Kymenlaakson keskussairaala, Kotka

Kymenlaakson keskussairaala, Kotka - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kotkantie 41
48210 Kotka

Kymenlaakson keskussairaala, Kotka

Kotkantie 41, 48210

Puhelin: 05 22051

Kymenlaakson keskussairaala, Kotka

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 41,70 €

79%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Anneli

         

06/2022

Kuin uusi selkä

Minulle tehtiin vaikeammasta päästä oleva selkäleikkaus viime kesänä. Sain erinomaista hoitoa, leikkaussalissa minua kohdeltiin todella ystävällisesti ja asiallisesti, varsinkin kun paniikki-itku pääsi, ortopedi oli loistava, hoitajat kiireestä ja kovasta helteestä huolimatta ystävällisiä ja mukavia. Ei mitään valittamista, selkä on nyt erinomaisessa kunnossa.


turha paikka

         

09/2021

hyppyyttämistä

yhteistyö eri osastojen kanssa olematonta, Kivunhoito ja sairauden hoito arvuuttelua.Kokonaisuus asiakkaasta pahasti hukassa.


Leena Häkkinen/Lienukka

         

03/2018

Akillesjänne

Lentopallopelissä juostessani pallon perään putosin maahan, ja samalla kuului oikeasta jalastani " naps". En pystynyt enää laittamaan jalkaani maahanhan. Minulle laitettiin "ilmatyynylasta" ja minut vietiin Kotkan keskussairaalaan. Lääkäri n. 35- 40 v. sanoi, että nivelsiteet ovat menneet nilkasta.Kun kerroin lääkärille, että kuulin selvästi napsahduksen, hän sanoi, että ei se ollut mikään akillesjänne, nivelsiteet ovat menneet. Nilkkaan pantiin liimasiteet ja kotiin. Ottakaa Buranaa, jos särkee. Ja arvaten sitä särki hirveästi. En pystynyt nukkumaan moneen yöhön ja tuska oli päivälläkin. Minä uskoin lääkäriä, ja ajattelin, että kyllä se särky loppuu pikapuolin. Perjantaina tapahtui tämä akillesjännejuttu ja vasta seuraavana perjantaina pääsin kirurgille. Hän totesi heti, että akillesjänne oli katkennut ja sairaalaan leikattavaksi. Jalkaterä oli hirveän näköinen. Kolme kertaa vaihdettiin kipsiä. Viimeisellä kerralla tapasin tuon lääkärin, joka puhui nivelsiteistä. Hän sanoi, että oli se sittenkin se akillesjänne, kute sanoitte, mutta minä en vain sitä huomannut. Tapaus sattui toukokuussa ja töihin pääsin vasta marraskuun alussa. Olisin tehnyt korvauspyynnön hoitovirheistä, eräs kirurgi sanoi minulle, ettei hän allekirjoita paperia. Ette tule saamaan mitään korvausta. Ja näin kävi. Tämä tapaus sattui -90 luvun alkupuolella. En ymmärtänyt silloin uudelleen hakea korvausta. Uskoin lääkäriä niinkuin Jumalaa.


satu77

         

02/2018

Ranppaus kohtaus

Tutkittiin hyvin pään alue , kun poissuljettiin aivoverevvuodet ynm kasvaimet. Otittiin pään ct, varjoaineella magneettikuvaus, selkäydin näyte, aivosähkökäyrä ja monia verikokeita.


Marja Mailas

         

02/2018

Hoito oli erittäin hyvää

Mieheni syöpähoitoja, ja ne hoidettiin ammattitaidolla


Marja toikkanen

         

01/2018

Hyvää palvelua

Menin poikani kanssa joitain vuosia sitten Kymenlaakson keskussairaalan kirurgin vastaanotolle. Ennen kuin ehdin mitään sanoa lääkäri ilmoitti että poika kuuluisi lastenkirurgin vastaanotolle. Olin ottanut töistä vapaata ja olisi ollut harmi jos asiaa ei olisi saanut hoidettua. Lääkäri sanoi huomnneensa että olemme 65 km päästä tulleet ja hän järjesti heti meille ajan lastenkirurgille soittaen. Olimme todella tyytyväisiä palveluun eikä edes itse tarvinnut mitään kysyä.


Isätön nyt

         

12/2017

Potilas kuoli

Hoitajat eivät ole ajantasalla, kiireisiä tai ammattitaidottomia, tai sitten hoidon kriteerit ovat kivuton, mutta kuollut.


Pekka Hyrkäs

         

04/2017

Hyvä sairala !!

Olen ollut kaikissa asioineissani saamaani hoitoon ja kohteluun erittäin tyytyväinen.


Anonyymi

         

01/2017

Synnytin ensimmäisen lapseni Kymenlaakson keskussairaalassa. Henkilökunta oli ystävällistä, empaattista ja asiansa osaavaa. Apua sai aina, kun sitä tarvitsi.


Seija Voutilainen / seikku

         

01/2017

Kävin kuvauttamassa polven ja se sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti.


Rauno Pylkkö

         

01/2017

Henkilökunta osaavaa ja asiallista. Kaikki leikkaukset ym. sujuneet hyvin.Kuten myös kuntoutus :)


sipe

         

01/2017

hoidettu aina asiallisesti


Pirjo

         

01/2017

Lastentautien poliklinikan lääkäri osasi todella hienosti jututtaa 14-vuotiasta. En olisi itse saanut samalla tavalla lasta kertomaan huolestuttavista itsemurha-ajatuksista ja itsetarkkailusta. Saimme lähetteen nuorten psykiatrian polille, jota olin kovasti toivonut. Olen todella helpottunut.


kaija gylden

         

12/2016

osatoja suljettu. Asiakkaita makautetaan käytävillä


Jenna

         

12/2016

Liukastuin ja iskin pääni jäähän. Olin ollut tajuttomana. Kymenlaakson keskus sairaalassa sain nopeaa apua. Pääni ja niskani kuvattiin n puolen tunnin sisällä kun olin saapunut sairaalan ensiapuun. Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.


Mira Talvilinna

         

12/2016

Vasen reisiluuni murtui. Leikattiin ja laitettiin 38cm teräsrauta 28 ruuvin kanssa pysyväksi loppuelämäni ajaksi. Puolen vuoden jälkeen en pystynyt särkyjen takia osallistumaan mihinkään kuntoutukseen, joten leikattiin uudellen ja rauta poistettiin, joka oli ehtinyt jo kalvaa polveani, koska se oli liian pitkä.Siis, virheellinen leikkaus!!


Mona

         

12/2016

Olen ollut suht tyytyväinen sairaalan palveluihin, mutta asiakaspalvelu asennetta voisi hiemsn parantaa. Pieni hymy ei ole iso asia :)


Anonyymi

         

11/2016

Kahden tunnin odotusaika alkoi tympiä.


Linda

         

10/2016

Kävin lääkärillä opiskelua häiritsevän karsastuksen takia. Lääkäri vaikutti olevan hieman pihalla työstään. Luki oppikirjaa, kun ei muistanut mitä pitää tehdä. Sain prismalinssit parantamaan näköäni. Kumpaankin silmään lääkäri määräsi kolme prismavahvuutta. Kauheat päivittäiset migreenikohtaukset alkoivat eivätkä lasit auttaneet näkemään kauas, vaikka lääkäri oli niin luvannut. Kontrollissa minut otti vastaan toinen lääkäri. Kovasti hän ihmetteli, miten ei onnistu saamaan samoja tuloksia kuin edellinen lääkäri oli saanut. Hän sai tulokseksi 14 ja 18 prismavahvuutta. Sanoi, että lasit ovat pahentaneet asiaa. Nyt sitten odottelen aikaa Helsingin yliopistolliseen sairaalaan.


Pirjo

         

10/2016

Olen erittäin tyytyväinen hoitoon, jota olen saanut Kymenlaakson keskussairaalassa kaaduttuani pihallani niin, että jouduin ambulanssilla tikattavaksi päivystykseen. Henkilökunta oli mukavaa ja palvelu niin ripeää, kun se voi asiakasruuhkassa olla. Otsassani oleva arpikin on iso, mutta siisti.


Anonyymi

         

10/2016

Ystävällistä ja kiireettömän oloista palvelua minulle henkilökohtaisesti, mutta valitettavasti kiire näkyi henkilökunnan huolimattomuutena potilastietojen suhteen.


Anonyymi

         

10/2016

Ajat olivat melko paljon myöhässä ja kiire paistoi läpi.


Anonyymi

         

09/2016

Umpilisäkkeen poisto meni sujuvasti, aamulla vatsakipujen vuoksi sairaalaan, illalla leikkaus ja seuraavana aamuna kotiin. Suurimmalta osalta henkilökunnasta sai hyvää hoitoa..


Anonyymi

         

09/2016

Olemme saaneet keskimäärin ihan varsin hyvää palvelua tässä sairaalassa.


Anonyymi

         

09/2016

Meidän perhe on saanut aina hyvää palvelua tässä sairaalassa.


Anonyymi

         

09/2016

Laadukas ja ystävällinen henkilökunta


Anonyymi

         

08/2016

Loistava lääkäri hammaspolilla, selitti huippuhyvin ja rauhallisesti realiteetit omassa tapauksessani tällä viikolla elokuussa.


Anonyymi

         

07/2016

Hyvää palvelua ja mukavia lääkäreitä


Anonyymi

         

07/2016

Olen ollut ihan tyytyväinen saamaani palveluun.


Kirjoita arvio yksiköstä Kymenlaakson keskussairaala, KotkaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin