

Olen joutunut useastikin operoitavaksi ja aina saanut lämmintä hoitoa ja asiantuntevaa.


Mika p

         

03/2017

ystävällisyys.

Ystävällisyys.


ARJA

         

03/2017

MAGNEETTIKUVAUS

PÄÄNI KUVATTIIN MAGNEETTIKUVAUKSELLA UUSIUTUNEEN SYÖVÄN HOITOJEN ALOITUKSEN VUOKSI. OLISIN SAANUT KUVAUKSEN NUKUTUKSESSAKIN SULJETUN PAIKAN KAMMONI VUOKSI. KOKEMUS RAUHOITTAVIEN LÄÄKKEIDEN VAIKUTUKSESSA OLI MIELLYTTÄVÄ JA HELPPO.


Nina

         

02/2017

Toimii

Olen ikuinen potilas. Hoitava taho toimii, kuten toivon. Saan yhteyden tarvittaessa


Nimetön

         

02/2017

Päivystyksen hoito jäi puolittaiseksi

Jouduin keskenmenon vuoksi Tyksin päivystykseen, jossa Triage-hoitaja otti kyllä ammattitaitoisesti vastaan, mutta lääkärin käynnin jälkeen jouduin selvittämään monia asioita oman paikkakuntani terveydenhuollosta. Esimerkiksi jatkotutkimuksiin ei Tyksissä ohjattu, eikä määrätty tarvittavia lääkkeitä, mikä aiheutti ongelmia kotona. Tyksin virheiden vuoksi keskenmenon syytä ei saatu selvitettyä.


Anonyymi

         

01/2017

Hoitajat olivat todella ystävällisiä ja ihania. Lääkärit vähän etäisiä. Jouduin odottamaan todella pitkään


Anonyymi

         

01/2017

Aika oli hieman myöhässä, mutta infopisteen työntekijä oli erittäin avulias.


Anonyymi

         

01/2017

Hoito oli empaattista ja ammattitaitoista arasta aiheesta huolimatta, Kiitos!


petronella79

         

01/2017

Olin synnyttämässä, molemmilla kerroilla ystävällistä palvelua. Asiakas otettiin hyvin huomioon ja toiveita kuunneltiin.


Mika partanen

         

01/2017

Henkilökunnan suuri kiitos.


Tuula rämö

         

12/2016

tyytyväinen TYKSn hoitoon


Risto Vanhanen

         

12/2016

Kiitos kaikille hoitajilleni


Signe

         

12/2016

Nuoren elämää radikaalisti rajoittavan sairauden hoidossa olisi kiva edes kerran hoidon aikana tavata myös valmis erikoislääkäri. Nyt hoito rakentui vain erikoistuvien lääkärien tapaamisiin, joiden toki on saatava myös kokemusta. Siksi edes kerran valmiin kokeneen lääkärin tapaaminen riittäisi.


Anonyymi

         

12/2016

Pääsin tarkastukseen lyhyellä odotusajalla aamulla. Pysäköinti sairaalaan on järjestetty ensikertalaiselle huonosti.


Riitta Danielsson-Ojala

         

12/2016

Uusi traumapäivystys toimi kohdallani erittäin hyvin. Traumapäivystyksen ja päivystyksen röntgen osaston kohdalla hoidon laatu oli erinomainen. Sen sijaan päivystyksen vastaanottava sairaanhoitaja oli epäystävällinen ja poissaoleva. Siksi kokonaisarvio laski hyvään.


Anonyymi

         

12/2016

Hoito hyvää ja palvelu ystävällistä. Odotusaika pitkä.


Anonyymi

         

12/2016

Olen saanut Tyksissä todella hyvää palvelua ja kaikki hoitooni osallistuneet henkilöt ovat olleet ystävällisiä ja asiantuntevia. Lääkäriaikaa saatoin joutua aluksi odottamaan hetken, mutta itse sain lopulta peruutusajan melko nopeasti kun kyselin sen perään.


Anonyymi

         

12/2016

Yhteispäivystys ei toimi. Vaaditaan että soitetaan että hoitaja voi arvioida mutta menee vastaajaan eikä soiteta takaisin. Liian vähän lääkäreitä.


Anonyymi

         

12/2016

Asia, jonka piti hoitua 10 minuutissa, kesti 3t , koska lääkäri unohti laitaa röntgenlähetteen edelleen ja vieläpä unohti apteekkiin lähettää sähköisen reseptin. Eikä röntgenin henkilöstökään välittänyt tiedusteluistani, kehoittivat vaan odottamaan.


Anonyymi

         

12/2016

En usein asioi TYKS:issä mutta kun olen käynyt olen ollut tyytyväinen.


Miro Simonen

         

12/2016

Hyvää hoitoa, tiloja uusitaan.


Varpu Helstola

         

12/2016

Olen aina TYKSissä asioidessani, vuorokaudenajasta riippumatta, saanut ystävällistä ja hyvää hoitoa.


Rita Yüceer

         

12/2016

Olen saanut erinoimaisen hyvää hoitoa aivokasvaimeni leikkauksessa


Occam the Razor

         

11/2016

Pahoin jalkani loukanneena ( Luxatio Totalis) tarvittiin kolme eri ambulanssia,että minut saatiin oikeaan paikkaan. Viimein ,kun minut saatiin oikeaan paikkaan,niin palvelua tuli ,ja henkilöstö oli mahtavaa. Ambulanssien toiminta ala -arvoista Turun seudulla. Ajatelkaa nyt...ihminen ,jolla jalka on pelkästään nahan varassa kiinni viedään terveyskeskukseen ,eikä ensiapuun. Lääkäri totesi terveyskeskuksessa,että :"mitä te tänne tuotte tuossa kunnossa olevan ihmisen,jonka jälkeen toinen ambulanssi sairaalaan, josta kolmannella vihdoin paikkaan jossa operoitiin. Todella tunarointia ensihoitohenkilökunnalta,eikä ole ainoa kerta,sillä ystäväpiirissäni on muitakin vakavia vaivoja omanneita ,joita ei otettu tosissaan. Vauveliinit ! Älkää hakeutuko ensihoitoalalle,jos teistä ei ole siihen.


Anonyymi

         

11/2016

Olen käynyt monilla eri poliklinikoilla ko.sairaalassa. Jonoja kyllä puretaan, mutta hoidossa ja tutkimuksessa ei mitään intohimoa. Tutkitaan poliklinikan perustutkimukset ja ellei vastausta sairauteen löydy, hoito päättyy olankohautuksiin tai potilaan syyllistämiseen. Olettaisin, että yliopistollisessa keskussairaalassa tutkitaan intohimoisesti myös harvinaisempia sairauksia. Voihan se olla, että juuri sillä henkilöllä on se sairaus, joita Suomessa vain esim.tuhat. Olen pyörinyt Tyksissä vuosia. Rahat menneet hukkaan, todellista kiinnostusta asiaani ei ole ollut. Potilas vaan äkkiä jaloista pois. Suurella toivolla vastaanottohuoneeseen ja todellista apua ei koskaan! Neurologia, endokrinologia, fysiatria - varsinaisia vitsejä. Potilasta ei edes riisuteta. Hävetkää kyyniset varsinais-suomalaiset. Itsekin osaisin sanoa, mitä tutkimuksia tarvitsisin, mutta näillä lääkäreillä ei minkäänlaista intohimoa. Jos esim.magneettikuva on otettu 8 vuotta sitten, se riittää tai jos aikanaan on tehty jonkun sairauden tutkimus, voi olla varma, että uudelleen ei sitä oteta. Kuitenkin monissa sairauksissa tilanne ei välttämättä näy kuvissa heti (esim.MS-tauti). Lihaskoepala lievästi patologinen, mutta ei oteta uutta!? Allekirjoittanut saamassa eläkepaperit alle viiskymppisenä ilman, että kukaan miettii, voisko tilannettani selvitellä lisää. Hermojen tuhoa, tasapainovaikeuksia, löydöksiä paljon, mutta kaikki kuitataan olankohautuksella ilman, että haluttaisiin selvitellä lisää. Sanotaan, että tutkittu on. Kiitos siitä poissulkemisesta, mutta esim. jonkun entsyymin puutos on juuri se tietty verikoe, jota ei ole otettu. Potilasta pitää tutkia, jos oireet invalidisoivat hänet. Syy suurella todennäköisyydellä löytyy, kun tutkittaisiin lisää. Eihän se potilaan vika ole, jos tehdään vääriä tutkimuksia. Ketään ei saisi jättää vaan sen takia, että ei muka osata auttaa. Mielistellen olen käynyt tämän tyypillisen hylkiöketjun eli psykiatria, mindfullnessit, psykoterapiat, ravintoterapiat, mutta eipä vaan vaivat hellitä. joko lääkärit ovat osaamattomia tai sitten joku säästää väärästä päästä. Olen maksanut sairaslomallani yhteiskunnalle enemmän kuin tutkimukset olisivat maksaneet. En saa enää sanaa suustani vastaanotolla, koska minua on poljettu, vähätelty liian usein. Arvaa uskaltaako potilas itse ehdottaa tutkimuksia? Sehän olisi se viimeinen pisara vaikka itsekin olen terveydenhuollon ammattilainen. Lisäksi isäni kuoli pari vuotta sitten ko.laitoksessa hoitovirheeseen, josta toki osasto sai huomautuksen Valviralta. Minkälaista porukkaa alalla oikein työskentelee?


Ismo Viinikainen

         

11/2016

Saamani hoito oli hyvää ja asiantuntevaa.


Mika Ilander

         

11/2016

Loistavaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki toimi hyvin. Ainoastaan odotus leikkaukseen yön yli oli pieni miinus, mutta viikonlopun takia ymmärrettävää.


Anonyymi

         

11/2016

Hyvä palvelu.


Anonyymi

         

11/2016

liian pitkät odotusajat, ja päivystyksessä muunmuassa juopot jotka tulevat ambulanssilla ilman oikeaa hätää, pääsevät oikeasti kärsien ja sairaiden ohitse. Osat hoitajat ovat myös töykeitä, ja mielestäni epäpäteviä työssään, kuten minun ihokoepalan otto oli hyvin epäonnistunut.


Mummi74

         

11/2016

TYKS:issä on asiantuntemusta ja empatiaa.


Susanna Grönroos

         

11/2016

Hoidon taso karsea


minttu

         

11/2016

Oli todella mukavaa odotella kun tiesi ettei menisi kauan


Anonyymi

         

11/2016

Minulla oli magneettikuvaus-aika TYKSiin. Hoitajat kuitenkin ystävällisesti tulivat etukäteen ilmoittamaan kun oli aulasas odottamassa, että kuvaa ei minusta otetakkaan koska siitä ei olisi hyötyä. Olivat yrittäneet tavoittaa puhelimella mutta numeroa ei ollut löytynyt. Turhan reissun tein mutta kuitenkin jäi asiakaspalvelusta positiivinen kuva.


Teiju Hintsanen

         

11/2016

Sain aivan erinomaista hoitoa kun olin polvileikkauksessa.


Anonyymi

         

11/2016

Palvelu oli hyvä, niin kuin myös opasteet.


Anonyymi

         

10/2016

Ruoka oli pahaa mutta hoito hyvää


Anonyymi

         

10/2016

Hyvää asiakaspalvelua, mutta erittäin lyhyet käyntiajat ja kunnon panostus potilaan tilanteeseen sen takia vähäistä.


Anonyymi

         

10/2016

ystävälliset kirurgit


Anonyymi

         

10/2016

Osa osaston henkilökunnasta, jolla olin, on hyvin mukavaa ja palveluhenkistä, mutta valitettavasti eivät kaikki.


Tuula Koskinen

         

10/2016

Hoitajilla liian kova ruuhka, selviytyvät silti hienosti


Antti Lehti

         

10/2016

Ystävällinen ja osaavaa henkilökunta


Satu Soininen

         

10/2016

Hoitajat tekevät vaativaa työtä pienellä palkalla. Kaikki arvostus heitä kohtaan.


Ville

         

10/2016

Hyvin meni ? Ei tarvinnut jonottaa ja lääkkeet sai heti.


Topias Ojala

         

10/2016

Hyvä palvelu, aikataulut myöhässä


rauno santalahti

         

10/2016

Kiitos ! verisuoni tukkeutuma leikkaus


Marja-Leena Scharin

         

10/2016

Hoito oli hyvää ja asiantuntevaa. Kaikki olivat ystävällisiä


Raimo Maentylae

         

10/2016

palvelu hyvää ja nopeaa,ammattitaito korkealuokkaista.


Anonyymi

         

10/2016

Aina olen saanut hyvää palvelua ja nopeasti


Anonyymi

         

10/2016

Olin muutama vuosi sitten jalkaleikkauksessa Tyksin ortopedian osastolla.Lääkärit, kole eri henkilöä, olivat kaikki asiallisia ja ammattitaitoisia.Leikkauksen jälkeen olin osastolla yön yli ja hoito sekä kohtaaminen henkilökunnan kanssa oli luottamusta herättävää ja potilasta kuuntelevaa.Myös jälkitarkastuksessa ohjeet olivat hyvät ja kaiken kaikkiaan tunsin, että minua kohdellaan "täyspäisenä" ihmisenä.


Anonyymi

         

09/2016

Erittäin hyvää hoitoa.


Anonyymi

         

09/2016

Erittäin hyvä palvelu keuhkopolilla


Anonyymi

         

09/2016

Erinomaista ja huolehtivaista hoitoa


Anonyymi

         

09/2016

Tyttäreni sai yksityiseltä lääkäriasemalta kiireisen lähetteen TYKS:Iin. Täynnä pelkoa ja epävarmuutta sai tyttäreni erinomaista hoitoa ja valmistelut tutkimuksiin tiedotettiin huolella. Tytär ja äiti kokivat mahtavaa yksilöllistä huolenpitoa. Lopuksi ,vaikka diagnoosi ei ollut kaikkein pahanlaatuisinta...totuttatuminen uuteen ...ei sekään aivan helppoa ollut. Tuesta huolimatta.


Anonyymi

         

09/2016

Ammattitaitoista henkilökuntaa ja hyvää asiakkaan huomioimista Tyksissä äitiyspolilla.


Anonyymi

         

08/2016

Olen ollut kilpirauhas leikkauksessa.Todella ystävällinen ja huolehtivainen henkilökunta.Olin todella hyvissä käsissä.


Anonyymi

         

08/2016

todella useasti vaimon raskausaikoina asioineena täytyy ihmetellä todella suomalaisten sairaaloiden tasoa ja henkilökunnan todella huonoa ammattitaitoa. Monesti on todettu että googlestakin löytää jo ihan itse tarkempaa tietoa kuin lääkäreiltä on koskaan saatu. synnytyksistäkin on vain vaivoin selvitty... Ainut asia mikä sairaalassa on toiminut niin on laskutus. lasku on tullut kyllä perille luotettavasti... Suosittelemme sairaalapalveluita tarvitseville ihan kylmästi muita sairaaloita jos oma henkikulta on kallis...


Anonyymi

         

08/2016

Hoitoni oli hyvää ja asiallista


Anonyymi

         

08/2016

Neurokirurginen vuodeosasto. Ei ajateltu potilaan henkistä hyvinvointia, vaan lykättiin sänky johonkin pimeään huoneeseen. Olisi pitänyt ottaa potilaan vointi huomioon ja oltu vierellä.


Anonyymi

         

08/2016

Esimerkiksi kuulokeskuksen palvelu loistavaa. Muutenkin vain hyviä kokemuksia.


Anonyymi

         

08/2016

Asiakas kohtelu erittäin töykeää, Liikaa lääkkeitä määrätään,vastuuta ei oteta seuraamuksista.herää kysymys saako jatkossa apua oikeasti vaivoihin?


Anonyymi

         

08/2016

Hoito on hyvää ja asiallista, samoin henkilökunta ja ruoka. Ei mitään moittimista. Nimimerkki: Päkä


Anonyymi

         

07/2016

Jonot on aivan järkyttävät. Juuri rakennettu sairaala, eikä sen vertaa voitu keskittyä parantamaan jonostusjärjestelmää. Potilaat saavat hoitoa aivan liian myöhään, palvelu itsessään on hyvää. Voisi kuitenkin kehittää ottamalla vaikka muiden kaupunkien systemillä mallia. Jonot todella on vähintään 2 tuntia..


Anonyymi

         

07/2016

Hoitajilla on kiire, pulaa työvoimasta...


Kirjoita arvio yksiköstä Turun yliopistollinen keskussairaala, TurkuHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin