Nurmijärven terveyskeskus

  Yhteystiedot

 Osoite:
Sairaalantie 2
01900 Nurmijärvi

Nurmijärven terveyskeskus

Sairaalantie 2, 01900

Puhelin: 0192260505

Nurmijärven terveyskeskus

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 20,90 €

64%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Jorma Lappalainen

         

10/2021

Olen saanut erittäin hyvää ja nopeaa palvelua, viime aikoina poteemiini vaivoihin. Odotusajat olleet hyvin vähäisiä ja varaamani aika on hyvin toteutunut. Suosittelen hyvissä ajoin tehtyä ajanvarausta, niin varmaan asiat silloin toimivat. Kokemusta myös kiireellisestä avunsaannista, joka toteutui välittömästi.


Kirsi

         

10/2021

Töykeä asiakaspalvelu

Tiistaina 26.10.21 Nurmijärven terveyskeskuksen ensiavussa noin klo 16 oli paikalla todella töykeä ja työhönsä kyllästynyt hoitaja. Yritin kysyä neuvoa mutta vastaus oli kaikkea muuta kuin ystävällinen. Henkilö äyski ja tiuski ja oli kuin per...seen ammuttu karhu. Onneksi viereisessä huoneessa ollut hoitajan ystävällisyys pelasti päivän. Ensimmäisen henkilön kannattaisi vakavasti harkita työpaiksn vaihtoa!!!!


petruska 2

         

03/2018

päivystys

päivystyksessä on sairauden ja kipujen kanssa odottavalla aivan liian pitkät odotusajat-yleensä 2-3 tuntia.


Ella Kuljukka

         

02/2018

Hoitokokemus 2017

Olen saanut oireiisiini sopivaa ja asiallista hoitoa vuosi sitten,jolloin podin vyöruusun aiheuttamaa kipua.


Mimmu

         

05/2017

Asiakaspalaute

Huomasin rintakehässäni patin ja kävin samana päivänä sairaanhoitajan vastaanotolla ja pääsin heti lääkäriin. Neulanäyte otettiin viipymättä ja lähete leikkaukseen tuli nopeasti. Meidän perhe on päässyt aina nopeasti lääkärille sekä päivystyksessä että ajanvarausvastaanotolle tarpeen mukaan ja tutkimus sekä hoito on ollut pääsääntöisesti hyvää.


Nimetön

         

03/2017

Päivystys

Päivystyksessä jonot pitkiä. Ennen kuin saat palvelua, aikaa vierahtää herkästi tunti jos toinenkin.


j.j.j.

         

03/2017

Hyvä palvelu ja olen aina ollut tyytyväinen

Hyvää asiakas palvelua ja hoito ollut hyvää


jari laitinen

         

01/2017

Ilmoittautumisen ohessa tehtävä sairaiden arviointi ruuhkauttaa..


Heidi Imboden

         

01/2017

Poikani joutui onnettomuuteen ja tulin paikalle. Lääkäri ja hoitaja olivat todella mukavia ja kertoivat asiallisesti toimenpiteistä


Riku Voutilainen

         

01/2017

Nopea palvelu. Hyvin toimiva palvelu.


Mika

         

01/2017

Piittaamatonta palvelua ajoittain.


Anonyymi

         

01/2017

Lasi leikkasi peukaloon erittäin syvän haavan, Ilmottauduin ja käsketiin istumaan. 15 min kulutua ohikulkeva hoitaja huomas iison verilammikon edessäni ja otti vastaanottohuoneeseen. katsoi ja sanoi että hän ei voi tehdä mitään. Kutsui paikalle lääkärin joka laittoi tikkejä sormeen. kahden päivän kuluttua menin yksityiselle, missä katsottiin sormea ja huomattiin että tikit oli tehty sulattomalla langalla ja oli revittävä haava auki ja tikittävä uudestaan. Kävin jälkitarkastuksesa yksityisellä kun en luottanut terveyskeskukseen.


Tapsa55

         

01/2017

Hyvä ja asiantunteva palvelu samaistetaan nykyisin usein termiin "yksityinen". Julkinen (hassu termi tämäkin -ei kai yksityisetkään salaisia ole) terveydenhoito ketjussa Klaukkala-Nurmijärvi-Hyvinkää-ja tarvittaessa esim. Meilahti tai Kirurgi toimii loistavasti. Ei mitään huomautettavaa.


Anonyymi

         

12/2016

Liikaa jonoa.


Anonyymi

         

12/2016

Kaaduin ja käteen sattui. Terkkarissa ei kuvattu. Käsi olikin murtunut, eikä enää suoristunut. Terkkarissa ei kerrottu, että röntgen oli sinä päivänä rikki.


Anonyymi

         

12/2016

Terveyskeskuslääkäreiltä vaikea saada lähetteitä jatkohoitoon erikoislääkäreille.


Hanna

         

11/2016

Aina hyvää ja ystävällistä palvelua kiireestä huolimatta. Päivystyksen hoitajat etenkin tekevät hyvää työtä lämpimällä tyylillä potilasmäärästä riippumatta.


Anonyymi

         

11/2016

Työikäisiä jonotetaan pitkään


Anonyymi

         

10/2016

Sain hyvää hoitoa.


Anonyymi

         

10/2016

Kokemukset olleet hyviä


Outi Räikkönen

         

10/2016

Meitä oli siellä paljon, kiitos kärsivällisyydestä.


Anonyymi

         

09/2016

Sain hyvää hoitoa Nurmijärven terveyskeskuksen yhdellä osastolla, kun jouduin pahan tulehduksen takia sinne muutamaksi päiväksi. Henkilökunta oli ymmärtäväistä ja mukavaa. Tunsin, että minusta ja voinnistani pidettiin riittävästi huolta.


Anonyymi

         

09/2016

Olen käyttänyt toistakymmentä vuotta Klaukkalan ja Nurmijärven kirkonkylän terveysasemien palveluja useita kertoja vuodessa. Näistä olen saanut lähetteitä myös jatkohoitoihin Hyvinkäälle, Meilahteen ja Kirurgiseen sairaalaan. Vastaanotolle olen aina kiireellisissä tapauksissa päässyt samana tai seuraavana päivänä. Kiireettömissäkin viikon sisällä. Omalääkäri Klaukkalassa on säilynyt samana vuosikaudet. Hoito ja sen tulokset ovat aina olleet hyvää/erinomaista tasoa. Esim. ripeä toiminta akuutissa divertikuloosissa tai pitempiaikaisissa prosesseissa kuten nenän tukkoisuuden hoito, joka päätyi onnistuneeseen leikkaukseen kirurgisessa sairaalassa. Usein vannotaan yksityisten palvelujen paremmuuteen. Minulla kokemukset ovat selkeästi päinvastaiset. Täällä julkinen sektori hoitaa osuutensa erinomaisesti.


Anonyymi

         

09/2016

Henkilökunnan toiminta oli asiallista, mutta hieman kireää ja töykeää. Jonottas joutui todella kauan, mutta apua sain vaivoihini! Kiitokset vielä siitä.


Anonyymi

         

08/2016

Pitkät odotusajat lääkäriaikoihin,päivystyksessä odotusajat venyvät useampaan tuntiin (5-6 tuntia keskimäärin)


Kirjoita arvio yksiköstä Nurmijärven terveyskeskusHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin