Porvoon terveyskeskuksen Näsin toimipiste

Porvoon terveyskeskuksen Näsin toimipiste - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Askolinintie 1 A
06100 Porvoo

Porvoon terveyskeskuksen Näsin toimipiste

Askolinintie 1 A, 06100

Puhelin: 019 5204351

Porvoon terveyskeskuksen Näsin toimipiste

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 18,50 €

81%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Lisa Svensk-Armstrong

         

04/2022

Pettynyt palvelun ja avun saantiin.

Olin ollut todella sairas jo kahta/kolmatta viikkoa. Monia oireita oli vaan ei ollut koronasta kyse. Olo huononi. Olin käynyt jo kahdesti TK:ssa näyttäytymässä paikan päällä, mutta muuta en saanut kuin sairaslomaa. Hoitajan neuvoa noudattaen otin uudelleen "sinnikkäästi" yhteyttä puhelimitse. Kolmannella kerralla puhelimessa koitin kertoa oloni huonontuneen ja kerroin taustastani poskiontelontulehduksiin ym. niin sen sijaan, että minut olisi ohjattu lääkärille, hoitaja kehotti käyttämään nenäkannua. Ei siinä, mutta kun vielä jouduin puhelimessa vänkäämään asiasta huonovointisena jonkun besserwisserin kanssa pitkään sairasteltua. Turhauduin niin paljon, että oli pakko lyödä luuri korvaan. Olin sairas, epätoivoinen ja halusin apua. Tiesin itse, ettei kaikki ollut hyvin. Lopulta varasin ajan yksityiseltä terveysasemalta. Sain avun alle 15 minuutissa. Diagnoosi: hillittömän kokoinen polyyppi kauttaaltaan oikean puolen nenäkanavassa ja ontelossa. Lääkemääräys vahvaan kortisonikuuriin. Nenäkannu tässä tapauksessa oli täysin hyödytön, koska ilma (tai vesi) ei kiertänyt mistään läpi. Olen todella pettynyt Porvoo Näsin terveyskeskuksen toimintaan. Apua tai sympatiaa ei heru. Eikä välitetä tai kuunnella potilaan omaa terveyshistoriaa. Saati pääse edes hoitoon. Miksi maksan veroja tälläisestä hoidosta? Ylipäätään heräsi kysymys, että miksi hoitajat ansaitsisivat parempaa palkkaa mikäli hoidon laadun taso on tätä luokkaa? Ihan yleisenä neuvona jatkoa ajatellen: kaikkea ei voi hoitaa maitohappobakteereilla, kipulääkkeillä tai nenäkannulla. Joskus tarvitaan asianmukainen lääkitys parantuakseen.


Tuula

         

02/2018

Äkisti kipeytynyt silmä

Kiitos hoitavalle lääkärille. Hän teki useita ja perusteellisia erilaisia tutkimuksia kipeään ja valonarkaan silmääni, jossa tuntui roskan tunnetta. Hän myös konsultoi silmäpolille, johon sainkin pian lähetteen tarkistuskäynnille, silmäpolille myös kaikki kiitokset. Molemmissa terveyslaitoksissa tunsin olevani hyvässä hoidossa. Seuraava potilas ei hengittänyt niskaani, eli lääkäreillä oli oikeasti aikaa perehtyä vaivaani.


anonyymi

         

02/2017

ylimielistä

Koko prosessi oli kovin työntekijälähtöistä ja besserwissermäistä. Hoitolinja oli jo päätetty ennenkun pääsin koko terveysasemalle, eikä minua näin katsottu tarpeelliseksi edes kuunnella.


Anne Falck

         

01/2017

Olen saanut hyvää palvelua.


Minea

         

12/2016

Sujuvaa palvelua kiireestä huolimatta. Aavistuksen etäistä ja persoonatonta joten siitä pieni miinus, mutta muuten hienoa asiakaspalvelua.


Anonyymi

         

11/2016

Käynti liittyi hampaan poistoon ja sain ensimmäisen ajan nopeasti mutta toisaalta olin pettynyt ettei hampaalle suoraan tehty mitään. Tilanne vain tarkistettiin. Jouduin varaamaan toisen ajan noin viikon päähän, jolloin hammas poistettiin onnistuneesti.


Anonyymi

         

11/2016

Ei mitään huonoa kokemusta.


Anonyymi

         

10/2016

Henkilökunta oli mukavaa eikä odotusaika ollut pitkä, vaikka näyttikin olevan ruuhkainen aika päivästä!


Anonyymi

         

10/2016

Lääkäreitä pitäis saada lisää koska hoitoon pääsyaika on liian pitkä


Anonyymi

         

09/2016

nopeaa palvelua!


Kirjoita arvio yksiköstä Porvoon terveyskeskuksen Näsin toimipisteHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin