Seinäjoen keskussairaala, Seinäjoki

  Yhteystiedot

 Osoite:
Hanneksenrinne 7
60220 seinäjoki

Seinäjoen keskussairaala, Seinäjoki

Hanneksenrinne 7, 60220

Puhelin: 06 4154111

Seinäjoen keskussairaala, Seinäjoki

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 41,70 €

82%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Paula

         

09/2022

Selän hermojuuripuudutus

Aivan mahtava hoitokokemus kaikilta osin. Ihanaa lämmintä hienoa asiakasläheistä palvelua ja huolenpitoa. Kiitos!


Diagnoosi syöpä

         

08/2022

Hoitoon pääsy

Syöpä Diagnoosi jo tiedossa, mutta hoidon aloittaminen... Vieläkään ei ole saatu kutsua leikkauseen. Pian kaksi kuukautta kulunut, alunperin kiireellisenä lähteneestä lähetteestä. Pelkona että syöpä leviää, odotellessa hoitoon pääsyä. Missä on lääkärien vastuu.... Diagnoosi tuli tietoon työterveyslääkärin kautta.


Samppa

         

09/2021

Rasvakasvaimen leikkaus hoidettiin mallikkaasti

Sain ajan leikkaukseen yllättävän nopeasti. Oli jokin täyteaika, joka nopeutti hommaa usealla kuukaudella. Ennen leikkausta lääkäri vastasi kaikkiin minua askarruttaneisiin kysymyksiin, ja myös anestesialääkäri kertoi nukutusaineiden toiminnasta, kun kysyin. Itse leikkaus sujui hyvin, ja heräämössä sain heti jaloille päästyäni syötävää sekä kahvia. Hoitajat pakottivat pysymään siellä tunnin. Leikkauksen jälkeen tuli komplikaatioita, kun poistetun lipooman tilalle alkoi kertyä kudosnesteitä. Soitin päivystykseen, josta sain ohjeet tulla punktioon. Leikkauksen suorittanutta lääkäriä oli konsultoitu puhelimessa. Päivystyksessä en joutunut kauaa odottelemaan, ja toimenpiteen suorittanut lääkäri hoiti homman hyvin ja melko kivuttomasti. Ei oikeastaan ole mitään haukkumisen aihetta. Haava vielä paranee, mutta nyt olo tuntuu jo aika hyvältä, eikä lipooman aiheuttamista hartiakivuista ole enää tietoakaan!


jpl

         

01/2020

Hoitovirheen seurauksena ongelmia

Iskiaksesta kivuliaat vaivat ja kun menin kolmannen kerran ambulanssilla Sks:aan meinasivat jälleen palauttaa kotiin, sen jälkeen kun olin ollut ensin 8 tuntia käytävällä makailemassa. Sanoin, että eiköhän nyt katsota loppuun tämä homma. Makuuttivat kaksi viikkoa osastolla, eikä fysiatri suvainnut näyttäytyä koko 2 vko:n aikana. Sitten alkoi alapää puutua ja suolikaasut tulivat omia aikojaan. Pikaisesti leikkaukseen seuraavana aamuna, nesteet vlilevystä olivat vuotaneet 5 cm:n syvyydessä. Hermo oli liian kauan puristuksissa. Sen jälkeen on jalan lihaksia halvaantunut tasaiseen tahtiin. Välinpitämätöntä meininkiä.


Hoo

         

03/2018

Sydänvalvonta

Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Potilasta kuunneltiin ja palvelu oli enailuokkaista


muumimamma

         

02/2018

syöpäplk

kävin seinäjoen syöpäplklla loppuvuodesta -17 ja myös viime viikolla - parasta siellä on jääkaappi, mikä on täynnä ruokaa, juomaa, välipalaa ja potilas saa popsia niitä vapaasti, myös kahvia, teetä, vichyä, mehua tarjolla sekä mikroaaltouunis lämmitykseen. olen erittäin monta kertaa asioinut seinäjoen sairaalan ensiavussa ja siellä ei ikinä saa ruokaa, juomaa eikä ees tippaa panna vaikka pyytäis - siellä iskee verensokeri alas, tulee suolapula, pää kipeeksi jne... onni ja autuus, että pääsin syöpäplklle, siellä ei nälkä kurni eikä suolapula iske!!! ja mukava hyvä lekuri joka äkkiä toimii.


Helin

         

02/2018

Ortopedian poliklinikka Seinajoki

TK:n lähetteellä pääsin loukkaantuneen lonkkani vuoksi nopeasti ortopedin vastaanotolle, joka epäili jännerevähtymää ja lähetti pikaiseen magneettikuvaukseen - jo viikon päähän. Nopeasti taas järjestyi, nyt toisen ortopedin vastaanotto. Yllättäen kuvassa näkyikin ramus-murtuma vasemmassa lonkassa. Lääkäri sanoi sen hoituvan itsekseen (olen 65 vuotias) ja tiedossa oli pari kuukautta kainalosauvoilla kulkien! Mutta jännerepeämä olisi vaatinut leikkauksen ja monen viikon istumakiellon sen jälkeen, joten olin hyvilläni lonkkamurtumasta, joka ei ollut näkynyt vielä kaatumisen kanssa samana päivänä otetusta röntgenkuvasta tk:ssa. Niinpä ei kuukauteen onnistunut autolla-ajo, mutta istua sai ja Buranaa tuli syötyä. Vähän pelottaa, jos vielä kaatuu, että murtuuko lonkka kuinka helposti. Osteoporoosi on taustalla. Lonkka on parantunut hyvin konservatiivisella hoidolla ja kiitos kuuluu hyville lääkäreille.


Erkki

         

02/2018

Polven tekonivelleikkaus

Etukäteispelko leikkauksesta selviämisestä oli kova. Leikkausaamuna jännitti ja leikkaushaalarin päällepukeminen harmitti. Se oli tukalan tuntuinen ja hankalakäyttöinen ajatellen wc-käyntiä. Lääkärin kanssa käyty keskustelu auttoi ja helpotti , kuten myös muiden leikkausta odottavien kanssa juttelu odotellessa leikkaukseen pääsyä. Leikkaus puudutuksessa sujui lääkärin kanssa vitsaillen ja rälläkän ääntä kuunnellen. Osastolla hoito oli kuten kotona olisi ollut. Huolenpito oli hyvää ja kipulääkettä sain riittävästi. Ainut huolenaihe oli haavanhoito aikuisneuvolassa. Puhdistuksen jälkeen hoitaja ei osannut tehdä uutta paikallaan pysyvää sidettä haavan päälle. Muuten huolenpito on jatkunut leikkauksen jälkeenkin erinomaisesti: fysioterapeutin vastaanotot kannustivat eteenpäin ja ryhmäjumppa oli antoisaa ja kuntouttavaa. Mahtavinta kaikessa oli vielä se, että kuntopyörän sai kotiin pitkäksi aikaa: se tuotiin kotiin asti ja tänään haetaan pois. Olen rohkaissut leikkaukseen meneviä tuttujani ja koittanut poistaa heidän pelkojaan. Suuret kiitokset leikanneelle lääkärille ja koko tiimille. Liikkuminen on nyt vaivatonta ja kivut ovat poissa, kiitos!


päivi krook

         

12/2017

Neurologianpoli

Olen asioinut kyseisellä osastolla v.-90 käytin jolloin MS-taytini antoi ensimmäisiä oireita. Asiantuntemus on ollut hyvää ja osaavaa Kiitos siitä!


Jenna kotiranta

         

05/2017

Halpa makkara

Hoitajat synnytys osastolla töykeitä. Jäi ikävä kokemus ainoan lapsen syntymäatä.


Laura

         

05/2017

Tikkaus reissu.

Palvelu oli nopeaa ja asiantuntevaa.


Joskus synnyttänyt

         

04/2017

Sekaannuksia ja synnyttäneitten äitien turhaa herättämistä

Minun ja vierustoverini juomatoiveet vaihtuivat ja jouduin juomaan monta päivää piimää, jota en voi irvistämättä juoda v. 1989. Sipulikeitto maistui aivan hirveälle. Äidit herätettiin viideltä aamulla ja työnnettiin kuumemittari kainaloon, kun oli juuri nukahtanut yösyötöltä. Meidät vietiin kolme päivää synnytyksestä jälkeen äitiysjumppaan niin pitkiä käytäviä pitkin, että olin vähällä uupua matkalle. Viimeisen lapseni aikana herätys oli vaihdettu seitsemäksi, kun minä ja varmasti moni muukin valitti asiasta.


SannaLiisa Siltala

         

04/2017

Sain todella hyvää hoitoa

Kaaduin ja käsi jouduttiin operoimaan,kaikki sujui hyvin niin leikkaussalissa ,heräämössä kun myös osastolla.Henkilökunta ammattinsa osaavia iloisia ja auttavaisia.Kotiin selvät ohjeet kuinka jatkossa toimin.


Zchina

         

03/2017

Kiitos hoidosta

Viimekertainen leikkaukseni sairaalassanne oli todella hyvä kokemus. Selvisin ja toivuin hyvällä rytmillä. Ei laitettu kotiin liian aikaisin, koska asun yksin ja oli muutakin kuin leikkaukseen liittyvää ongelmaa. Lyhyet hoito-ohjeet veivät eteenpäin, vain suukko poskelle puuttui, sain halin kotona.


potilas

         

03/2017

a12

kiitos


katri arve

         

03/2017

syöpä hoidot ja komlikaatiot

hyvin asiantuntema hoito- ajat piti paikkansa. osastolla hoitajat ja lääkärit asiantuntijoiya,ISO KIITOS


Vasabo i Seinäjoki

         

02/2017

Betjäning på svenska

Sommaren 2015 blev vår mor akut sjuk under ett besök i Seinäjoki. Under timmarna på sjukhuset var det av hela akutpersonalen endast en sjuksötare som förstod lite svenska men tala kunde hon inte alls. Det blev en blandning av stapplande finska-svenska-engelska och först sedan mor blev flyttad till Vasa centralsjukhus kunde vi få ett förståeligt vi besked om sjukdomen.


Anonyymi

         

02/2017

Sairasta toimintaa erikoislääkäreillä,vastuuta vältellään vaan ja potilaita pompotellaan mielensä mukaisesti. Mieleen tulee vaan että lääkärin virheet peittää hautausurakoitsia.


mm

         

02/2017

myönteinen

perusteelliset asiakas/potilastutkimukset ja -hoidot


Anonyymi

         

01/2017

Olin synnyttämisen osastolla heinäkuussa ja mielestäni hoitohenkilökunta oli ystävällinen ja ammattitaitoinen.


ellineiti

         

01/2017

Hoitajat ihania, mutta olin lapsettomuusasialla hoitohuoneessa ja jalat levällään. Ko. Lääkäri tokaisee hoitajalle pahasti kiroillen , ettei ehdi syömään. Oliko se sitten mun vikani.?


Anonyymi

         

01/2017

Syyskuussa 2015 piti tulla kutsu muistitestiin, ei ole vieläkään tullut. Joulukuussa 2015 soitin ja tiedustelin. Olette kyllä jonossa oli vastaus. Kysyttiin, olisiko mielestäni tarve. No, eipä kai sitä itse älyä missä mennään vai mennäänkö missään. Jään odottamaan.


Anonyymi

         

01/2017

Leikkauksen yhteydessä lääkärin instrumentti kävi vahingossa maksaan ja aiheutti vasta heräämössä vuodon, johon olin menehtyä. Lääkäri myönsi virheensä aluksi, mutta kun asia meni potilasvahinkolautakuntaan, hän ilmoitti minulle ettet tule saamaan mitään! Enkä saanutkaan. Samoin osan hoitajien kohtelu sairaalassa oli todella epäasiallista.


Mirja-Liisa Heinsuo

         

01/2017

Olin suonikohjuleikkauksessa muistaakseni vuosi oli 2005.Minulle laitettiin selkäydinpuudutus ja lääkäri sanoi että todennäköisesti nukun voimakkaan esilääkityksen takia,ja niin nukahdinkin kevyeen uneen.Kuulin kuitenkin kun lääkäri jutteli hoitajalle jossain vaiheessa että "kylä näkee että tämä rouva on tehnyt raskasta työtä jalkojen päällä.Olisi tämänkin naisen vain pitänyt ymmärtää tulla ajoissa leikkauttamaan jalat!" Ei minua haitannut kuulemani,pidin tapausta vain hauskana!Sain oikein hyvää palvelua muutenkin kun sain jäädä ylimääräiseksi yöksi huilimaan osastolle!Kiitos hyvästä hoidposta jota aina olen saanut Seinäjoen keskussairaalassa!


Anonyymi

         

12/2016

Loistavaa ja asiantuntevaa hoitoa silmäkeskuksessa. Potilas huomioitiin kaikin tavoin ja tunsi olevan hyvissä käsissä.


Anonyymi

         

12/2016

Hyvää palvelua saanut Seinäjoelta!


Satu Niemi

         

12/2016

Asiallista palvelua kaikin puolin


Sari Peltomaa

         

12/2016

Hoidon laadussa, odotusajoissa ja asiakaspalvelussa on poliklinikkakohtaisia eroja. Kokemukseni eri polien toiminnasta on pääsääntöisesti hyvä.


Jonna

         

12/2016

iloset työntekijät ja aina oireen syy selvinnyt nopeasti! apua on saanut aina.


Anita Metsälä

         

12/2016

Kiitos hyvästä hoidosta vuosien varrella, ettei jäänyt paha mieli minkään leikkauksen jälkeen joka koski meidän perheenjäseniä silloin tällöin...hyvistä kokemuksista synnytyksen yhteydessäkin kaikki ne 6 kertaa. Olette arvokkaita, ihania ihmisiä, suurkiitos työstänne!


Anonyymi

         

11/2016

Yleensä aina tosi hyvää ja asianmukasita palvelua, toki kyllähän aina joukkoon mahtuu terv.hoidon työntekijöitä, jotka eivät ehkä aina tunnu olevan oikealla alalla, tai sitten muuten vaan on huono päivä. Osalla lääkäreistä ja hoitajista ei kykyä ajatella asioita potilaan näkökulmasta, tietty empaattisuus puuttuu, eikä asiakasta kohdella yksilönä, vaan esim. verrataan oppien/ tilastojen tiukkoihin viitearvoihin ja vaaditaan että pitää pysyä niissä.


Anonyymi

         

11/2016

Terveisiä syöpäosastolle. Terv. Parannettu hodginintauti.


Miikka Lenkkeri

         

11/2016

Kaikki on sujunut aina moitteettomasti kun olen asioinut kyseisessä sairaalassa! :)


Ensisynnyttäjä

         

11/2016

Kokonaisuutta ajatellen sain oikein hyvää hoitoa seinäjoen sairaalassa. Kuitenkin valitettavasti ensimmäisellä minua hoitaneesta kätilöstä oli kiire, jota hän hoki minulle silloin harvoin kun luonani kävi. Hän myös epäili jostain ihmeen syystä onko synnytykseni edes käynnissä. Tämä sai aikaan minussa turvattomuuden tunteen ja pelkoa. Olin luonnollisesti peloissani ensisynnyttäjänä. Onneksi vuoro vaihtui ja sain toisen kätilön loppusynnytykseen, joka meni oikein hyvin. Kiire ei saa näkyä ja kuulua asiakkaalle. Häntä ei myöskään saa kohdella välinpitämättömästi niin, että hänelle tulee turvaton olo, mitä minä valitettavasti koin. Muilta osin sain oikein hyvää palvelua ja hoitoa Seinäjoella.


Anonyymi

         

11/2016

Polveni tekonivelleikkaus onnistui hyvin. Kiitos siitä.


Anonyymi

         

10/2016

Vastasyntyneiden teholla hoito on ensiluokkaista


Anonyymi

         

10/2016

Nopeaa, asiakasta ymmärtävää palvelua - tunsin olevani hyvässä hoidossa


Anonyymi

         

10/2016

Asioiminen sujui hyvin . henkilökunta oli ystävällistä


Anonyymi

         

09/2016

Veljeni kuoli sappikivileikkauksen jälkeiseen sisäiseen verenvuotoon, jota ei huomattu ajoissa eikä hoitajat kuunnelleet omaisia, jotka huomasivat potilaan tilan heikkenimisen.


Anonyymi

         

09/2016

Asianmukaista kohtelua vaikka ehkä oli ylireagointi lähetteenantajalta koko käynti. Pojan pituuskasvun häiriötä epäiltiin vaikka äiti yritti vakuutta perintötekijöitä. Keskussairaalan lääkäri oli asiallinen ja kuunteli ja uskoi.


Anonyymi

         

08/2016

Selkäleikkaus 2015 syyskuussa onnistui tosi hyvin, hoito oli mainiota 10+ nyt kuntoni on todella hyvä ja voin harrastaa liikuntaa sekä työskennella hyvin mainiosti ilman kipuja joka rajoitti pahasti toimintaa.


Anonyymi

         

08/2016

Leikkauksen jälkeen toipuminen ei sujunut odotusten mukaisesti,joten minua pidettiin sairaalassa,kunnes vointini salli kotia lähdön. Tyytyväinen siihen,ettei kotiutettu liian aikaisin.


Anonyymi

         

07/2016

Hoito oli hyvää, mutta paljon kieltoja, kamerat kuvaa joka nurkassa. Huonot opasteet.


Anonyymi

         

07/2016

menin rasvapatin poistoon reiden yläosasta. Työterveyslääkäri kertoi ettei sitä leikattaisi mutta keskussairaalassa onneksi oltiin toista mieltä. Lääkäri oli hauska ja asiallinen samaan aikaan, ja leikkaus meni rennosti. Plussaa. Lopuksi viikojen päästä tuli kirje lääkäriltä, ei ihna käsin kirjoitettu mutta ei virallista paperia eikä muutakaan virkalöpinää. Ilmoitti vaan että patologi oli sanonut että kaikki on okei!


Kirjoita arvio yksiköstä Seinäjoen keskussairaala, SeinäjokiHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin