Kontinkankaan hyvinvointikeskus

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kajaanintie 46 A
90220 Oulu

Kontinkankaan hyvinvointikeskus

Kajaanintie 46 A, 90220

Puhelin: 08 55844333

Kontinkankaan hyvinvointikeskus

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 16,40 €

63%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Anne Pulliainen

         

03/2018

Lääkäri

Minua niin harmittaa, kun vihdoin pääsin lääkärille (**** *****) potilaaksi, niin hän ei enää työskentelekään Kontinkankaalla. Hän oli paras lääkäri, jonka luona olen koskaan käynyt. Asiantunteva, empaattinen, ystävällinen ja hänelle minun oli todella helpoo puhua avoimesti sairauksistani!


Anne Pulliainen

         

03/2018

Polven tekonivel leikkaus

Työterveydessä nivelrikkoa ei otettu vakavasti. Vasta kun menin Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen, niin asiat lähtivät etenemään ja pääsin lopulta polven tekonivel leikkaukseen.

Kommenttikuva

Anne

         

02/2018

Jäätyneeseen olkapäähän sain heti avun kortisoni pistoksesta

Lääkäri onnistui pistämään heti oikeaan kohtaan , joten piikki ei sattunut ollenkaan.


Snneli

         

01/2018

Hyvää palvelua

Apu on tullut nopeasti


PIKNU

         

01/2018

Mammografiassa ja naisten irtosolunäytteen otossa kävin.

Todella miellyttävä henkilö otti näytteen ja neuvoi rintojen tarkistamisessa kuukausittain. Myös mitä etsiä ja miten. Yllätyin opastuksen huolellisuudesta ja ei ollut kiireen tuntua.


Ride

         

05/2017

Lääkärikäynti

Vuosittaisen käynnin yhteydessä vähennettiin lääkkeitä ja seuranta 6kk kuluttua laboratoriokokeiden tulosten perusteella saan lääk arvion netin kautta jos ei tarvetta henkilökohtaisesti tavata ,voin myös laittaa omahoitoon tietoja omista tuntemuksistani ja saan sitä kautta vastauksen.minusta tämä on tosi joustavaa


Anonyymi

         

03/2017

Akuuttivastaanotto (entinen päivystys) ei toimi

Kiireellistä hoitoa tarvitseva potilas lähetettiin Kontinkankaan hyvinvointikeskuksesta Yhteispäivystykseen. Potilaan saapumisesta Kontinkankaalle laskettuna hoidon aloitus kesti noin kahdeksan tuntia. Koska akuuttivastaanotolla hoidetaan potilaiden kaikkia terveysongelmia, tämä aiheuttaa viiveitä kiireellisten tapausten hoidossa.


Lemetti

         

02/2017

Ammattitaito?

Lääkärit eivät tunnista korvatulehdusta lapselta eikä lonkkamurtumaa aikuiselta.


Riina

         

02/2017

Toimiva systeemi

Minulla on vain hyvää sanottavaa akuuttivastaanotosta, kahdesta lastenlääkäristä ja Kontinkankaan neuvolasta. Asiakaspalveluhenkisyys on mahtavaa ja yhden ainoan kerran, kun olen akuuttivastaanotolla 2/2016 käynyt sain nopeaa apua influenssaa sairastavallle itselleni ja lapselleni, odotusaikanoin 15 min. Influenssarokotukset ilta-aikaan syksyllä oli joustava palvelu, omahoidon kautta laitettaviin viesteihin on vastattu nopeasti.


Maiksi

         

01/2017

Muutin juuri Ouluun ja kävin täällä ensimmäistä kertaa terveyskeskuksessa. Akuuttiajan odotusaika oli hirvittävän pitkä, odotin neljä tuntia. Kun sitten pääsin lääkärille, kokemus oli normaalia parempi. En tykkää käyttää julkisen terveydenhuollon palveluja, koska yleensä kun sinne menee, lääkärit ottavat sinut vastaan asenteella "mikäs sinulla nyt olevinaan on vikana?". Tällä kertaa lääkäri ja hoitaja olivat kuitenkin hyvin mukavia ja asiantuntevia. Täytyisi muistaa, että vaikka varmasti on rankkaa lääkärinkin työ välillä, se on kuitenkin asiakaspalveluammatti. Ei ole hyvä, jos ihmiset välttävät lääkärille menoa, koska lääkärit ovat tympeitä ja käskevät kotiin sen kummemmin tutkimatta (näin esimerkiksi yhdellä pienellä paikkakunnalla, missä valinnan varaa ei ole).


Anonyymi

         

01/2017

Joutui odottamaan liian kauan.


Anonyymi

         

12/2016

Influenssarokotukset sujuivat rivakasti ilman turhaa jonottelua.


Anonyymi

         

11/2016

Otin rokotuksen influenssaa vastaan, hyvin sujui pisto.


Anonyymi

         

10/2016

Todella pitkät odotusajat


Anonyymi

         

10/2016

En saa kipeästi tarvitsemaani hoitoa. Ei ole tarpeeksi asiantuntemusta, jotta saisi lähetteen edes OYKS:iin. Kokeiden tuloksia tulkitaan väärin. Asiasta löytyisi helposti tietoa, mutta ei viitsitä vaivautua. Täytyy turvautua yksityislääkäriin, jolta saan tarvittavat lääkkeet ja pääsen tutkimuksiin, vaikka ei olisi vara sellaiseen. Mutta ei ole muuta vaihtoehtoa. En jaksa elää näin sairaanakaan lopun elämääni.


Anonyymi

         

10/2016

Huonoa on


Kirjoita arvio yksiköstä Kontinkankaan hyvinvointikeskusHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin