Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemi

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kauppakatu 25
94100 kemi

Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemi

Kauppakatu 25, 94100

Puhelin: 016 243111

Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemi

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 35,00 €

55%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Leikattu ja hoidettu

         

03/2018

Leikkauksissa käynyt

Olen käynyt vuosien varrella useassa leikkauksessa. Aikaisemmin kävin ennen leikkausta poliklinikalla vastaanotolla. Siinä kirurgi katsoi potilaan kanssa leikkaukseen liittyvät potilastiedot. Nyt mennään ainakin päiväkirurgiseen leikkaukseen aamulla sairaalaan osastolle. Kirurgin tapaa vasta siinä aamulla lääkärinkierrolla, joka tehdään juuri ennen leikkaussaliin menoa. Siinä on liiian myöhäistä alkaa etsimään leikkaukseen vaikuttavaa tietoa vanhasta paperiarkistosta. Nuorten lääkärien täytyy ymmärtää, että sähköisessä potilastietojärjestelmässä puuttuu paljon tietoja, kun on kyseessä keski-ikäinen potilas. Poliklinikalla pitäisi olla edes hoitajan kanssa vastaanotto ennen leikkausta. Hoitaja vain soittti sairaalan osastolta leikattavalle potilaalle ennen leikkausta. Tämä leikkausreissu oli hurja. Leikkaussalissa lääkäri etsi leikkaukseen vaikuttavia vanhoja potilastietoja. Mitä ei tietenkään voinut olla sähköisenä saatavissa. Myöhäistä se on hakea arkistosta potilaskansiota, kun potilas on leikkauspöydällä valmiiksi puudutettu leikkausta varten. ONKO LÄÄKÄRIEN KOULUTUKSESSA TOSIAAN NIIN SUURI MUSTA AUKKO? Sähköisessä potilastietojärjestelmässä ei ole vanhat ns. paperikansioitten tiedot. Aivan näin tehokkaita leikkauspotilaita emme pysty olemaan! En halua tässä kertoa enempää tästä omasta asiastani. Yleisesti kaikkia päiväkirurgisia leikkauksia koskien lausun. Vähintään hoitajan vastaanotto täytyy olla ennen leikkausta. Arkistosta on haettava mahdolliset paperiset potilaskansiot. Se on alkeellisin asia, mikä voidaan tehdä potilasturvallisuuden takaamiseksi ja hoitovirheiden välttämiseksi. Yrittäkää nyt selventää, että ainakin keski-ikäisten potilaitten hoitohistoriaa voi löytyä arkistosta vuosikymmenien takaa.


Taina Nevala

         

03/2018

Selän hoito.

Sain hyvää hoitoa ja asiani eteni hyvässä aikataulussa.


Elko

         

02/2018

hyvä palvelu

Palvelu on hyvää ja osavaa


Seppo Leskinen, Ihmisenpoika

         

01/2018

Oikeusmurhien kohteena.

Vammauduin 1979 heinäkuussa liikenne onnettomuudessa. Ajoin etuajo oikeutettua E-4 tietä Maksniemestä Kemin suuntaan. Risteävästi vasemmalta tietä lähti ylittämään henkilöauto yllättäen. En ehtinyt jarruttaa ja törmäsin kyseiseen autoon. Vammauduin pahoin ja minut kuljetettiin silloiseen Kemin keskussairaalaan. Se on nykyisin Lansi-pohjan keskussairaala. Siellä olin tajuton ,en tiedä mitä kaikkia operaatioita tehtiin. Kuten jo sanoin vammauduin pahoin. Länsi -pohjan sairaalassa / Kemin keskussairaalassa lääkärit eivät osanneet hoitaa vammojani. Noin 15-vuotta myöhemmin Kaunialassa tehtiin magneettikuvaus. Aivoni olivat revenneet jo 1979 onnettomuudessa ja se tuli selkeästi ilmi magneettikuvissa/ testeissä. Vakuutusyhtiö ei ole halunnut olla maksajan roolissa ja vakuutusyhtiö on kieltäytynyt edelleenkin korvaamasta. Vakuutusyhtiötä ei kiinnosta se että lakien mukaan vastapuolen vakuutusyhtiö on korvausvelvollinen. Menetin työni ja toimeentuloni. Perheeni tuhottiin . Minut on ajettu rikollisia keinoja käyttäen konkurssiin. Olen joutunut itse opettelemaan ja hoitamaan vammojani. Lääkärit Simon terveyskeskuksessa ja Länsi-pohjan keskussairaalassa eivät edelleenkään osaa hoitaa. Maksut he kyllä osaavat periä. Ammattitaidottomat ilmeisesti on palkattu lääkäreiksi ja hoitohenkilökunnaksi. Terveisin Seppo Leskinen. Ps. Siinä onnettomuusristeyksessä pli ja on edelleen STOP- merkki vasemmalta tietä ylittämään lähteville. Olen siis myös oikeusmurhien uhri. Perjantai 05.1.2018. Kello : 07:29 Am.


Ulla Törmä

         

06/2017

kokemus silmäpolilla

Sain hyvää palvelua


Pepuli

         

04/2017

Kiva lääkäri mutta ei tullut tietoa vaivasta

Kävin naistentaut polilla maidontulon vuoksi rinnoista. Tutkittiin ja terveyskeskusl tervolassakin sanoi että joku vika on jos maitoa erittyy. Ei sitä länskässä mitään syytä löytynyt.maitoa tulee vielä kolmen vuoden jälkeenkin.


anonyymi

         

02/2017

palvelun taso vaihtelee

Asiakaspalvelu hoitajien osalta on osaavaa ja asiallista. Lääkärit taasen eivät ole kovinkaan ystävällisiä ja ammattitaidossa muutoinkin parantamisen varaa. vääriä diagnooseja ja ylimielistä käytöstä. Euron kiilto silmissä ei paljoa potilaiden vaivat kiinnosta.. - Anonyymi


Päivi Ahokas

         

12/2016

Jonotusajat kohtuullisen lyhyet, Triage arviointi tehokasta ja lyhentänyt vastaanotolle pääsyn aikaa. Hyvä ja laadukas hoito.


Anonyymi

         

11/2016

Kivut otettiin todesta, toisin kuin toisella paikkakunnalla päivytyksessä. Tulehtunut umpisuoli leikattiin seuraavana päivänä.


Anonyymi

         

10/2016

Isäni joutui kovien kipujen vuoksi LPKS:n akuuttiklinikalle. Hän ihan oksensi kivusta monta kertaa. Siihen, että kivut saatiin hallintaan kului 8 tuntia. Mitään muuta ei saatu aikaan ennen kuin hänet siirrettiin seuraavana päivänä OYSiin. OYSissa kivut saatiin heti päättymään ja hoito alkoi. OYSissa kaikki suijui mainiosti. Kiitokset Ouluun!!!!!!


sannukka

         

09/2016

Kovaali kipua ei otettu tosissaan päivystyksessä eikä osastolla.


Anonyymi

         

09/2016

Röntgenkuvani lausunto kesti yli 2kk.Lausunnon mukaan normaali kuva. Nyt uudessa kuvassa näkyi monen senttimetrin kasvain.Tänään peruttiin tietokonetomografia laitevian takia. Uutta aikaa ei ilmoitettu


Kirjoita arvio yksiköstä Länsi-Pohjan keskussairaala, KemiHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin