Tapiolan terveysasema

  Yhteystiedot

 Osoite:
Ahertajantie 2
02070 Espoo

Tapiolan terveysasema

Ahertajantie 2, 02070

Puhelin: 09 8163 4500

Tapiolan terveysasema

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 16,40 €

59%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Matti

         

04/2022

Hammaslääkärillä tänään. Erinomaista ja ammattimaista asiakaspalvelua. Kuten aiemmalla kerrallakin.


Koivisto juhani

         

08/2020

Huonoa palvelua

Muutama vuositakaperin hakeudu Tapiolan terveyskeskukseen lääkärin vastaanotolle oikean käden ranteen jatkuvien särkenyt takia. Sanoin lääkärille uskovaniranteessani jännetuppitulehdus ja toivoin saavani siihen kortisonipiikin. Lääkäri kuitenkin totesi ettei hän anna kortisonipistosta vaan tekee lähetteen Töölön sairaalaan. Odotin päivälle puoli vuotta pääsyä Töölön sairaalaan ortopedian vastaanotolle. Sinne päästyäni hän totesi kyseessä olevan jännetuppitulehdus johon hän antaa kortisonipiikin. Särky loppui melkein heti ja ongelma oli hoidettu. Seuraavaksi ortopedi sanoi mukana olevalle sairaanhoitajalle että tästä pitäisi lähettää palautetta Tapiolan terveyskeskukseen,. Potilas on joutunut kestämään kipua puoli vuotta aivan turhaan asia olisi voitu hoitaa Taliolassa.yhteiskunnalle tälläinen terveydenhoito tulee kalliiksi. Ei näin asioita hoideta. Olisi halunnut tietää lukee näitä arvosteluja kukaan.miksi arvostelut ovat useita vuosia vanhoja.


K. J.

         

02/2018

Henkilökunnan kommunikointi keskenään

"Pääsimme" vastaanotolla kuulemaan turhan kipakkaa puhelua toiselle saman terveysaseman yksikölle tietojemme hitaasta siirrosta. Asiakkaana tuli ikävä olo että meidän takia pitää hermostua. Asiallinen kommunikointi harmillisissakin tilanteissa olisi mielestäni ensiarvoisen tärkeää asiakkaan läsnäollessa. Kyseessä oli vielä lapsen hoitoon ja tutkimukseen liittyvä käynti. Tällaisesta kommunikoinnista tulee olo, että yksikön sisällä on eripuraa, mikä taas ei mitenkään lisää asiakkaan luottamusta yksikön toimintaa kohtaan.


Potilas

         

01/2018

Hoitoonpääsy

Hoitoon ei pääse ,vaikka asia olisi akuutti. Hoidontarpeeen arvioijien tarkoitus on vain estää hoitoon pääsy.Silloin harvoin kuin olen hoitoon päässyt ( eli kerran vuonna 2017) ,jonoa ei päivystyksessä ole. Näyttävät maahanmuuttajat, miehet ja vanhukset sekä lapset olevan etusijalla.


Maija Bergman

         

06/2017

palvelu

Olen saanut täällä 26-vuoden ajan aina hyvää palvelua


Ansku

         

05/2017

Hoitoon pääsy

Ajanvarausajat menevät tosi pitkälle ja akuuttiaikaa tosi vaikea saada. Ruuhkaa ei kuitenkaan ole,j os sen akuuttiajan joskus saa, potilaita tosi vähän lääkärille pääsyä odottamassa. Hoidontarpeen arvioijat saavat verenpaineen kohoamaan ja sapen kiehumaan. Heidän roolinsa on ilmeisesti hoitoon pääsyn estäminen. Jos olisi mahdollista,niin menisin aina yksityiselle lääkäriasemalle.


Erika

         

01/2017

Tapiolan terveysasemalla sain terveydenhoitajalta erinomaista ehkäisyneuvoa. Palvelu oli todella henkilökohtaista ja lämmintä ja hän oli todella asiansa osaava.


Riitta Budkin

         

01/2017

Hoito oli ammattitaitoista ja oli miellyttävä käydä.


Anonyymi

         

01/2017

Aikaa mahdoton saada päivystykseen ja pitkä odotusaika muihin aikoihin.


Jenni

         

12/2016

Hammashoitolassa varsinkin asiakaspalvelu ihan ala-arvoista. Ajanvarauksessa ylipäätään työikäisiset ohjataan yksityiselle tai ottamaan aika keskellä päivää. Päivystys ja ajat ihan kortilla..muka..kun menee paikalle niin tyhjää täynnä.


Erica

         

12/2016

Hyvää ja nopeaa palvelua modernissa rakennuksessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Anonyymi

         

10/2016

päivystys hoitajat ottavat aina vastaan hymyllä ja asiantuntemuksella.


Anonyymi

         

10/2016

Pitkät odotusajat


Pekka Kyllönen

         

10/2016

Irronneen paikan hoito onnistui puolen tunnin varoitusajalla (peruutusaika). Tunnin päästä soitosta uusi paikka oli jo paikallaan.


Anonyymi

         

09/2016

Hyvä terveydenhoitaja, ei tarvinnut kauaa odotella


Anonyymi

         

09/2016

Nopeasti hoitoon ja hyvät lääkärit.


Anonyymi

         

09/2016

Palvelu oli hyvää ja ammattimaista


Anonyymi

         

09/2016

Ns hoidontarpeen arvioijat leikkivät puhelimessa jumalaa eli sisään ei päästetä ja akuuttiaikaa ei saa. Oikea nimitys olisi hoidon estäjät. Monet hoitajat eivät tähän hommaan sovellu. Lääkärin tarkastukseen ei pääse, senkin tekevät hoitajat. Tympeä ja ylimielinen osastonhoitaja, Jos ajan saa, niin viikkojen kuluttua. Olen menettänyt luottamukseni Tapiolan terveysaseman toimintaan . Aikomukseni on vaihtaa terveysasemaa.


Anonyymi

         

08/2016

Nopeaa ja erinomaista palvelua jälleen kerran! Kiitos paljon!


Anonyymi

         

07/2016

Tapiolan terveysasema on modernissa, viihtyisässä rakennuksessa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien päässä. Palvelu on hyvää verrattuna muihin terveysasemiin joissa olen asioinut, ei kuitenkaan erinomaista.


Kirjoita arvio yksiköstä Tapiolan terveysasemaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin