Kangasalan terveyskeskus

  Yhteystiedot

 Osoite:
Herttualantie 28
36200 Kangasala

Kangasalan terveyskeskus

Herttualantie 28, 36200

Puhelin: 03 56553000

Kangasalan terveyskeskus

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 0,00 €

73%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Kaia Kaulio

         

02/2018

Aina hieno apu tullut mitä olen sieltä tarvinnut.

Sairaanhoitaja ja lääkäri sekä ajanvaraus ovat toimineet moitteettomasti, hienosti. Lääkkeet loppuivat ennen lääkärin vastaanottoa. Hyvin hoitivat puhelinreseptin apteekkiin ja kaikki 10+. On lähellä terveyasema. Miinusta annan vain parkkipaikoille jonne en saa autoa aina hienosti parkkiin.


Tuikku

         

02/2018

Hyvää palvelua

Pitkäaikainen, leikkaukseen johtanut vaiva jota hoidettiin niin päivystyksessä, kuin omalääkärilläkin. Niin hoitajat, kuin lääkäritkin ottivat asiani aina todesta. Kertaakaan ei tuntunut, että pitävät minua vain sairauslomaa käyttävänsä laiskurina. Vaivaa hoidettiin, maksusitoumus kuviin ja lähete erikoislääkärille tehtiin viipymättä. Henkilökunnan vähyys ei hoitajien ja lääkärien ammatillisuudessa näkynyt, odotusaikana kylläkin. Kiitos hyvästä hoidosta!


Viivi

         

02/2018

Hyvä kokemus

Hammashoitolassa monesti olen käynyt ja palvelu on ollut hyvää ja henkilökunta on aina ystävällinen. Hoidossa ei mitään valittamista


Asta

         

01/2018

Ilo asioida

Olen käynyt pari kertaa ja esim. terveystarkastus sujui hyvin ja palvelu oli hyvää ja huoliani kuunneltiin.


Reetta

         

12/2017

Ok

Ihan ok palvelua


Marika

         

06/2017

Tylyä palvelua päivystyksessä

Jonottelin pari tuntia kesäkuussa arki-iltana päivystyksessä, homma ei näyttänyt kiireiseltä eikä asiakkaita ollut paljoa, mutta nuori sijaislääkäri oli vissiin normaalia hitaampi. Eikä siinä mitään, mutta sitten kun kysäisin parin tunnin jonottelun jälkeen miltä tilanne näyttää, että ehtisin vielä tarvittaessa nipinnapin yksityisellekin Tampereen keskustaan päivystykseen, niin hoitaja totesi että siellä se sun nimi on listalla ja ettei kaksi tuntia ole mitään, joskus täällä jonotetaan seitsemänkin tuntia. Täytyy sanoa että todella kipeän silmän kanssa ei huumorintaju oikein riittänyt moiseen tylytykseen ja totesin että saavat kirjata minut ulos, että lähden nyt. Joten itse hoitoa vaikea arvioida tällä kertaa. Palautteeseen tuli tosin heti seuraavana päivänä asiallinen vastaus. Hiukan omituista mielestäni myös se, että päivystyksessä on pitkiä aikoja (5-10 min kerrallaan) päivystystiski täysin tyhjänä. Nytkin sinne tuli ambulanssilla potilas, ja sairaankuljettajat saivat etsiskellä vastaanottovirkailijoita tiskin takaa toimistosta turhaan ja koputtelivat vastaanottohuoneisiinkin, lopulta yli 5 min kuluttua hoitaja sitten saapui. Menee kallisarvoista työaikaa hukkaan ambulansseiltakin moisessa touhussa, voisi ainakin olla joku hätäkännykkänumero hoitsulle, jos ei voi olla koko ajan tiskin takana. Toivoisin myös jotain vaikka koodinumeroilla toteutettua listausta päivystyspotilaista hoidontarvejärjestyksessä, totta kai siitä menee akuuttitapaukset ohi, mutta näkisi aina kulloisenkin tilanteen ja kestäisi jonotustakin sitten paremmin, kun ei olisi niin epämääräistä tuo. Nytkin oli melkoisen kovat kivut, eikä kukaan käynyt edes kysymässä parin tunnin aikana, että miten pärjäilen.


leippis

         

03/2017

Palvelussa parantamista

Omalle lääkärille pitkät odotusajat,kiireellisissäkin tapauksissa pitäisi ensin mennä omalle lääkärille ja sitten vasta saa mahdollista hoitoa ensiavussa


Jari Helenius

         

02/2017

Varsin hyvin toimii

Labra toimii hyvin - jonotuslipun ottaneilla ajoittain pitkä odotusaika. Vastasoitot ajanvarauksessa toimii. Lääkärit asiallisia ja työhön paneutuneita. Labravastaukset tuloksista kännykkään toimii. Hammashoitoihin ehkä hieman liian pitkät odotusajat.


Paul Tiililä

         

02/2017

Oli aika kehnoa ja huolimatonta

Olen ollut kaksi kertaa vuodeosastolla ja kummastakin kerrasta on huonoja kokemuksia. Minulla on tekonivel oikeassa lonkassa, lääkäri kirjoitti epikriisiin vasen lonkka. Olin 5 hengen huoneessa. Parina päivänä lääkäri ei tehnyt kiertoa, ja yhtenä päivänä lämpöä ei mitattu laisinkaan. Yksi toinen potilas, liikuntavaivainen, putosi vessassa pahaan asentoon eikä päässyt itse ylös. Hänen huutonsa kuuluivat hyvin käytävälle, mutta kun kukaan ei välittänyt siitä, menin itse katsomaan ja kutsuin hoitajan paikalle nostamaan miehen ylös. - Toisella kertaa olin lonkkaleikkauksen jälkihoidossa toisella osastolla, missä hoito oli aika ylimalkaista ja hiukan piittaamatonta.


Vissy

         

01/2017

Palvelu sujui moitteetta ja sain erinomaista apua vaivaani.


Anonyymi

         

01/2017

Olin kipee,paranin.


Anonyymi

         

12/2016

Olen saanut erinomaisen ystävällistä palvelua lääkärien,hoitajien ja labran puolelta. Myös hammaslääkäripuoli yllätti positiivisesti! Hoitoon on päässyt yleensä samana päivänä,tai sitten olemme voineet sopia puhelimessa asioista. Helppoa ja joustavaa! Ihania ihmisiä töissä ?


Nikkari

         

10/2016

Hyvä kokonaisuus


Ranja Pikkola

         

10/2016

Kaikkein parasta on omalääkäri palvelu.


Tuula Säpyskä

         

10/2016

palvelu vaihtelevaa, joskus erinomaista, joskus ei läheskään hyvää


Anonyymi

         

10/2016

Pitkät jonotusajat, eikä arviota siitä, kauanko täytyy vielä odottaa. Kovissa kivuissa kuittailut siitä, että muutkin odottavat ei auta.


Tepa

         

10/2016

Yö- ja iltapäivystys lopetettu. Paljon sijaisia, kandeja, jotka ei tiedä mistään mitään.


Anonyymi

         

08/2016

lääkäri kirjasi omakantaan --vatsa pömppö , koin loukkauksena ,kärsin pömppömahastani joka johtuu vatsanalueen vaikeista leikkauksista ja vatsalihakset käännetty sivuun sian nahka koko vatsan alueen tukena . kyseessä oli törkeä pot. vahinko .lääk .oli dokumentit asiasta , tuntuu etteivät viitsi tutustua taustoihin . aika menee tietokoneen näpyttelyyn .


Kirjoita arvio yksiköstä Kangasalan terveyskeskusHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin