Oulaskankaan sairaala, Oulainen

Oulaskankaan sairaala, Oulainen - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Oulaistenkatu 5
86300 Oulainen

Oulaskankaan sairaala, Oulainen

Oulaistenkatu 5, 86300

Puhelin: 08 4297500

Oulaskankaan sairaala, Oulainen

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 41,70 €

73%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Sarianna saukko

         

03/2018

Joka kerta päivystykseen joutuessa olen saanut nopeasti hoitoa. Hoitajat ja lääkärit olleet tosi hyviä.


Mimmi

         

06/2017

Hyvin organisoitu päivystys/poliklinikka

Ko. paikkaan mentäessä tulee jo sellainen levollinen olo, paniikit häipyy yms. Pääaulassa on automaatti mihin ilmottaudutaan, mutta jos joku siinä vähänkään jää miettimään mitä pitää tehdä, tulee jostakin henkilökuntaan kuuluva ja kysyy tarvitseeko apua.Tunnelma on rauhallinen ja jokainen potilas otetaan huomioon, vaikka olisi paljon potilaita (yleensä ei ruuhkia synny) siellä ei tuskastu odottamiseen kun kaikki toimii jotenkin niin jouhevasti. Jos päivystyksessä joutuisi odottamaan lääkäriä, jopa lääkäri itse on tuloksien odotuksen lomassa käynyt pahoittelemassa pitkää odotusaikaa vaikka aikaa ei vielä paljon ole kulunutkaan, muihin päivystyksiin verrattuna. Yleensä poliklinikalle pääsee jopa vastaanottoon aikaisemmin kuin oletus on. Myös puhelimitse on saanut hyvää ja asiallista palautetta. Olen jopa miettinyt Oulaisiin muuttoa sen vuoksi että siellä on sairaala/päivystyspalvelut niin hyvin toimivat?


Anonyymi

         

05/2017

Erikoistuvan lääkärin käytös

Ihmetyttää, miksi lääkärin pitää koettaa päteä omalla ammattitaido(ttomuude)llaan siten, että hyökkää lähiomaista vastaan. Sosiaaliset taidot kyseisellä lääkärillä täysin nollassa.


Nainen, 33v

         

02/2017

Yhteispäivystyksen palvelu

Yhteispäivystyksestä olen saanut hyvää, nopeaa ja asiallista hoitoa. Kiitos!


Anonyymi

         

02/2017

Hoito asiallista ja hyvää. Ystävällistä. Päivystyksen puhelinneuvonnasta viimeksi sain todella törkeää ja epäasiallista palvelua. Asiakkaalle ei koskaan saisi puhua epäystävällisesti ja vihaisesti. Etenkän kun asiakas käyttäytyy asiallisesti. Vastaajan täytyisi kyetä antamaan neuvoja rauhallisesti ja empaattisesti tilanteesta riippumatta. Kiire ei ole asiakkaan ongelma se on organisaation ongelma.


Anonyymi

         

12/2016

Synnytysosastolla ystävällinen ja välittävä henkilökunta joka kuunteli asiakkaan toiveita. Hoitoon pääsi heti ja halutessaan sai käydä "näytillä" ennen osastolle sisäänkirjausta, hoitohenkilökunta vastasi mielellään kysymyksiin.


kim leinonen

         

11/2016

kiitos teille hyvästä hoidosta.


Anonyymi

         

11/2016

Täyden kympin sairaala henkilökuntineen ja ammattitaitoineen :) Verrattain suuri väestöpohja jota palvelee (n. 130000). Tärkeä merkitys alueen ihmisille ja sille että palvelut säilyvät tulevaisuudessakin tasavertaisina.


Ari

         

10/2016

Olin polvileikkauksessa ja kaikki sujui kiitettävästi


Anne

         

10/2016

Aina on saanut avun kaikessa!


Kirjoita arvio yksiköstä Oulaskankaan sairaala, OulainenHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin