Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelut

Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelut - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Mariankatu 28
67100 Kokkola

Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelut

Mariankatu 28, 67100

Puhelin: 06 8287310

Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelut

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 20,90 €

61%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Ekku

         

03/2018

Ei valitettavaa


nestori

         

01/2018

akuuttihoito

Minulla oli sappikohtaus ja minut siirrettiin osastolle ja seuraavana päivänä oli tarkoitus tehdä tähystys. Olin tipassa, syömättä ja juomatta sen päivän ja koko seuraavan päivän. Toki tipan kautta sain energiaa ja kipulääkettä. Sitten iltapäivällä minulle tultiin sanomaan että tietokatkoksen vuoksi minua ei tänään tähystetty. Näin nettiaikana ihmettelen sitä. Jouduin olemaan osastolla vielä pari päivää ja minut lähetettiin neljäntenä päivänä kotiin. Tähystys siirtyi seuraavan viikon perjantaille. Koin toiminnan epäoikeudenmukaiseksi. Sairaalapäivistä tuli maksu ja voin huonosti koko ajan odottaessani tähystystä. Tällä alueella terveyspalvelut on tuotettu nimellä " Soite-ihminen keskiössä". Tunnen, että olin kaikkea muuta kuin keskiössä.


Sisko

         

12/2017

Nopeasti apua

Viime kesänä ulkomaalainen sisareni oli kolme viikkoa Suomessa. Viikon verran sairastettuaan tilasin hänelle terveyskeskukseen ajan. Päivystävä hoitaja oli asiantunteva ja kuunteleva, ajan sain puolen tunnin kuluttua suoraan lääkärille. Vastaanotolle päästiin ajallaan. Lääkäripalvelua saatiin englanninkielellä ja heti oikeat lääkkeet, ettei sisareni koko loma mennyt sairastamiseen. Myös sihteeripalvelut pelasivat hyvin huolimatta ulkomaisesta asiakkaasta ja vähän haastavastakin laskutusosoitteesta. Meille jäi todella positiivinen kokemus Kokkolan terveyskeskuksen palvelusta.


Moona Miller

         

03/2017

Terv.keskuksen vuodeosasto

Äitini oli hoidossa terv. kesk. vuodeosastolla ja oli kyllä kamalaa. Hoitajat olivat parkkeeranneet itsensä kansliaan ja jos uskaltautui kysymään jotakin niin kukaan ei tuntunut tietävän mitään tai aina oltiin tultu vasta töihin tai ei oltu sen "pään" hoitajia. Eikä oikein tiedetty missä ne sen pään hoitajat ovat. Naamat tympeänä katsottiin kun hoitajien istumisrauha häiriintyi. Ja voi sitä turvat rullalla menoa jos hoitaja joutuikin noutamaan takamuksensa ja lähtemään liikkeelle. Siinä tempaistiin aivoleikkauksessa ollut ja asentohuimauksesta kärsivä 76-vuotias äitini kovakouraisesti sängystä ylös ja taas alkoi äiti oksentamaan pitkään ja hartaasti. Tiedän että tämmöinen kohtelu tapahtui useamman kerran päivässä jos tietyt hoitajat olivat töissä. Äiti rupesi pelkäämään kaikkia suomalaisia hoitajia. Opiskelijat ja kaksi ulkomaalaista hoitajaa olivat hyviä ja käsittelivät äitiä varoen. Äidistä aina näki milloin olivat olleet suomalaiset töissä. Äiti on nyt kuollut ja mietin niin usein sitä kohtelua vuodeosastolla ja muistan miten äiti tyytyväisenä sanoi kerran, että tänäkin päivänä oli se ulkomaalainen mieshoitaja töissä vaikka se oli eilenkin. Nyt on ollut kaksi rauhallista päivää ilman oksentelua. Minulla on hyvin huonot muistot ja kokemukset vuodeosaston hoitajien asenteista ja työmoraalista sekä potilaiden ja omaisten kohtelusta. Jos joku hoitaja olisi halunnut tehdä työnsä hyvin niin muut hoitajat ottivat hänet silmätikukseen ja hoitaja ei kuulunut enää porukkaan. Olin niin huolissani ja surullinen äidin saamasta hoidosta että en ymmärrä mikä minut koossa sen ajan kun olin vuodeosastolla. Olin täynnä raivoa päästessäni ulos. Muistaakseni vuodeosaston perustaja tai sitten keskussairaalan perustaja on sanonut että ihmisen suuruus näkyy siinä miten hän kohtelee toista ihmistä. Sitä ihmisen suuruutta ei näy vielä tänäkään päivänä Kokkolan terv. kesk. vuodeosastolla.


Sirkka-Liisa Renlund

         

01/2017

pitkähköt odotusajat


Mirja Hihnala

         

12/2016

sain apua vaivaani nopeasti


Jaana sandfält

         

12/2016

Ajanvaraus paikanpäällä kankeaa.


Anonyymi

         

12/2016

hyvä,ystävällinen ja auttava henkilökunta!


Anonyymi

         

11/2016

Usein joutuu puhelimessa odottaa melkein tunnin ennen kuin vastataan, päivystysluonteisten asioiden hoidossa asiakasta pompotellaan paikasta toiseen.


arja seppälä

         

11/2016

Olen eläkeläinen. Mieheni sairasti Ahlzheimertautia 4v ja joutui sitten palvelutaloon. Olen hänen omaishoitaja. Kokkolan sosiaali- tarveyspalvelut toimivat ja ovat toimineet minun ja ennekaikkea sairaan mieheni osalta erinomaisesti. Kaikki on mennyt ihan loistavasti. En voi antaa meidän kaupungin ko toiminnasta mitään negatiivistä. Olen niin paljon joutunut asioimaan ko yksiköissä, että minulla on varmasti erinomaisen laaja kokemus siitä, millaisia palveluja olemme saanet. Kiitos vaan kaikille!


matleena roiko

         

11/2016

Kokkolan sos ja terv. puolen palveluja käyttäneenä tiedän olevani onnekas, koska suurimmalta osin alalla työskentelee alalle erittäin hyvin soveltuvia, motivoituneita työntekijöitä!


Anonyymi

         

11/2016

Suurimmaksi osaksi palvelu on ollut ystävällistä, mutta esimerkiksi lääkärin ajat ovat usein myöhässä jopa pari tuntia.


ARJA TOIVOLA

         

11/2016

terveyskeskusessa olen syksyn aikana joutunut käymään useita kertoja ,sanoisin melkein erinomainen palvelu,Nuoret naislääkärit mukaanlukien !!!


Markku Salmi

         

10/2016

Poliklinikkakäyntien vastaanottoaikojen venyminen on tavallista. Voi johtua toki ns. vierailevien erikoislääkärien, esim. gardiologien arjen ruuhkautumisesta. Muutoin hoitotapahtumat ovat kokemukseni mukaan kiireettömiä ja ammatillisesti hallittuja.


Anonyymi

         

09/2016

Minua hoidettiin terveyskeskuksen lääkärinvastaanotolla todella perusteellisesti ja empaattisesti.


Anonyymi

         

08/2016

Terveyskeskuksessa v.2014 kädessä oleva lasinpalanen diagnosoitiin kalkkeumaksi. Kärsin siitä 2 vuotta, kunnes itse sain sen pois.


Anonyymi

         

08/2016

Palvelu oli asiallista, mutta olisin toivonut sen olevan hieman ystävällisempää. Paljon odottelua ja lääkärin luona asiointi tapahtui niin, etten tuntenut lääkärin olleen kovinkaan kiinnostunut vaivoistani.


Anonyymi

         

08/2016

Hyvä hoito kahdessa operaatiossa. Ensimmäinen oli vuonna 2009 polven tähystys, joka sujui hyvin ja tuli kuntoon. TOinen oli melankolian poisto poskesta, joka onnistui hyvin ja jälki on siisti. Kaikin puolin hyvä kokemus


Anonyymi

         

07/2016

Ensiavussa yöllä palvelu ei aina pelannut.


Kirjoita arvio yksiköstä Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelutHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin