Kätilöopiston sairaala (HYKS)

  Yhteystiedot

 Osoite:
Sofianlehdonkatu 5 A
Helsinki

Kätilöopiston sairaala (HYKS)

Sofianlehdonkatu 5 A, Helsinki

Puhelin: 09 47165505

Kätilöopiston sairaala (HYKS)

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 32,70 €

89%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Laura

         

01/2018

Risuja ja ruusuja

Minulla on melko pitkä historia Kätilöopiston kanssa. Kätilöopisto on ollut mukana elämäni suurissa solmukohdissa. Vuonna 2007 olin siellä valitettavassa toimenpiteessä. Raskain mielin olin päätynyt raskauden keskeytykseen. Raskaus oli edennyt jo niin pitkälle että asia piti tehdä nukutuksessa. Kun päivä koitti, niin menin hoitajan vastaanotolle ensin ja sain jonkin tabletin. Sen tabletin nielemisen jälkeen oli liian myöhäistä muuttaa mielipidettä. Söin siis tabletin ja minut ohjattiin käytävälle seuraavaksi. Käteeni annettiin kansio. Avasin kansion. Löysin sieltä vatsassa olevan lapsen ultraäänikuvat. Lapsi, joka nyt oli kuoleva. Oli jo liian myöhäistä valita toisin. Nämä kuvat ovat piirtyneet ikuisesti mieleeni. Ikuisesti. Palaute 1: älkää antako raskaudenkeskeyttäjälle tilaisuutta nähdä ultraäänikuvia missään tilanteessa. Ellei hän sitä itse jostain kumman syystä pyydä. Paitsi että siinäkään tilanteessa en sitä suosittele. Vuonna 2014 olin Kätilöopistolla synnyttämässä esikoistani. Synnytystä jouduttiin käynnistelemään. Kivut olivat infernaaliset. Kätilö ei uskonut, että lapsi syntyy nopealla aikataululla ja antoi lievityksiä maltillisesti. Ponnistusvaiheessa avustava kätilö piti korvistaan kiinni, kun huusin niin kovaa. Palaute 2: Uskokaa potilasta/asiakasta. Hän on oman kipunsa paras asiantuntija. Älkää missään nimessä antako työntekijöiden pitää korvistaan kiinni, kun henkilö huutaa kivusta. Mitä suurin loukkaus sillä hetkellä. Piirtynyy mieleeni ikuisesti myös tämä. Luulin kuolevani kipuun, ja näin vain tuskaisen näköisen hoitajan. Kuin hänen kipunsa olisi ollut suurempi. Vuonna 2017 kävin Kärilöopistolla synnyttämässä toisen lapseni. Taaskaan minua ei uskottu, kun sanoin että lapsi syntyy melko pian. Synnytyksen kesto oli 2 tuntia ja tänä aikana ehdin tavata ainakin 4 kätilöä. Ellen enemmän. Palaute 3: Antakaa kätilöille mahdollisuus jäädä ylitöihin jos synnytys on kesken. Olin yksin ilman tukihenkilöä synnyttämässä muutenkin enkä voinut luoda sidettä kehenkään synnytyksen aikana kun henkilöt vaihtuivat. Kokemukseni oli se että olin aivan yksin. Kätilöopisto on auttanut maailmaan elämäni 2 tärkeintä henkilöä. Minulla ei olisi heitä jos kolmas tärkeä ei olisi taivaassa. Siinäkin oli osuutensa samalla paikalla ja saman paikan ihmisillä. Suurin palautteeni on kai se, että inhimillisyyttä ei saa kadottaa ja pitää kuunnella ihmistä sellaisins hetkinä kun henkilö syystä tai toisesta on sairaalassa. Mikään budjetti ei voi olla niin tiukka, ettei ole aikaa ja rahaa kohdata. Seuraukset voi olla äärimmäisen pitkät ja kipeätkin jos henkilökunnalla ei ole aikaa tai motivaatiota, tai kykyä kuunnella.


Tam

         

02/2017

Professional services , very satisfied.


Anonyymi

         

12/2016

Kätilöopiston sairaalassa on oman kokemukseni mukaan erittäin osaava henkilökunta.


Sarasofiaa

         

11/2016

Ei mitään huonoa sanottavaa


Anonyymi

         

11/2016

Aivan loistava, ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta kautta linjan!


Anonyymi

         

11/2016

infaation kulku heikkoa, potilaana huomiotta jättäminen, hoidollisia laiminlyöntejä ja sekaannuksia


Nina

         

11/2016

Erinomaista palvelua!!!


marzuliini

         

10/2016

Huolehtivat hoitajat ja lääkärit, jotka pitivät minut ajan tasalla asioiden kulusta.


Anonyymi

         

10/2016

Sain hyvää hoitoa, mutta hoitajat olivat erityisen kiireisiä, enkä ehtinyt saada kunnollisia imetysohjeita.


Anonyymi

         

10/2016

Synnytin toisen lapseni Kättärillä toukokuussa 2016. Jouduin myös käymään lisäultrissa loppuraskaudessa sekä synnytyksen jälkeen useammissa tutkimuksissa. Jokaisella käyntikerralla erityisesti hoitohenkilöstön asiakaspalvelu on ollut mielestäni erinomaista. Joskus lääkäreilyö olisi odottanut enemmän neuvoja ja keskustelua hoidettavan asian tiimoilta. Kahdella käynnilläni oli myös itseilmoittautumisesta johtuva odotustilasekaannus


Anonyymi

         

09/2016

Kokemukseni oli kiitettävä.


Anonyymi

         

09/2016

Sektion jälkeinen verenvuoto (valtimonpää jätetty vuotamaan) josta potilas joutui itse ilmoittamaan hoitajalle kun veri lorisi lattialle. Leikkaava lääkäri joutui kutsumaan apua koska ei saanut lasta kohdusta.


Anonyymi

         

08/2016

Olin leikattavana Kätilöopiston sairaalassa 13.4.2016 . Leikkauksen piti olla aivan rutiinioperaatio, mutta paljastui, että minulla oli edellisten leikkausten takia hirveän paljon kiinnikkeitä. Leikkauksesta tuli pitkä ja vaativa, mutta Kätilöopistolla on huippuosaamista ja kaikki sujui aivan erinomaisesti! Kirurgit suoriutuivat kiitettävästi vaikeasta tilanteesta. Hoitajat hoitivat aivan loistavasti. Muu henkilökunta oli myös ystävällistä ja mukavaa. Olen sanomattoman kiitollinen saamastani hoidosta.


Anonyymi

         

08/2016

Oikein mukavasti sujui synnytys ja jälkihoito sairaalassa. Pidin osasta hoitajista paljonkin. Yksi tosin puhui minulle kuin lapselle (olen 33v) ja kaikilta löytyi eri ohjeet lapsen hoitoon mikä hämmensi. Otin kaikki neuvot vastaan ja sovelsin omaksi. Olin tyytyväinen:)


Anonyymi

         

08/2016

Synnytin v 2013 Kättärillä. Ihana kätilö, hyvä perhehuone ja huolenpito.


Anonyymi

         

07/2016

Kävin endokontrollissa ja oli oikein tehokas ja hyvä palvelu. Palohälytys tuli kesken tutkimuksen, mutta onneksi ei tarvinnut lähteä siinä asusteessa pihalle juoksemaan :)


Kirjoita arvio yksiköstä Kätilöopiston sairaala (HYKS)Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin