Meilahden tornisairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Haartmaninkatu 4
Helsinki

Meilahden tornisairaala

Haartmaninkatu 4, Helsinki

Puhelin: 09 4711

Meilahden tornisairaala

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 32,70 €

78%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Pedro

         

12/2018

Olin saattajana mukana tässä sairaalassa ja seurasin kuinka kivuliaan toimenpiteen jälkeen kipuläkityksestä ei huolehdittu, vaikka sitä oli luvattu jo etukäteen. Osa henkilökunnasta täällä huolestuttavan hitaita ja passiivisia!


Eppu

         

03/2018

Synnynnäisen sydänvian korjaus leikkaus

2010 minulle tehtiin synnynnäisen sydänvial leikkaus, eli minulla oli 1,5 cm kokoinen reikä sydämmessä joka paikattiin sateenvarjo paikalla. Kyseinen paikka on älymetallia johon sain tutustua kirurgin läsnä olessa ja pitää kyseistä paikkaa kädessäni. Henkilökunta oli erittäin osaavaa ja huomioivaa . Kokemus oli jännittävä mutta saan olla leikkauksen suorittaneelle kirurgille ja hoito henkilökunnalle erittäin kiitollinen.Leikkaus onnistui hyvin ja vointini on ollut hyvä sen jälkeen jopa paljon parempi .Suuri kiitos kaikille, teette arvokasta ja hienoa työtä.


Simo

         

12/2017

Kerkkupaise

Toistuvien antibiottikuurien jälkeen minulla diagnosoitiin kurkkupaise ja säntäsin suorinta tietä päivystykseen. Kun sain änkytettyä respassa mikä minua vaivaa, otettiin verikokeet lähes samantien. Kun tulokset tulivat, näytti tulehdusarvot yli 300 lukemia. Hoitaja oli ihmeissään kun kerroin ajaneeni autolla paikan päälle. Paise puhkaistiin, tyhjennettiin ja poltettiin umpeen päivystyksessä. Tämän operaation hyvät puolet ulottuivat itseäni laajemmalle. Pieni tyttö viereisessä huoneessa, jolla oli jonkun hedelmän kivi kurkussa, suostui yhteistyöhön lääkärin kanssa kun oli kuullut minun huudon -paisetta ronkittaessa- käytäville. Näiden operaatioiden jälkeen siirryin osastolle ja nielurisani (tai kitarisat) poistettiin jottei paise enää uusiutuisi.


Heikki West

         

06/2017

Kokemukseni sydäninfarktista ja pallolaajennuksesta.

Sain sydäninfarktin vuosina 2006 ja 2010. Molemmilla kerroilla minua hodettiin Meilahden tornisairaalassa ja minulle tehtiin mm. pallolaajennus. Saamani hoito oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Koko hoitohenkilökunta aina sairaala-apulaisista erikoislääkäreihin oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Selvästi näki, että he tekivät työtään muustakin syystä kuin pelkän palkan takia. Lisäksi ruoka oli todella maukasta.


Paula Kokko

         

04/2017

hyvä asiakaspalvelu

neuvova henkilökunta


Aleksi

         

03/2017

Hoito oli hyvää

Vatsavaivojani hoidetaan Tornisairaalan endoskopian osastolla, ja asiakaspalvelu ja kaikki toiminta on hoitunut hienosti.


Sitkeä potilas

         

03/2017

Vatsakeskuksen jälkipyykki

Kylläpä on ollut raskassoutuinen hoidon jälkipyykki: vääriä diagnooseja on joutunut neljä kertaa pyytämään poistettavaksi/korjattavaksi potilastiedoista (Omakanta). Eikä ne ole vieläkään korjattu. Ei riitä, että potilaalta vaaditaan ihan kamalasti aktiivisuutta hoidon aikana (tarkistaa ja selvittää erilaisia asioita), pitää vielä jälkeenpäin moneen kertaan vaatia itsestään selviä asiota. Kyse on potilaan oikeusturvasta, kyllä lääkärin pitää ymmärtää tällainen asia. Tämä vaatii ihan liikaa sitkeyttä potilaalta tarvittaessa hakea apua eri virastoista.


Tuomas

         

03/2017

Minua hoidettiin hyvin ja lääkitys tuli kun pyysin

Kokemus oli hirveä mitä olin itselleni aiheuttanut mutta hoito oli hyvää ja minusta pidettiin huolta sekä varmistettiin että muutkin hoito asiat hoituvat


Haimakasvain

         

02/2017

Kiitos radiologille!

Minun hoidossani radiologin huippuasiantuntemus oli koko hoidon kulmakivi. Mahtavaa potilaan sairauteen paneutumista. Diagnoosi oli tarkan analyyttinen ja yritin luottaa siihen silloin, kun kokenein (vuosikymmeniä alalla ollut) kirurgi vänkäsi diagnoosia väärään suuntaan. Tämä oli vaarantaa leikkauspäätökseni. Olin jostain lukenut, että magneettikuvien ja ammattitaitoisen radiologin tekemän diagnoosin "herkkyys" on 90 %:n luokkaa. En maallikkona tiedä, onko näin. Mutta tukeuduin radiologin diagnoosiin ja pysyin päätöksessäni, että kasvain leikataan. Kiitos tälle ammattitaitoiselle radiologille oikeasta diagnoosista!


Hämmentynyt potilas

         

02/2017

Vatsakeskus (M13)

Odotin leikkausta (pelkäsin, onko kasvaimeni pahanlaatuistunut) 3 ½ kk. Hoitojaksossa oli paljon erilaista sähläämistä. Diagnoosin saatuani odotin peloissani (mitä tuleman pitää) 5 viikkoa ensimmäiselle lääkärin vastaanotolle, ensimmäinen kirurgin vastaanottoaika peruttiin ja siirrettiin viiden viikon päähän. Ensimmäinen leikkausaika peruttiin ja siirrettiin. Toinen leikkausaika peruttiin, kun olin jo (ed päivänä ) leikkausvalmisteluissa. Olin tavannut tiimin, saanut aamuksi leikkausajan ja unilääkkeen (pelkäsin ensimmäistä leikkaustani). Minun piti vielä lopuksi tavata kirurgi. Kirurgi ilmoitti täysin yllättäin, ettei leikkaa minua seuraavan aamuna. Leikkaus siis peruuntui jo toisen kerran. Samassa rytäkässä hän sekoitti totaalisesti potilaan pään. Hän ilmoitti yllättäin, ettei isolla todennäköisyydellä kyse ole kasvaimesta lainkaan. Olin valmistautunut kasvaimen leikkaukseen reilut 3 kk. Leikkauksen peruminen (kun olin melkein jo leikkaussalissa) ja diagnoosin muuttaminen viime hetkellä aiheuttivat valtavan stressireaktion. Leikkaus tehtiin lopulta reilun viikon päästä tästä. Vielä leikkausaamuna toinen kirurgi sekoiti päätäni. Hänkin kertoi, ettei kyse ole ehkä kasvaimesta lainkaan. Pää pyörällä leikkausaamuna mietin, mikä se on ja mistä se on voinut tulla, ei ole mitään syytä, mistä se olisi voinut tulla jne. Ja jos se ei olekaan kasvain, niin kannattaako sitä leikata jne? Paniikkia. Osoittautui, että nämä kaksi kirurgia olivat väärässä. Kannattiko potilaan päätä turhaan sotkea ja stressata just ennen leikkausta? Patologi varmisti, että alkuperäisen diagnoosin tehnyt radiologi oli oikeassa. Kyse oli kasvaimesta, jolla on riski pahanlaatuistua. Reilu kolme kuukautta olin pelännyt tätä pahanlaatuistumista. Tällaiset useat leikkausten peruuttamiset ja viime hetkellä diagnoosin muuttamiset aiheuttavat potilaalle turhaa stressiä juuri ennen leikkausta! Miten tällainen voimakas stressireaktio just ennen leikkausta mahtaa vaikuttaa leikkauksesta toipumiseen? Hämmennystä aiheutti myös se, että leikannut kirurgi kävi muutama päivä leikkauksen jälkeen illalla kertomassa, että kaikki meni oikein hyvin. Mutta jo seuravana aamuna toinen kirurgi kertoi, että kaikki ei mennyt toivotulla tavalla enkä pääsekään vielä kotiin (komplikaatio oli nähtävissä jo edellisinä päivinä). Hämmennystä lisäsi vielä se, että osaston kaksi kirurgia olivat koko ajan (kahden komplikaation hoidossa) eri hoitolinjoilla. Jos kirurgeilla olisi ollut yhtenäinen hoitolinja, oli se helpottanut potilaan oloa, toipumista. Tällainen on potilaalle hyvin hämmentävää, hyvin raskasta. Näin hoidettuna potilas on aika hukassa. Koko hoitojakso näyttäytyi minulle hyvin hämmentävänä, outona. En sanoisi, että tämä oli hyvää hoitoa.


Koa

         

02/2017

Ensiluokkaista hoitoa

3 päivää kyseisessä sairaalassa vietettyäni voin kehua hoitoa erinomaiseksi.


Bo Grahn

         

02/2017

Nopea reagointi piene Tia kohtaukseen

Silmälääkäri epäili Tia näöntarkastuksen yhteydessä ja passitti heti tänne, jonka jälkeen löytyi 98 % tukkeutunut kaulasuoni. Leikattiin jo parin vuorokauden sisällä. Tulos oli että jonkun ajan jälkeen verenpainetautini korjaantui.


Anonyymi

         

01/2017

Erinomainen ja ystävällinen palvelu


Anonyymi

         

01/2017

Akuutin sairauskohtauksen hoito ja jatkohoito ovat sujuneet paremmin kuin hyvin. Löydettiin vakava sairaus muun tutkinnan yhteydessä ja näin elämä voi jatkua iloisemmissa merkeissä.


Eila Enqvist/Elena

         

01/2017

Olin robottileikkauksessa, poistettiin sydänpussissa kiinnioleva kysta


siru.k

         

01/2017

Olin keuhkopuolella osastolla viikon todella huonoa hoitoa ja töykeät sairaanhoitajat vaikka pyysin voimakasta särkylääkettä kipuihini jota olin aikaisemminkin saanut toi hoitaja buranan ja sanoi että soita tunnin päästä jos ei auta ja eihän se auttanut ja vieressäni oli syöpää sairastava vanhempi rouva jolla oli vahvoista lääkkeistä ummetusta hän sai ulostus lääkettä ja oli kivuissaa hoitaja tuli ja nauroi ääneen ja kysyi vieläkö muka haluat ulostuslääkettä rouva rupesi itkemään ja sanoi että kyllä haluan todella epäammattitaitoista porukkaa siellä töissä!


Tiina Parkkinen

         

01/2017

Ruokatorvestani löydettiin kasvain. Sitä seurattiin säännöllisesti 4 vuoden ajan Meilahden sairaalassa ja koska kasvain oli kasvanut, päätettiin se leikata. Leikkauksesta annettiin etukäteen todella kattavasti tietoa mm. leikkauksen riskit, leikkauksen vaiheet, kotihoito. Sairaalassa lääkärit ja hoitohenkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä. Myös jälkiseuranta, jälkitarkastus tehtiin huolella.


Anonyymi

         

12/2016

Asiat hoituivat hyvin


Anonyymi

         

12/2016

Hoito toimi, minut vain passitettiin väärälle osastolle väärän diagnoosin takia. Mutta olihan nekin asiat hyvä tarkistaa varmuuden vuoksi.


Anonyymi

         

12/2016

ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu


Anonyymi

         

12/2016

Mainiota toimintaa kardiologian osastolla. Hoitohenkilökunta osaavaa ja hoito hyvää :)


Inksu

         

11/2016

Nopeaa ja asiantuntevaa toimintaa. Kiitos teille! Aivoinfarkti 25 vuotiaana olisi voinut tehdä vaikka mitä tuhoja tai jopa tappaa. Nyt olen työkykyinen ja terve :)


Marina

         

10/2016

Olen hoidettiin 6 vuotta sitten, ja oli tyytyväinen sairaalan henkilökunnan ja palvelun


Kirjoita arvio yksiköstä Meilahden tornisairaalaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin