Keski-Suomen keskussairaala, Jyväskylä

  Yhteystiedot

 Osoite:
Keskussairaalantie 19
40620 jyväskylä

Keski-Suomen keskussairaala, Jyväskylä

Keskussairaalantie 19, 40620

Puhelin: 014 26691811

Keski-Suomen keskussairaala, Jyväskylä

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 41,70 €

76%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Murtuma

         

05/2021

Ystävällinen ja asiallinen

Päivystyksen palvelu kauttaaltaan ystävällistä ja asiallista.


ihopoliklinikka

         

03/2018

sain uskomattoman ihanaa hoitoa ja asiantuntemusta säärihaavojeni hoidossa

Hoitajien hyvä ammattitaito sekä ystävällisyys asiakkaita kohtaan hoidon aikana, antoivat utta uskoa ja toivat minulle turvallisuuden tunteen.


Ritva

         

03/2018

Sain hyvää äja asian osaavaa hoitoa

Hyvät lääkärit ja hoitajat


Raija Mantila

         

02/2018

Palleatyräleikkaus

Minulla oli iso palleatyrä,mahalaukku oli työntynyt isolta osalta rintaonteloon. Olin tätä vaivaa kantanut parikymmentävuotta kunnes muutin Muurameen ja Keskussairaalassa otettiin homma hoitoon. Minut leikattiin keskiviikkona (mahalaukku työnnettiin takaisin paikalleen) ja kotiutettiin sunnuntaina ja elämä alkoi taas maistua elämältä. Koko henkilökunta oli ystävällistä ja leikkaava lääkäri selosti etukäteen tilanteen. Olin leikkauksen aikaan 75 vuotias. Nyt täytän pian 79 vuotta eikä ole tarvinnut röyhtäillä kertaakaan.


Johanna Satu Pekkala

         

02/2018

Ad/hd diagnoosini

Hakeuduin tutkimuksiin omien ad/hd -epäilyjeni takia muistaakseni vuonna 2009, 30-vuotiaana. Tutkimukseen osallistui alussa psykiatri ja psykologi. Viiden istunnon ajan keskustelimme asiastani ja alussa psykiatri oli sitä mieltä, että minua vaivaa vain masennus. Totta onkin, että olin ollut masentunut koko siihenastisen elämäni, mutta itse koin että adhd oli aivan ensimmäinen asia elämässäni, joka selitti kaikki kokemani vaikeudet, hitauden, kömpelyyden ja elämäni lukemattomat epäonnistumiset, vaikka sain hyviä arvosanoja peruskoulussa ja vaikka kuinka tein parhaani ja ahersin. Keskustelimme psykiatrin kanssa adhd-epäilystäni ja perustelin tarkasti kaikki seikat, jotka puolsivat adhd-epäilyäni. Viidennellä istuntokerralla tulimmekin sitten johtopäätökseen, että minut kannattaisi laittaa neuropsykologisiin testeihin. Testitulokset olivat selvät, keskittymisen heittelyä ja uupumista pitkäkestoisissa tarkkaavuutta vaativissa suorituksissa havaittiin. Sain kokeiltavalseni concerta- ja ritalin -lääkkeitä. Concerta auttoi hienosti pari kuukautta ja sain kokea aivan ihmeellistä arjen sujumista ja aloin ymmärtää, miksi muut ihmiset ympärilläni suoriutuivat arjestaan niin tasaisen itsestäänselvästi, silloin se onnistui minultakin! Ritalin tuli mukaan sittem kun concertan sivuoireet kävivät sietämättömiksi. Ritalin ei koskaan aiheuttanut sivuoireita, mutta toleranssi kehittyi niin voimakkaaksi, että lääkkeen tehot lakkasivat kokonaan. Muutkaan lääkkeet eivät tuoneet apua, joten nyt elelen ilman lääkkeitä. Olen kuitenkin äärimmäisen kiitollinen diagnoosista ja sen mukana tulleesta ymmärryksestä. Diagnoosi muutti koko elämäni, olin aiemmin niin monella tapaa rikki, epäonnistunut, väliinputoaja, aivan yksin ongelmieni kanssa. Ymmärrys adhd:stani ikäänkuin kutoi kaikki elämäni ongelmat ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, opin tuntemaan itseni ikäänkuin läpikotaisin. Aloin myös oppia erilaisia elintapoja ja keinoja arjenhallintaan, elämään tuli paljon toivoa! Mikä mahtavinta, löysin toiset kaltaiseni hurmaavan hassut adhd-ihmiset, enkä ollut enää yksin! Löysin myös puolisoni adhd-ihmisistä ja olemme olleet nyt iloinen hassu-hessu -pariskunta jo yli 7 vuotta. Työasiat eivät luista vieläkään, mutta elämässäni on nyt mielenrauha, ilo, kiitollisuus ja päivä päivältä parempi tasapaino. Kenties sen unelmieni työpaikkakin lopulta hahmottuu.


Hessu

         

01/2018

Polven keinonivel leikkaus

Sairaalabakteerin vuoksi kaksi leikkausta, pitkä sairaalassaolo kuntoutusta ei järjestetty kaikki perustui omaan omatoimisuuteesi. Huono juttu koska sairaalabakteeri ei oma syy, kuntoutus tulisi antaa edes tukena kaikesta menetetystä.


Tuula Liikola

         

12/2017

Hammastutkimus

Ei tarvinnut odotella, ystävällistä palvelua


Airi Halttunen

         

05/2017

Onnistunut refluksileikkaus kahdesti, mutta kummallakin kerralla purkautunut

Ruotsissa on kaksi kertaa parannettu tätä laikkaustapaa. Miksei käydä täältä opissa siellä, ettei aina tarvitsisi uusia. Ruotsissa jätetään osa mahalaukun suusta kiristämättä, joten jää venymiseen mahdollisuus, eikä purkaannu kokonaan kiristetty panta.ponnistuksessa esim.


Phoenix

         

05/2017

Kyllön tk

Kokemus pohjautuu lapsen ilokaasusedaatioon Kyllön terveysaseman hammashoidossa, josta jäi erittäin mieluisa käynti meille kummallekin.


Raija Mantila

         

05/2017

Palleatyräleikkaus

Olin tapahtuma-aikaan 75 vuotias, kävin Muuramen TK:ssa ison palleatyrän takia ja oma lääkärini lähetti minut Keskussairaalaan tutkimuksiin. Kävin useämman kerran tutkimuksissa ja viimein sain leikkauspäivän. Leikkaus sujui hyvin 5 pien tä tähystyshaavaa mahallani. Kotiin pääsin neljä päivää leikkauksesta, eikä jälkeenpäinkään ollut mitään ongelmia. Kun ajattelen, miten hyvin minua kohdeltiin koko henkilökunnan taholla, olen kiitollinen, että minua kuunneltiin ja leikkaus tehtiin. Olin 20 vuotta aiemmin toisessa keskussairaalassa saman asian takia, eikä lääkäri suostunut minua operoimaa. Kannoin 20 vuotta turhaan vaivaa, jossa mahalaukku oli melkein kokonaan työntynyt rintaonteloon palleatyrän kautta. Se painoi sydäntä ja keuhkoja. Jyväskylän Keskussairaalan kirurgi oli hoitajan lausunnon mukaan paras kirurgi ja mikä parasta mummelin silmille hän oli tosi komea ja miellyttävä. Tässä tarinani lyhykäisyydessään. Olen vieläkin kiitollinen, että minua kuunneltiin ja autettiin. Voin julkituoda tarinani ihan omalla nimellä.


mekallio

         

05/2017

Hoitokokemus

Olen ollut erittäin tyytyväinen saamani hoitoon ja asiakaspalveluun.


P. Otilas

         

03/2017

Jonotus polille

Potilas hakeutui terveyskeskukseen kipeän vaivan takia. Yleisluontoinen diagnoosi tk:ssa. Yli 2 kk kului, sitten lähete KSKS:n polille. Polilta ilmoitus, että vo.aika 5 viikon päähän lähetteestä, sitten uusi ilmoitus, että siirretään vielä yli 3 viikkoa eteenpäin aikaa. Eli yli 8 vk päähän lähetteestä ( onhan se vielä 3 kk:n hoitotakuun rajoissa, mutta kun on jatkuvat kivut päällä eikä tarkkaa diagnoosia, niin onhan tämä ikävää odottelua ja töissäkin pitää kipeänä käydä ).


Hanna

         

03/2017

Olin kipeä ja kovassa kuumeessa. Mentiin vanhempien kaa päivystykseen. Tutkimukset tuntui etenevän hitaasti ja ehkä seitsemän tunnin istumisen ja sängyssä makoilun jälkeen pääsin osastolle. Minulle annettiin amtibioottia suoneen. Seuraavana päivänä todettiin sydänlihastulehdus ja minut siirrettiin sitä seuraavana päivänä sydänosastolle tarkkailuun ja sitten sydänosastolle. Hoitajat ja lääkärit oli kivoja ja oli olo että kaikki osaa hommansa hyvin. Pääsin kotiin viikon päästä. Jälkitarkastus oli kuukauden päästä ja siitä jäi hyvä fiilis.


hannu kokkonen

         

03/2017

tapaturma

hyvä ,nopea palvelu


Helvi

         

02/2017

sähköhoidon kokeilu peräpukamiin.

Sairaanhoitaja lupasi ettei laita sähkökojetta täysille, mutta kun peräsuoleni ei reakoinut mitenkään laimeampiin sähköaaltoihin. Hän laittoi koneen täysille, jossakin se tuntui, ehkä tukka heilahti. Peräsuolessa ei tuntunut mitään. Se hoidosta oli hyötyä, että peräsuoleni ei ole toiminut yli kymmeneen vuoteen niinkuin normaalilla ihmisellä- Vaan olen kuin neliraaja-halvaantunut tarvitsen sormien apua ulostuksen saamisessa ulos suolesta. Kukahan sen sitten tekee kun joudun sänkypotilaaksi.


Ella

         

02/2017

Päiväkirurgia

Ensimmäistä kertaa leikkauksessa. Jalkaterää operoitiin ja olin otettu hoitohenkilökunnan ystävällisyydestä ja osaavuudesta. Jäin mieleen hyvänä kokemuksena. Iso kiitos!


Jkl

         

02/2017

Olen synnyttänyt molemmat lapseni kyseisessä sairaalassa ja henkilökunta on toiminut erittäin ammattimaisesti. Umpilisäkkeen tulehduttua jouduin leikkaukseen, ja silloinkin kaikki toimi ja meni hienosti. Pysäköinti on todella iso miinus.


Jussi Väliaho

         

01/2017

Kaikki meni hyvin


Leena kantanen

         

01/2017

Sain erittäin hyvän ja rauhoittavan kohtelun itselle ikävässä tutkimuksessa


Hanna

         

01/2017

Menin synnyttämään esikoista ja hoitohenkilökunta kohteli minua ihanasti ja kunnioittavasti. Jäi todella hyvät muistot


Anonyymi

         

01/2017

Tyttäreni syntyi kolme vuotta sitten kyseisessä sairaalassa suunnitellulla sektiolla. En olisi voinut toivoa parempaa kohtelua. Kiitos vielä suuresti lämpimälle henkilökunnalle!


Markku

         

01/2017

Ensiavusta suoraan osastolle vääntyneen nilkan takia. Leikkaukseet ja vahvistukset, seur. pvänä kipsi. Tosi nopeaa toimintaa ja hyvää hoitoa ja huolenpitoa ohjeistuksineen


MP

         

01/2017

Ilmottautuminen oli tehty helpoksi automaatilla. Vastaanottoaika piti hyvin paikkansa, oli jopa hiukan etuajassa. Hoitaja erittäin seikkaperäisesti kertoi tulevasta tutkimuksesta, tunsi olevansa turvallisissa ja ammattitaitoisissa käsissä. Tutkimus sujui hyvin suunnitelmien mukaan.


Anonyymi

         

01/2017

kun sairastaa saa aina apua suht nopeesti, joskus päivystyksessä saattaa joutua odottamaan


Anonyymi

         

01/2017

Hieman sekava sairaala. Ohjastus kuitenkin hyvää. Turhan kauan sai kyllä jonottaa vuoroa.


Jukka Kovanen

         

12/2016

Saamani hoito oli hyvää ja henkilökunta oli ystävällistä.


Anonyymi

         

12/2016

Pysäköinti todella hankalaa


Anonyymi

         

12/2016

Hyvää ja asianmukaista hoitoa.


Hepohullu

         

12/2016

Minua potkaisi vuosia sitten hevonen ja olin todella tuskissani vaikka näkyviä vammoja ei juurikaan ollut. Siitä huolimatta tilanteeseeni osattiin suhtautua vakavasti ja minut tutkittiin perusteellisesti. Minut jätettiin vielä tarkkailuun sairaalaan vuorokaudeksi ja sairaanhoitajat ja lääkärit olivat todella ystävällisiä. Lähtiessäni minua kehotettiin soittamaan heti jos kipuja olisi tai jotain muuta ongelmia koituisi.


Anonyymi

         

12/2016

Organisaatio ei ole kovin notkea, eikä valvontapaikkoja ole sairaalassa läheskään tarpeeksi.


Anonyymi

         

12/2016

Päivystyksessä lapseni sai hyvää hoitoa.


Veera

         

12/2016

Saa jatkaa samaan malliin


Jenny

         

11/2016

Minulla on ollut aikasemmin mielenterveydellisiä ongelmia, jotka on hoidettu. palvelussa nuori mieslääkäri sanoi "Nämä kaikki fyysiset vaivat ovat vain psyykkisiä" enkä saannut muuta hoit0oa. odottaminen meni aivan hukkaan.


Elsi Jeminen

         

11/2016

Minulta murtui jalka 15. helmikuuta, pääsin heti osastolle saman päivänä ja minut leikattiin kahden päivän päästä. Todella hyvä hoito ja jalka parani hyvin. Loistava leikkaustiimi.


kaija Turpeinen

         

11/2016

palaute on pelkästään positiivista!


Lari Metsälä

         

11/2016

Uniapneatutkimusten ohjeistus ja tulosten tulkinta oli ammattimaista. Tutkimuksiin pääsyssä meni kuitenkin useampi kuukausi, joka on liikaa akuutissa uniongelmassa.


pentti puupponen

         

11/2016

Huolellinen tarkka hoito, ystävällinen henkilökohtainen palvelu.


Anonyymi

         

11/2016

Hoidon laatu ja palvelu on hyvää


Anneli Hämäläinen

         

11/2016

Odotin klo.16, että voin mennä päivystykseen. Odotin aikani menin lääkärille. Hän ei sanonut päivää vaan nyt on jäätävä sairaalaan. Tutkitaan lisää hoitaja hakee aulasta...Myöhemmin selvisi, että minulla oli ruusu poskessa korvan vieressä.


Anonyymi

         

11/2016

Ristiriitaiset fiilikset. Olen mennyt ambulanssilla sairaalaan kovien vatsakipujen kanssa ja koska veri ja virtsanäytteissä ei ollut mitään ni monien tuntien kivussa olon jälkeen passitetaan kotiin kolmelta aamulla. Taksiin ei ollut varaa ja omavastuu nyk. Yli 22 e. En saanut taksilappua. Vaadin viimeisillä voimillani saada jäädä sinne odottamaan ensimmöistä aamibussia klo 5 aamulla. Kipulääkkeitä luvattiin lisää mutta hoitaja tms. Vaihtui ja kun pyysin sanottiin että et tarvitse. Menin kotiin. Sama tilanne toistui parin vkon päästä myt meninkin normiterveyskeksukseen Jyväskylän tapionkadulle jotta ei tarvitsisi mennä päivystykseen. No lääkäri siirsi minut päivystykseen. Mitään ei taas löytynyt kahden eri osaston päivystyksen jälkeen. Lopulta sanottiin ota buranaa... ja jotain diagnoosiepäilyjä heiteltiin ilmoille mutta ei mitään jatkokontakteja sanotti eikä ohjeistusta. Itsenäisesti ystävän avulla aloitin tietun ruokavalion joka auttoi osaan oireista. Lopulta työterveyshuollon kautta minua uskottiin ja vihdoin pääsin jatkotutkimuksiin. Oireet ollit vakavat ja jo pitkään yrittänht puhua. Edes 2vkon sisäiset ambulanssi plus päivystyskerrat ei vaikuttanut asiaan. Ambulanssikäynnistä ainoa todist3 oli lasku, sillä kukaan ei ollut kirjannut koko tapahtumaa mihinkään ... Ajattelin eträ kuvittelinko kivuissani kaiken. Ainakin se lasku tosiaan kertoi että siellä minä kävin. Tämä tapahtui helmimaaliskuussa 2016. Nyt toisaalta olen siellä samassa sairaalassa tutkimuksissa joihin ohjauduin työterveyden kautta. Siellä oli ihminen joka kuunteli ja otti vakavasti. Nyt sitten suht suurien diagnoosien äärellä pohditaan jatkotoimenpiteitä ja tehdään testejä. Eli tällä hetkellä tyytyväinen mutta ns. Sisäänpääsy ei olisi onnistunut ilman työterveyttä


Mira Rusila

         

11/2016

Palautteeni annan Keski-suomen keskussairaalallle päivystykselle. Olen useampaan otteeseen saanut hoitoa eri vaivoihin keskussairaalan päyvystyksessä. Hoidon laatu on vaihdellut suuresti ajankohdasta ja vaivasta johtuen. Sain melko hidasta ja töykeää hoitoa käydessäni hoidossa polven eturistiside repeämän vuoksi. Sillä hetkellä tuntui, että työntekijöitä ei ollut tarpeeksi ja potilaita oli paljon. Toisella kerralla käynti sujui taas nopeammin käydessäni eri osastolla hoidossa. Hoidon laatu on vaihdellut paljon riippuen vaivasta.


johanna

         

11/2016

Keski-Suomen keskussairaalassa toimii kaikki. Arvostan heidän panostustaan! Ylivoimaisesti Suomen paras sairaala.


Anonyymi

         

10/2016

Ensiavussa pääsi nopeasti tikattavaksi


Anonyymi

         

10/2016

Vaikka ei kiireellinen asia kutsu pkl:n konsultaatioon tuli erittäin nopeasti. Vastaanottoaika täsmällinen. Hoitohenkilökunta - hoitajat ja lääkäri - erittäin motivoituneita ja asiallisia sekä ystävällisiä! Tuli varma olo, että nyt asia hoituu!


iiristiina haukkala

         

10/2016

Palvelu oli hyvää


Anonyymi

         

10/2016

Sain voimakkaan allergisen reaktion. Minua palveltiin nopeasti ja ystävällisesti


Anonyymi

         

10/2016

Olen erittäin tyytyväinen käyntiini ja saamaani apuun.


marja varis

         

10/2016

kun olin vaajakosken terveysasemalla odottanut jalan röntgenkuvausta kuusi tuntia, olin KAUHUISSANI, kun lähetettiin keskussairaalaan, että kauanko vielä joutuu murtuneen jalan kanssa odottamaan. Iloinen yllätys oli, että pääsin hetkessä sisään ja lääkäri ja ns kipsimestari olivat äärimmäisen ystävällisiä ulkokuntalaiselle,siis minulle. Homma sujui sutjakasti ja hyvillä mielin pääsin tunnissa ulos kipsatun jalkani kanssa.


Tarja Höylä

         

10/2016

Kotiutus erittäin puutteellisin tiedoin ja paperein.


Sirje Tiitinen

         

10/2016

Erittäin hyvää ja kiireetöntä hoitoa sain viime viikolla reilut 3kk pojalleni.Kiitos.


Seppo Hakkarainen

         

10/2016

Hyvä ja asiantunteva hoito!


Anonyymi

         

10/2016

Asiakaspalveluasenteessa olisi parannettavaa. Koin, ettei tarpeitani kuunneltu eikä toiveitani otettu vakavasti.


Päivi Nurminen

         

09/2016

Olen saanut hyvää ja ystävällistä hoitoa naistenosastolla. Ehkä kuitenkin liian nopeasti kotiutettiin.


Anonyymi

         

09/2016

Rintäsyöpälaikkaukseen jonotin vähän turhaankin pitkään vaikka ymmärretävästä syystä, on tarvinut leikkausaalin koko päiväksi, leikkaava lääkäri oli (Elina Niemi) oli hyvä ja ymmärtäväinen


Julia

         

09/2016

olen saanut hyvää kohtelua terveyspalveluissa


Kreetta Kärkkäinen

         

09/2016

Arvostellessani nukutuslääkärilleni kipulääkitystä ,aikaisempien leikkausteni perusteella nukutuslääkäri vaihtui


Anonyymi

         

09/2016

Kävin kahdesti kevätkesän mittaan ko. yksikössä struuman vuoksi. Sain erinomaista palvelua ja minua tutkittiin & hoidettiin erittäin hyvin, ammattitaidolla ja lempeän kivalla asenteella.


Anonyymi

         

09/2016

Olen todella kiitollinen saamastani avusta ja hoidosta sairastaessani rintasyövän. Erityiskiitokset kir. Johanna Palve.


Anonyymi

         

09/2016

Mielestäni olisi voitu tutkia paremmin ja perusteellisemmin.


Anonyymi

         

08/2016

Viime lauantaina siunasimme 81-vuotiaan äitini viimeiselle leposijalle. Äitini sairasti syöpää, joka havaittiin "sattumalta" autokolarin jälkeen. Meidän omaisten annettiin ymmärtää, että äitini on jo IÄKÄS ja siksi diagnoosi ei aiheuta toimenpiteitä. Nostimme kissan pöydälle ja onneksi omaisissa on lääkäri, joka sai asiaa eteenpäin ja niin äitini pääsi tarvittaviin hoitoihin. Äitini oli virkeä, asui kotona, toimia itsenäisesti ja ei rasittanut yhteiskuntaa. Äitini o ollut terve ja leikkauksessakin oli nyt iäkkäänä vasta toisen kerran elämässään. Vanhusten kohtelu!!


Anonyymi

         

08/2016

Ripeää toimintaa.


Anonyymi

         

08/2016

Liukastumisen seurauksena olkapää hajosi ja jouduin sairaalaan. Olkapäähän laitettiin titaanilevy ja titaaninauloja. Hoito oli hyvää ja sairaalan fysioterapeuttien antama jatkohoito-ohjelma erinomainen.


Anonyymi

         

08/2016

lastenneurologian päiväsairaalassa on ihana ilmapiiri.


Anonyymi

         

08/2016

Jouduin tapaturmaan ja lähtemään päivystykseen K-S:n keskussairaalaan. Sain odotellessani lääkäriä apua hoitohenkilökunnalta lievittämään saamiani kolhuja. Lääkäri tosin puhui hieman huonoa suomea, eikä ehkä ihan tajunnut, miten olin satuttanut itseni ja näin ollen hoitoni jäi hieman hämärän peittoon ja jouduin hakeutumaan melko pian uudelleen lääkäriin omalle terveysasemalleni.


Anonyymi

         

07/2016

Marjas ollessani kyy pisti minua. En kuulu jyväskylän sairaanhoitopiiriin,mut koska Marjapaikka oll i jyväskylää lähempänä ku kotipaikkaa piti mennä sinne. Kerrottuani tilanteen, pääsin ongelmitta sisään ja j hoitoon. Kiitos henkilökunnan, olen vielä elossa. Oikein mainio ja asiantunteva hoito


Anonyymi

         

07/2016

Jouduin muutama vuosi sitten sairaalaan umpilisäkkeen tulehtumisen takia. Pelkäsin sairaalaaan menemistä, koska olin aikaisemmin saanut niin huonoa kohtelua. Yllätyksekseni sairaalaan vastaanotto olikin tosi ystävällinen. Samoin minun kohdalle sattuneet lääkärit ja hoitajat jotka veivät leikkaukseen. Ainoastaan leikkauksesta seuraavana yönä oli todella ilkeä työhönkyllästynyt n.50vee hoitajanainen. Ja ruokahuoltopalvelun naiset oli myös miellyttäviä. Päällisin puolin jäi hyvä kuva.


Anonyymi

         

07/2016

Kohtelu joidenkin työntekijöiden osalta hirveätä.


Anonyymi

         

07/2016

PARI KERTAA OLLUT PÄIVYSTYKSESSÄ ITSE POTILAANA TAI POTILAAN SEURALAISENA. AINA SAANUT HYVÄÄ PALVELUA JA HOITOA KOHTUULLISELLA ODOTUSAJALLA. EIKÄ OLE KOSKAAN AJETTU POIS, VAIKKEI OLE ENSIN SOITETTU.


Kirjoita arvio yksiköstä Keski-Suomen keskussairaala, JyväskyläHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin