Tays Hatanpää

  Yhteystiedot

 Osoite:
Hatanpäänkatu 24
33101 Tampere

Tays Hatanpää

Hatanpäänkatu 24, 33101

Puhelin: 03 565713

Tays Hatanpää

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 0,00 €

86%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Tays Hatanpää

Uudistunut Hatanpään sairaala tarjoaa laajan valikoiman sekä erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon että kuntoutuksen palveluja. Teillä on mahdollisuus valita Hatanpään sairaala tutkimus- ja hoitopaikaksenne, asuttepa missä päin Suomea tahansa. Kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Sähköinen ajanvaraus, tekstiviestipalvelu ja sähköiset esitietolomakkeet nopeuttavat palvelua ja mahdollistavat oman vastaanottoajan valinnan.

 

Hatanpään kantasairaala

Hatanpään puistosairaala

Hatanpään sairaala toimii kahdessa rakennuksessa. Kirurgia, sisätaudit, infektiotaudit ja yleislääketiede sijaitsevat Hatanpään kantasairaalassa. Neurologia ja geriatria löytyvät Hatanpään puistosairaalasta.

 

 

 

 


Katja

         

03/2018

Hyvää palvelua

Sain hyvää palvelua gynekologisella polilla.


Eino Ranta

         

02/2018

Ensimmäinen sairaalakokemus

Hoito oli hyvää ammattimaista


Heikki K

         

02/2018

Asiantuntevaa hoitoa

Umpisuolen puhkeamisen hoito ja hyvää perusteellista


Ruth Lindström

         

02/2018

Sain asiallista ja turvallista hoitoa

Hoito oli asiantuntevaa ja ystävällistä.


Hypno

         

02/2018

Todella hienotunteista henkilökuntaa

Minulla oli todella arka ongelma vuoden alussa, jonka kanssa sairaalaan meneminen vaati jo paljon ponnisteluja. Silti jokainen minua hoitanut hoitaja ja lääkäri oli todella asiallinen ja ymmärtävä. He suorittivat hoidot asiallisesti ja kertaakaan en joutunut kokemaan syyllistämistä tai paheksuntaa, vaikka vaivani oli itse aiheutettua. Upea porukka.


Nanna

         

02/2018

Ei turhaa jonottamista

Lyhyen ajan sisällä olen vieraillut useamman kerran ja aina hoitokokemus on ollut hyvä. Hoitoon on päässyt ripeästi ja asioihin on suhtauduttu kunnolla. Ainoa miinus tulee laboratorion ovikello-systeemistä. Henkilökunta ei ole koko aikaa avaamassa ovea ja jono kasvaa oven ulkopuolella. Tämä siis iltapäivisin.


KK

         

12/2017

Päiväkirurgia

Ranteeni leikattiin päiväkirurgisella osastolla kuukausi sitten. Kokemus oli todella positiivinen. Operaatio jännitti ja pelotti, mutta henkilökunta oli ystävällistä, ammattitaitoista ja huumorintajuista. Sain riittävästi kipulääkettä sekä rauhoittavaa lääkitystä ja minulle selitettiin mitä seuraavaksi tapahtuu. Koko ajan oli henkilökunta läsnä ja opasti kotiinlähtöön asti. Toisen ranteen leikkaus on vuorossa ensi vuonna mutta nyt ei sinne meneminen enää pelota.


Päivi H

         

12/2017

Hyvä mieli päiväkirurgiasta

Suonikohjujen laserleikkauksessa. Hoito oli hyvää ja minusta pidettiin huolta. Oli kaiken lisäksi vielä ystävänpäivä ja siitäkin aiheesta vaihdettiin muutama humoristinen sana hoitajien kanssa. On tärkeää että hoitajat jaksavat raskaasta työtaakasta huolimatta vaihtaa muutaman sanan kaikesta muustakin kuin vain pakolliset huomenet. Se lisää potilaan turvallisuuden tunnetta etkä tunne olevasi liukuhihnapotilas.


Tyytymätön potilas

         

12/2017

Miespuoleinen lääkäri oli kovakourainen ja epäystävällinen. Olin siis naisena siis gastron polilla tähystyksessä. Tähystys sattyi ihan törkeesti! Vieläkään vaikka on vaivoja en suostu tai halua mennä uudelleen tähystettäväksi.


Leena Yrjölä

         

06/2017

kysely

Olen ollut tyytyväinen palveluun.


Arja Ruokonen

         

01/2017

Pääsin ortopedin vastaanotolle lähetteen lähettämisestä kolmantena arkipäivänä.


Anonyymi

         

12/2016

Hyvin hoitui


Anonyymi

         

12/2016

Remontista huolimatta palvelut toimivat hyvin


Annu

         

11/2016

Hyvä kirurgi,ystävällinen henkilökunta


Anna

         

11/2016

Hatanpään sairaalassa nyt viimeksi Holter-tutkimuksessa ja kaikki sujui kätevästi sekä asiantuntevasti. Hoitaja oli lämminhenkinen ja selitti rauhallisesti asiat. Hyvä mieli jäi.


Anonyymi

         

11/2016

Kipulääkitys leikkauksen jälkeen aika vähäistä


sakari nieminen

         

10/2016

kyllähän keskimäärin ok, mutta onhan toi munkkilatina vaikeeta ymmärtää


Meppiska

         

10/2016

Tänään juuri hoitajalta/sihteeriltä pompoteltu toiselle kun itsepalvelu ilmoittautuminen automaattiin ei onnistunutkaan.


Soili Venäläinen/ Maria

         

09/2016

En tiedä onko yksikkö oikein, koska missä olin olkaleikkauksessa juuri, on paremminkin sairaala. Sen tahdon kertoa, että olen saanut kattavasti tietoa kaikista vaiheista, mitä minulle on tehty, sekä suullisesti, että paperilla. Kaikki on ollut helposti ymmärrettävää. Etenkin ortopedi kertoi hyvin toimenpiteestä ennen, sekä jälkeen. Ainoa miinus oli, että yökkö oli aika tyly, mutta oli kai väsynyt!


Kirjoita arvio yksiköstä Tays HatanpääHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin