Kirurginen sairaala (HYKS)

  Yhteystiedot

 Osoite:
Kasarmikatu 11-13
Helsinki

Kirurginen sairaala (HYKS)

Kasarmikatu 11-13, Helsinki

Puhelin: 09 47188310

Kirurginen sairaala (HYKS)

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 32,70 €

79%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Jussi

         

04/2017

Loistavaa palvelua ja todellisia ammattilaisia

Palvelu hammaskirugiassa aivan loistavaa.


Tarmo Haapasaari

         

01/2017

Hoitoon pääsi heti kun se oli mahdollista. Vain kiireellisemmät tapaukset ohittivat minut, mikä oli oikein.


Jari Marttinen

         

12/2016

Odotuksia parempi


Raimo Mylläri

         

12/2016

Kaikki toimi hienosti !


Hemu

         

10/2016

Hyvä ja ammattitaitoinen. Potilasta kuunneltiin kun tehtiin päätöksiä leikkauksesta ja kerrottiin tarkkaan mitä tapahtuu. Miellyttävä kokemus tilanteeseen nähden.


Anonyymi

         

10/2016

Hoitohenkilökunnan osaaminen oli huippuluokkaa. Siitä minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Kiitos siitä. Sen sijaan vastaanoton työntekijä oli kohtuuttoman epäreilu potilaille ja vaikutti siltä, että työ on hänelle tuskaista aivan liian raskasta. Hän tiuski aivan syyttä ihmisille jotka kysyivät häneltä reittiä oikeaan paikkaan jne.. Eräs vanhempi herrasmies erehtyi kysymään häneltä tietä EKG-huoneeseen. Sai vastaukseksi "lukeeko otsassani sydänasiat" ja "siellä on seinät täynnä ohjeita joista nämä käy ilmi" Itse kärsin kipeästä korvatulehduksesta, sekä olin viimeisilläni raskaana. Täytin aulassa poliklinikan esitietolomaketta, ja yhtääkkiä minulle tuli todella heikko olo ja olin pyörtymäisilläni. Pyysin apua vastaanoton työntekijältä ja tuomaan minulle vettä. Hän tokaisi minulle "vettä saa tuolta käytävän päästä". Olin liikuntakyvytön ja sain lopulta kerättyä voimia pyytää laitoshuoltajalta apua. Hän hälyytti sairaanhoitajat hakemaan minua ja haki minulla vettä. Olin pyörtynyt ja oksensin ja oloni oli kaikinpuolin inhottava. Ja olin todella loukkaantunut tälle henkilölle joka oli loukannut minua ja muita potilaita olemalla täysin epäkypsä ja asiaton. Toivuttuani ja päästessäni kotiin olisin tahtonut kysyä tältä vastaanoton työntekijältä, mitä tein ansaitakseni tuollaista kohtelua. Harmikseni en saanut tilannetta selvitettyä sillä hänen työvuoronsa oli jo päättynyt. Tällainen tiuskiminen ja epäasiallinen käytös ei palvele ketään. Ei itse tiuskijaa, eikä varsinkaan potilaita.


Anonyymi

         

09/2016

Erittäin mahtavaa palvelua ja toimintaa hankalassa tilanteessa. Hattu päästä henkilökunnalle.


Anonyymi

         

08/2016

olin hoidossa kuuloklinikalla, joka kikurg yhteydessä. Hyvä hoito, ruoka, siistit tilat, ystävällistä porukkaa


Anonyymi

         

07/2016

Olin touko-kesäkuun vaihteessa nenäkanavien laajannusleikkauksessa. Hoito oli lääketieteellisesti sekä asiakaspalvelullisesti erinomaista. Myös keikkaajat olivat hyvin sitoutuneita ja kiinteä osa työyhteisöä. Hoitotulokset on erinomainen.


Kirjoita arvio yksiköstä Kirurginen sairaala (HYKS)Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin