Oulun yliopistollinen sairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala

Kajaanintie 50, 90220

Puhelin: 08 3152011

Oulun yliopistollinen sairaala

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 41,70 €

60%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


kärsivä

         

01/2022

samanarvoisia

kaikki olemme samalla lähtöviivalla laki sanoo näin elikkä silloin ei pidä pantata lääkkeiden annossa vaan saada potilas kivuttomaksi katson vielä seuraavan kerran toteutuuko tämä lainkohta samanarvoisuudesta kivuttomat potilaat helpompi hoitaa kaikin puolin.


Sanna

         

03/2018

Hyvä hoitohenkilökunta. En tiedä johtuuko resursseista mutta monesti on aika hidasta palvelua.sen vuoksi sinne ei mielellään mene.


Pentti Kortesluoma

         

03/2018

Lääkitys

Tutkimuksiin mennessä pitää mukana olla lomake, johon on kirjattu potilaan käyttämät lääkkeet. Reseptilääkkeethän näkyvät sähköisessä järjestelmässä. Riittäisi kun kertoo muut lääkkeet. Tutkimukset ovat aina sujuneet joustavasti niin silmäosastolla kuin kardiologillakin


HANNELE

         

03/2018

HOITOON PÄÄSY

Parin viikon sisällä 4 kertaa ambulanssilla Oys:in päivystykseen. 1.kerta asiallinen, lähete sairaalaan,jos kiire tulee. Toinen ja kolmas kerta,väärä lääkitys tuhosi sen pienenkin mahdollisuuden,mikä olisi voinut olla. Neljäs kerta, osastosihteerin kautta pääsimme viimein päivystyksen kautta sairaalaan sisään. Vääriä diagnooseja peräjälkeen päivystyksessä ja osastolla. Kuolema onnistuttiin hyvin nopeuttamaan. Minulla on tallessa kaikki paperit tästä tapauksesta.


Eija Manninen

         

03/2018

Kirurginen Hammashoitola

Olen käynnyt Oulun kirurgisella hammashoitolassa hapaassani oli juuri tulehdus johon ei antipiootti tehonnut niin tehtiin leikkaus joka paransi hampaani Hammas lääkäri oli todella asianmukainen selosti koko ajan toimeenpiteestä


mervi puolitaival

         

03/2018

Aina hyvät kokemukset

10 pistettä


2viikonkuume

         

03/2018

+

Asiakaspalvelu huippuluokkaa, olo itsellä tosi heikko mutta ystävällinen ja huolehtiva henkilökunta piristi oloa.


Laura

         

02/2018

Hyvä muisto

Reilu 10 vuotta sitten ollessani 10-vuotias mursin käteni melko pahasti. Käsi leikattiin ja jouduin viettämään muutaman yön sairaalassa, lasten osastolla. Vanhempani eivät päässeet välimatkan ja töiden vuoksi mukaani sairaalaan. Muistan kuinka iso sairaala ja toimenpiteet pelottivat. Erityisellä lämmöllä muistan hoitajia jotka olivat aidoati läsnä ja hoitivat lämmöllä pikku potilasta. Eräs hoitajista letitti hiukseni ja tämä on jäänyt mieleeni mukavana muistona. Aito kohtaaminen ja läsnä oleminen olivat kenties parantavinta hoitoa. Ja ovat edelleen.


Onnenpoika

         

02/2018

käynti päivystyksessä

Rauhallinen mukava käynti rytmihäiriön korjausreissu..Asiallista tehokasta toimintaa sekä hoitajilta että lääkäreiltä.


LP

         

02/2018

päivystys

kävin saamani sähköiskun jälkeen Oys:n päivystyksessä seurannassa, koska sydämessä oli outoja tuntemuksia. Sain todella hyvää palvelua ja oli mielestäni nopeaa toimintaa niin hoitajilta kuin lääkäriltäkin! Sain petipaikan ja yksityisyydestäni huolehdittiin. Paljon ruusuja Oysille!


Nee-Ninette

         

02/2018

Sain lähetteen paniikkihäiriö tutkimuksiin.

Sain yksityiseltä lääkäri asemalta lähetteen OYS:siin..En ollut kovin iloinen, paniikkihäiriötäni tutkittiin jo Turussa asuessani, jos sitä yhtä keskustelu käyntiä voi tutkimiseksi kutsua. Oulussa kävi toisin, kävin uni EEG:ssä, neurologilla ja otettiin pitkä lista verikokeita.. Sain diagnoosin ja lääkityksen alle 1,5 vuoden sisällä. Turussa Yritin yli 6 vuotta.


Jenni

         

01/2018

Erikoissairaanhoidon poliklinikka käynti

Ilmoittautumislaitteen toiminnassa ongelmia. Tietoni eivät olleet oikein. Kun painoin nappia, että jotkin tiedot eivät ole oikein, laite ilmoitti järjestelmä virheestä. Paikalla ollut henkilö kertoi, että nyt minun pitää ilmoittautua info pisteessä. Asia hoitui ja pääsin tutkimusten kautta erikoislääkärin arvioitavaksi. Henkilö kunta oli asiantuntevaa ja palvelualtista. Kokemukseni ovat positiiviset.


siiri

         

01/2018

hyvän hoidon jatkuma

Kun oys.ssa tehdään jokin oprointi ja myöhemmin tarvetta olla yhteydessä hoitavaan yksikköön, yhteys pitää saada mahdollisimman joustavasti ja ajallaan. Nyt ainakin onnistui hyvin, kun tehtiin käsioperointi avopuolella. Myöhemmin kädessä alkoi samanlaiset oireet palata , leikkauksesta huolimatta jo 3-4 kk kul pahempana. Oltiin yht. hoitavaan yksikköön ja sai ajan nopeasti, kuten kuuluukin, ettei asia vanhene ja pahene. Käsikirurgian puolen hoitajat antoivat ajan leikkaavalle lääkärille ja nyt asia on vireillä, miten jatketaan. Näin se pitääkin mennä. Yleensä, jos soitat tk. ajanvaraukseen, ei asiat näin hyvin etene, vaan ei osata toimia, eikä ohjata asiakasta, kuten kuuluisi. Voimme olla kiitollisia siitä, miten toimitaan ja näin toimitaan esimerkissäni Oys.n käsikirurgian puolella. Kiitos heille.


ANNE

         

12/2017

OYS

SAIRAALA PELASTI HENKENI KUN MINULLA OLI KEUHKOVERITULPPA, JOTA TYÖTERVEYS EI OTTANUT VAKAVASTI. MYÖS POLVENI TEKONIVEL LEIKKAUS ONNISTUI ERINOMAISESTI.

Kommenttikuva

Todella pettynyt

         

09/2017

kylkiluita murtunut

Minulta murtui onnettomuudessa kylkiluita.Näitä ei OYSissa löydetty, henkilökunta keskitti tekemisensä täysin "muuhun" (ja se "muu" on kantelun aihe) Epikriisiin päivystyksessä kirjoitettu kivut lievittyneet, potilas lähti hyvä kuntoisena kotiin. Muistan kun miltei huusin kivusta kun kävelin sairaalasta ulos. Kotona kipilääkkeiden kombinaatiokaan ei vienyt kipuja pois. Yksityiselle kuvauksiin, tulos; kylkiluissa multippeleja fraktuuroita.Mikähän OYSin päivystyksen henkilökunnan mukaan lasketaan kivuksi. Luun murtumat kipuja ei ainakaan selkeästi aiheuta. Ja potilashan on todella hyväkuntoinen kun kylkiluita on murtunut vain muutama (ai niin mutta eihän OYSin ammattitaitoinen henkilökunta näitä edes löytänyt) . Suurkiitokset OYSin päivystys ja radiologia mahtavan hyvästä ammattitaitoisesta palvelusta. Toivottavasti teitä ei tarvitse nähdä enää koskaan. Ja toivottavasti teitä sairastuttuanne kohdellaan ja "hoidetaan" yhtä hyvin kun te "hoiditte" ja kohtelitte minua. Hävettää jälleen kerran olla suomalainen


LK85

         

06/2017

Olen ollut potilaana Oulun yliopistollisessa sairaalassa vain muutaman kerran, mutta kertaakaan ei ole ollut valittamista.


Nimetön

         

05/2017

Omat kokemukseni on olleet hyvät

Hoitoon pääsy nopeaa ja asiakaspalvelu erinomaista todella ystävällisiä


Emilia

         

05/2017

Oma kokemukseni oli positiivinen

Kaikki oli ystävällisiä ja kuunteli jos jokin oli. Apu /hoidon sain nopeasti.


anonyymi

         

05/2017

päivystys

Potilaan pelkotiloja vähäteltiin, niitä ei kuunneltu ja tärkeimmäksi asiaksi jäi päivystyksessä se, kuinka kirurgi ja neurologi eivät osanneet kommunikoida keskenään niin, että potilas edes tietäisi mihin toimenpiteeseen hänelle on kiireellisenä ajanvaraus tulossa.


Liinu

         

05/2017

Hyvää palvelua ja hoitoa

Kävin synnyttämässä ja kaikki henkilökunta oli kyllä aivan tosi ihania! :)


Potilas57

         

04/2017

Rintasyövän ultraus ym.

Lämminhenkinen potilaan vastaanotto sekä läsnäolo koko toimenpiteen ajan. Turvallinen olo ja välittäminen aivan ensiluokkaista.


blondi

         

03/2017

Pettynyt

Jouduin " virumaan " päivystyksessä 13 tuntia odottamassa pääsyä murteneen ranteen leikkaukseen , odotin turhaan pääsin leikkaukseen vasta seuraavan päivän iltana ja kuntoni oli tosi huono , en saanut syödä enkä juoda kahteen päivään kun piti odottaa leikkausta


L.

         

03/2017

Hyvä sairaala!


Asko Vähäkuopus

         

03/2017

Käsimurtunut vamman hoito

Asiantuntevaa palvelua. Nopea palvelu.


tiina

         

02/2017

tylyä asiakaspalvelua,ilman tutkimusta kartanolle

pari minuuttia lääkäri ehti seisoa sängyn päässä kyselemässä miten kohtaus alkoi(flimmeri)kuitenkaan tutkimatta muuten lainkaan.vain lääkettä laitettiin kanyyliin ja sen jälkeen piuhoisssa käytävälle,että ohikulkiessa joku vilkasee,milloin pääsee kotia.Sairaanhoitaja tuli repimään piuhat muutaman tunnin jälkeen,kuitenkin huonosti ,koska jouduin itse lätkät ottamaan kotona pois,muutenkin jäi huono maku koko reissusta,lopuksi taksilla samana iltana kotia,ei muka ollut tilaa osastolla.kuntoni heikkeni kotona seuraavana päivänä,lääkäri oli sepustanut oman tarinan minun tilastani kelan paperille,joka ei pitänyt paikkaansa.


Päivi Riihimäki

         

01/2017

Kävin juuri fysiatrian poliklinikalla ja ihan ok käynti oli. Se jäi kaivelemaan, että luvattu kuminauha jummppaa varten jäi saamatta ?


Anonyymi

         

01/2017

Lääkäri vähätteli tuntemustani ja kommunikaationsa muuttui loppua kohti aika tylyksi, kun en ilmeisesti vastannut hänen käsitystään "fiksusta potilaasta", vaikka yritinkin olla ystävällinen ja asiallinen.


Anonyymi

         

01/2017

Poliklinikkakäynnillä kaikki meni loistavastí - pääsin vastaanotolle etuajassa. Asiantuntevaa palvelua


Anonyymi

         

01/2017

Hyvin positiivinen kokemus kaikenkaikkiaan.


Anonyymi

         

01/2017

Ammattitaitoa ja apua auttaa varmasti löytyy, mutta aikaa ja henkilökuntaa on ilmeisesti liian vähän.


Maarit Salonen

         

01/2017

Hyvä asiakaspalvelu


Anonyymi

         

01/2017

Meilahden jälkeen paras sairaala Suomessa. Asiantuntevaa porukkaa.


Anna-Riikka Huhta

         

01/2017

Minun kokemukseni Oys:sta on positiivista. Haluan kiittää koko henkilökuntaa, joka on hoitanut minua Oysissa. Kuna kertokoon puolestani.(kuvassa puoukoista tehty sydän). Kiitokset kera ruusujen ja halien! -Anna-Riikka Huhta-


Anonyymi

         

01/2017

Palveluun pääsee, jonkinverran jonottamista eikä vastausta tule heti.


Tuikku123

         

12/2016

Saatu tutkimus hoito hyvää. Tutkimusajat olivat pahasti myöhässä, tästä tieto tuli pitkän odottelun jälkeen. Asiakkaita voisi infota nopeammin, mikäli hoitoajat ovat paljonkin myöhässä. Ajan voisi käyttää mm. kahvilla käyntiin.


Anonyymi

         

12/2016

Erinomaista palvelua


Anonyymi

         

12/2016

Kiire näkyy, mutta onneksi työtä tekee ihmiset, joilla on suuri sydän.


Anonyymi

         

12/2016

Polven tekonivel leikkaus onnistui täydellisesti


Katja

         

12/2016

Hyvä hoitokokemus.


Sirkku Otamo

         

12/2016

Olen ollut Isänin kanssa v. 2015-2016, useasti, OYS päivystyksessä, ambulassi kulj. Sisään on kyllä päässsyt suoraan, mutta sen jälkeen alkaa uskomaton 9-11 h odotus, millon mihinkin. Jos on ollut välitön hengenvaara = tehohoidon tarve, silloin on homma toiminut. Isäni kuoli Huhtikuussa.


Mikko

         

12/2016

Kiitos hoitajille ammattitaitoisesta ja kohteliaasta toiminnasta 90v mummoni hoidossa. Ambulanssista ei mummoni apua saanut kaaduttuaan, mutta sairaalan henkilökunta paikkasi epäluottamusta hienosti!


hoj

         

12/2016

Odottelin ilmoitusta tulla koepala leikkaukseen. ei kuulunut mitään ja aloin itse soitella onko aikaa varattu. Kävi ilmi että heti pitäisi tulla verikokeisiin ja aamusta leikattiin. Oli oikein mukava ensin kuunnella puhelimessa mitä tänne soittelet ja mistä sait tämän puhelinnumeron äksyilyt. Onneksi nämä asiakaspalvelussa olevat henkilöt eivät lue tätäkään palautetta. Hoito sinänsä voi onnistua hyvin tai huonosti.


Anonyymi

         

12/2016

Jonotusaika on aina todella pitkä, eikä henkilökunta infoi tekemisistään tarpeeksi potilaalle.


Anonyymi

         

12/2016

Kävin hengenahdistuksen vuoksi. Odotusaika oli todella pitkä ja lopulta kuntokin todettiin niin huonoksi, että haluttiin jäävän tarkkailuun.


Anu Seppänen

         

12/2016

Erittäin hyvää ja asiallista palvelua sekä näytteenotossa että osaston puolella.


Jari Vääräniemi

         

12/2016

Sain todella hyvää ja asiantuntevaa hoitoa, leikkaus myös onnistui loistavasti! Kiitos!


Anonyymi

         

12/2016

Nopeaa ja turvallista hoitoa!


Anonyymi

         

11/2016

Kirurgian klinikassa ystävällisiä hoitajia


Anonyymi

         

11/2016

Oysin avohoitotalon leikkausosastoilla asiakaspalvelu on aivan mahtavaa. Ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Kantasairaalan naistentautien osastolla puolestaan asiakaspalvelu ei ollut asiakaslähtöistä, pikemminkin asiakas tunsi itsensä vaivaantuneeksi ja nolostuneeksi.


Kalevi Törmälä

         

11/2016

Saamani hoito syöpäosastolla oli hyvä.


Iina

         

11/2016

Muutama vuosi sitten katkaisin käteni tippuessani hevosen selästä suoraan maneesin seinää vasten. Päästyäni sairaalaan minut otettiin heti vastaan, ja aloitettiin hoito viivyttelemättä. Minun ei tarvinnut istua ja odottaa ikuisuuksia kokonaan paikaltaan olevan käteni kanssa, vaan asia otettiin tosissaan ja kiireelisenä vastaan. Asiakaspalvelu oli mahtavaa, ja viihdyin sairaalassa erittäin hyvin !


Anonyymi

         

11/2016

Vuoden 2014 syksyllä synnytin toisen lapseni. Hoitohenkilökunta piti koko ajan hyvää huolta osastosta riippumatta. Sain oman ääneni hyvin kuuluviin, ja se otettiin huomioon hoidon yhteydessä. Sain myös lisätukea ja -apua kotiutumisen jälkeen, kun olin potilastietoihin liittyen yhteydessä synnytysosastoon.


Anonyymi

         

11/2016

Hoito hyvä. Hieman joutuu odottamaan.


Tarja P

         

11/2016

Puhelimitse vaikea saada yhteyttä. Ajanvarausasiat tai muut kysymykset vaatii aikaa..


Mirka Luksua-Lumikanta

         

10/2016

Olen ollut hoidossa useaan otteseen parin viime vuoden aikana. 2 vkoa sitten kaikki meni hyvin. edellisen leikkauksen yhteydessä sain sairaala bakteerin johon syötiin 3 eri kuuria kun sen kanta muuttui. kiva sairaala ja hyvä palvelu.


Anonyymi

         

10/2016

Sekavuus eri toimijoiden lähetteissä (päivystys, OYS) aiheutti monenkertaisen odottelun ja edestakaisen kulkemisen eri käytävien ja tutkimusten välillä. Surkeat, pienet odotustilat ottaen huomioon odottajien määrä ja odotusaika.


Pirkko Liisa Rekilä

         

10/2016

Loistava hoitotiimi operoi minulta syöpäisen rintani viitisen vuotta sitten ja pari vuotta zompina ollessani pelossa ja kauhuissani sain mahtavaa apua psykiatriselta hoitajalta! Kontrollit ovat olleet kannustavia ja välittäminen aidon tuntuista. Koko viiden vuoden hoitojaksoille esitän parhaimmat kiitokseni! Mahtavat ihmiset tämän tekivät...


Anonyymi

         

10/2016

Pääsin hoitoon suht pitkän odottelun jälkeen, mutta asiani ei ollut kiireellinen.


Anonyymi

         

10/2016

Jonotusajat ovat aivan liian pitkät.


Anonyymi

         

10/2016

Nopea hoidonsaatavuus ja jatkohoito. Lääkäri vaihtui koko aika ja se näkyi. Kukaan ei nähnyt koko kuvaa. Asiakaspalvelu huonoa hoitohenkilökunnan osalta, inhimillisyys puuttui.


Eija Silvola

         

10/2016

Ystävällisyys. Silloin tällöin joutuu odottelemaan


Anonyymi

         

10/2016

Nopea oli hammasröntgen kuvaus


Anonyymi

         

10/2016

Järkyttävät vatsakivut ... päivystyksessä odotusta 7h kipujen kanssa itku silmässä. Palvelu ja hoito olivat täydellisiä, mutta pakko antaa noottia jonotusajoista... päivystyksen jonotusajat ovat kohtuuttoman pitkät


Pirjo Moisio

         

10/2016

Päivystys huono , hidas ja ylimielinen...


Jari Vääräniemi

         

10/2016

Kaikin puolin hyvää ja asiallista palvelua, odotusajat joskus vähän pitkiä, mutta kun jo osaa siihen asennoitua etukäteen, niin nou proplem ;)


Veijo Tikanmäki

         

10/2016

Sain OYS:n ihotautien osastolla erinomaista palvelua, myös ruoka oli hyvää


Sinikka Heinonen

         

10/2016

Aivan ihania syöpäosaston hoitajat ja lääkärit.


Anonyymi

         

09/2016

Omaan hoitooni liittyvässä tilanteessa kohtuullisen hyvä ja nopea toiminta.


Anonyymi

         

09/2016

Olen saanut erittäin hyvää hoitoa. Joskus lääkärin vastaanotolle on joutunut odottamaan mutta sehän on ihan tavallista. Hoitajat ja lääkärit ammattitaitoisia ja ystävällisiä.


Anonyymi

         

09/2016

Reumapoliklinkalla hyvä palvelu hoidon aluksi ja sittemmin heikentynyt


Anonyymi

         

09/2016

todella hyvä ja miellyttävä palvelu, hieman hidas mutta asiantunteva.


Anonyymi

         

09/2016

Ystävällinen henkilökunta, suhteellisen nopeasti päästiin hoitoon ja jälkihoito onnistui hyvin.


Anonyymi

         

09/2016

"vaivan" diagnoosi ja itse hoito sujuivat mallikkaasti 10+


Anonyymi

         

09/2016

vuosien aikana olen ollut erinäisissä hoidoissa oys:ssa ja aina olen kokenut saavani sitä huomiota hoitohenkilökunnalta jota toivoisin, olen kemistä ja sairaaloita ei voi edes verrata. oys:ssa tuntuu aina olevan korkea taso talossa ja lepsuilua ei esiinny..


Anonyymi

         

08/2016

Erittäin pätevää ja asiantuntevaa hoitoa ja palvelua - kunhan vain jaksaa jonottaa sisään.


Anonyymi

         

08/2016

Asianmukaista terveydenhuoltoa. Kiitos!


Anonyymi

         

08/2016

Odotusajat kohtuuttomat


Kirjoita arvio yksiköstä Oulun yliopistollinen sairaalaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin