Nastolan terveysasema

  Yhteystiedot

 Osoite:
Pekkalantie 12-14
15560 Nastola

Nastolan terveysasema

Pekkalantie 12-14, 15560

Puhelin: 03 8194194

Nastolan terveysasema

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 20,90 €

60%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Meppi

         

03/2018

Todella nopeaa,ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa päivystyksessä. Kiitos!


Lenni

         

01/2018

Kaikki on kuin hidastetusta filmistä, ja miten voi aina olla odotusaika tunteja, vaikka potilaita kolme koko talossa. Lääkäritkään ei taida pysyä vuottakaan talossa.


Yrmykäinen

         

06/2017

?

Omalääkäri ei vähätellyt terveyttäni ja ohjasi jatkotutkimuksiin. Todella ihana lääkäri


Ilona2

         

04/2017

Reseptin uusinta

Tarvitsin uusia reseptin. Koin, että palvelu oli ripeää ja iloista.


Ulla Mamia

         

11/2016

Polveen injektoitavan hyalganin laitto epäonnistui ja hävisin rahaa n. 2 50 ?. Ensinnäkin minua oli infoitu väärin Päijät-Hämeen keskussairaalassa, että lääke on ostettava itse, vaikka olin perusterveydenhuollon lähetteellä ja sieltä sain reseptin. Terveysaseman lääkäri pisti lääkkeen kaksi kertaa polven sivuun ihanalle, ei nivelrajoon. Tämän jälkeen tilasin ajan yksityislääkärille, joka pisti itse ostamani lääkkeen hienosti niveleen. Reklamoituani asiasta pääsin vielä terveysasemalle toisen lääkärin hoitoon ja sain lääkkeet myös korvauksetta. Tosin kyseisestä hoidosta ei ollut enää kohdallani apua. Aiemmin ei oltu edes tätä hoitomuotoja tarjottu. Omasta ehdotuksesta sitä tuolloinkin kokeiltiin ja ihmeteltiin keskussairaalassa , miksei ole jo aiemmin kokeiltu. Reklamoituani asiasta niin keskussairaalaan sekä terveysasemalle, ei asiaan otettu kovin radikaalisti kantaa, vaan suurinpiirtein, että "pieleen on mennyt niin lääke kuin koko prosessi mutta kärsi nahoissaan rahanmenetys". En myöskään saanut polven nivelrikon alkuvaiheissa mitään lähetettä esim. fysioterapiaan tai fysiatrille. Jäätiin vaan odottaa,maan koska jalka on leikkauskypsä. Muissa asioissa Nastolan terveysasemalla olen saanut hyvää palvelua, asiallista ja kohtuullisessa ajassa.


Tiina

         

11/2016

Lähinnä lasten kanssa asioinut ja hyvin on tutkittu ja opastettu. Ja ihana kun ei ole ollut pitkiä odotusaikoja


Maikki

         

11/2016

Jonotusaika oli päivystyksessä luonnollisesti pidempi mutta hoito oli ensiluokkaista ja todella ystävällistä.


Pia

         

11/2016

Tytär pyysi lääkärille aikaa, koska päätä särki, oli kuumetta ja poskiontelot pakotti. Hoitaja varasi ajan itselleen, ei tutkinut vaan antoi heti sairauslomalapun. Hollolassa Oivassa (jota en listasta löytänyt) olisi tutkittu ontelot..... Kaksi kertaa kävi sama juttu, välissä vain viikko. Minä annoin oman lääkekuurin ja tyttö parani. Ei kaikki halua sairauslomaa, vaan paranemisen.


Tuuli Riisalo

         

11/2016

Toivottavasti terveyskeskuksen remonttia ei siirretä.


Helena Olkkonen/ Violet

         

10/2016

Minä olen aina päässyt vaivojeni kanssa ensin terveydenhoitajalle ja sitten tarvittaessa lääkärille. Minulle on oltu ystävällisiä ja asiallisia ja olen saanut tarvittavan avun ja hoidon.


Anonyymi

         

07/2016

Lääkärit kuin mitäkin harjottelijoita ja puoskareita, yleensä puhuvat huonoa suomea. Ja koskaan ei tapaa samaa lääkäriä kahta kertaa, näiden vuosien aikana paikassa ollut varmaan kymmeniä ja kymmeniä eri lääkäreitä, käyvät muutaman viikon tai kuukauden ja taas uudet tilalle. Jonotuksista ei kannata varmaan edes mainita. On niin ammattitaidottomia ja aivan järkyttävän huonolla asenteella olevia lääkäreitä, että niillä on kyllä mennyt kallis koulutus aivan hukkaan, ei mitään tulostavoitteellista toimintaa, pääasia että palkka juoksee.


Kirjoita arvio yksiköstä Nastolan terveysasemaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin