Turun kaupunginsairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kunnallissairaalantie 20
Turku

Turun kaupunginsairaala

Kunnallissairaalantie 20, Turku

Puhelin: 02 330000

Turun kaupunginsairaala

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 0,00 €

85%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Marianne Vierros

         

09/2022

kiitos hoidosta

Olin eilen 19.9 käsikirurgiassa, nimettömästä sormestani poistettiin patti - haluan kiittää koko leikkausryhmää, olette ihania - ja kiitos myös huoneen 206 hoitajalle ystävällisestä ja huolehtivasta hoidosta - Marianne


Anitta

         

03/2018

Selkäleikkauksessa sain niin hyvää hoitoa ortopedin ja koko henkilökunnalta puolelta että en voi kun kiittää kovasti.


Esteri

         

01/2018

Tyly diagnoosi

Olin vuosina 2015-2017 hermoromahduksen partaalla kun emättimessäno kasvoi hiivasieni johon ei tehonnut mikäään. Olin ottanut jos Diflucania tabletteina ja vaikka ja mitä ja käväisin myös TYKS n erikoislääkärillä jolla ei ollut myöskään hoitokeinoa tähän hiivaan/sieneen....myös sieniviljelyitä otettiin mutta eivät kasvaneet maljassa. Epäilin että jalassani kasvanut sieni olisi käsien avulla levinnyt alapäähäni. Kun tulin taas apua hakemaan vaivaani Kunnallissairaalasta, niin tämä vastaanottovirkailija oli todella tyly minulle ja kertoi minulle suoraan että jalkasieni ei voi levitä alapäähän ja oli minulle tosi tyly. Edelleen sitä ei olla saatu hoidettua, ja tavallinen hiiva se ei ole. Mutta jäi tosi ikävä kokemus vastaanottohoitajasta joka oli minulle ilkeä ja ylimielinen.


Leia

         

12/2017

Hoitajat

Hoitajille iso peukku hyvästä työstä


Johanna

         

05/2017

Mielenterveyspalvelut yleisesti

Ihan yleisesti haluan mainita mielenterveysongelmista kärsivien vaikeuksista päästä hoitoon. Mielestäni mielenterveysongelmiin on aivan liian hankala saada apua. Koko prosessi on todella raskauttava ja pitkä. Ensin pitäisi jaksaa varata aikaa omaan terveyskeskukseen. Sitten sieltä saa lähetettä psykiatrianpolille johon saattaa olla useiden kuukausien jonot. Aika saattaa mennä niin pitkälle että potilas saattaa tehdä omia arvioitaan omasta hoitotarpeestaan, ja jättää psykiatrian ajan käyttämättä. Pahimmassa tapauksessa luovuttaa elämässään, koska kokee että häntä ei ymmärretä. Jos haluaa aloittaa psykoterapian, pitää käydä useampi kuukausi arviointihoidoissa ennen b lausunnon saamista, joka taas tarvitaan kelan korvaamaan kuntoutuspsykoterapiaan. Siitä sitten taistelut ja hakemukset kelan kanssa kun on ensin itse hakenut ja löytänyt itselleen sopivan psykoterapeutin. Etsinnän ajaisia käyntejä ei korvata potilaalle, joten hänelle saattaa tulla taloudellisia vaikeuksia ja tyytyy ensimäiseen terapeuttiin, joka ei välttämättä ole potilaalle edes paras mahdollinen. Mielenterveysongelmista kärsivät saattavat olla työkyvyttömiä, joten rahaakaan ei silloin välttämättä ole psykoterapiaan. Tällöin kunnon hoito ei välttämättä toteudu lainkaan. Mielestäni mielenterveyspalveluita tulisi kehittää niin että näiden uupuneiden potilaiden olisi mahdollisimman helppo päästä hoitoon.


Minä

         

05/2017

Labran vastaanotolla voisi puhua pikkusen hiljempää sukupuolitestien näytteenotoista kun menee purkkia hakemaan ettei tarvitse hävetä ja jakaa asiaa noin 30 muun asiakkaan kanssa.Myös vuoronumeroton mamma kiilasi kylmästi ohitseni ja häntä palveltiin ennen minua.


Pände

         

05/2017

Peräpukamat

Vuosia sitten minulta leikattiin peräpukamat.Halusin nukutuksen mutta leikkaava lääkäri halusi epiduraalipuudutuksen. Pelkäsin hirveästi selkään laitetavaa piikkiä.Itkin ja olin melkein shokissa kun asiasta puhuttiin.Lääkäri sanoi etää nukutukseen voi kuolla.Halusin silti nukutuksen.Kielloistani huolimatta leikkaus tehtiin puudutuksella.Tokkurainen olin mutta minua ei nukutettu ja minua ei kuunneltu.


Kirsti Kaiti

         

04/2017

Akuutti hoitokäynti

Soitettuani sain ajan samalle päivälle. Sairaanhoitajan arvion perusteella lääkäri tuli kohta paikalle. Pääsin röntgeniin heti samaan taloon ja asiani eteni hyvin. Sair.hoitaja oli erittäin ammattitaitoinen.


Mika p

         

04/2017

hyvä

Asiantunteva, :-)


Kirjoita arvio yksiköstä Turun kaupunginsairaalaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin