Linnainmaan terveysasema

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kirviälänkatu 2
33580 Tampere

Linnainmaan terveysasema

Kirviälänkatu 2, 33580

Puhelin: 03 56579023

Linnainmaan terveysasema

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 0,00 €

60%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Kari

         

05/2022

Kaksikin tarinaa olisi

Pari käyntiä kevään aikana mutta mitään hyötyä ei ole vaivoja nyt luetella koska niilla ei ole merkitystä. Täydellistä palvelua alusta loppuun, niin lääkäriltä, hoitajilta kuin neuvonnasta!


Elzu

         

01/2018

Kävin verikokeissa ja sydänfilmissä. Verikokeissa ottaja oli kohtelias, mutta ei puhunut minulle juuri mitään. Sydänfilmiä otettaessa olisi ollut mukava kuulla mitä tehdään, koska olin ensi kertaa tilanteessa. Lappuset, jotka kiinnitettiin ihooni eivät meinanneet pysyä millään kiinni ja putoilivat vähän väliä. Ihoani hangattiin karkealla paperilla moneen kertaan, mutta ne eivät silti pysyneet paljoa paremmin. Myöhemmin, kun olen käynyt sydänfilmeissä laput ovat pysyneet paljon paremmin jo ensimmäisellä kerralla ja vähemmällä hankauksella. Kaikki hoitui hyvin, eikä minulle oltu millään tavalla epäkohteliaita. Olisin kuitenkin arvostanut lämpimämpää palvelua ja tarkempaa kertomista.


ks.

         

12/2016

aikaa vievää.


Tanja

         

10/2016

Ilmoittautumisluukulla ei neuvottu kun tulin kysymään päivystysasiassa apua. Olin lyönyt kasvoni ja hammasvamma. Minuun sattui todella pahasti enkä tiennyt mihin mennä/soittaa koska Acutasta on neuvottu ensisijaisesti ottamaan yhteyttä omaan terveysasemaan. Kun menin ja kerroin asiani erittäin töykeä nainen halveksuen totesi"mutta tämähän on hyvänen aika terveysasema". Vastasin että kai minä sen nyt tiedän mutta saisinko apua että minne menen/tai soitan. Toinen nuorempi nainen siinä ehti huudella väliin että laita kylmää ensihätään ja sain hammaspäivystyksen numeron. Kun ihminen on satuttanut itseään hänen tulee saada apua/neuvoa ei suinkaan viisastelua. Ala-arvoista asiakaspalvelua. Olen itse asiakaspalvelussa enkä voisi koskaan kuvitella viisastelevani asiakkaille.


Anonyymi

         

09/2016

Olen tullut kuulluksi


Anonyymi

         

09/2016

Jos saa omalle omalääkärille ajan, niin hoito on ammattitaitoista ja ystävällistä ja kiitettävää, mutta ajan saanti on se ongelma. Kaikki osastoavustajat eivät ole asiakasmyönteisiä eikä ystävällisiä.


Kirjoita arvio yksiköstä Linnainmaan terveysasemaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin