Kalajärven terveysasema

  Yhteystiedot

 Osoite:
Ruskaniitty 4
02070 Espoo

Kalajärven terveysasema

Ruskaniitty 4, 02070

Puhelin: 09 8163 4500

Kalajärven terveysasema

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 16,40 €

60%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Magi Viljanen

         

09/2018

väärä puhelin numero netissä

Kalajärven puhelinnumero on netissä joka paikassa väärä. Ilmoittaa että p.no. ei ole käytössä. Mainitsin terveysasemalla käydessäni asiasta jo noin puoli vuotta sitten. Henkilökunta vastasi että tee ilmoitus Espoon kaupungille, - haloo!!!!! Mitä palvelua tämä on. On terveysaseman vastuullsa huolehtia että informaatio on oikea. Mielestäni henkilökunnan olisi pitänyt kiittää siitä että ilmoitin ja ryhtyä toimenpiteisiin. Ihmettelen suuresti toimintaa. Toivottavasti korjaatte asian välittömästi. Kiitos!


Anonyymi

         

01/2018

Epäasiallinen käytös puhelimessa

Kalajärven terveysasemalta soitto ak:lle. Kyse alaikäisen lapsen tietojen siirtämisestä toisesta sosiaali- ja terveyspiiristä (Eksote) uudelle hoitavalle taholle. Puhelimessa henkilö ei kuuntele, puhuu päälle. Asiakaspalvelusta jäi todella ikävä olo. Eksotessa asiat toimineet hyvin. Jos jokin asia ollut epäselvä, ammattilainen selvittänyt asian asiallisesti. Ei syyttelyä asiakkaan suuntaan. Asioilla kun on tapana järjestyä, ja asiallinen asioiden hoitaminen on varmasti kaikille se paras vaihtoehto.


Kaleh

         

12/2017

Diabetes2 ja sydämen vajaa toiminta

Hyvä hoito ollut


Kikka

         

06/2017

Hammaslääkäripalvelut

Peruutin lapseni hammaslääkäriajan esteen takia ja pyysin uutta. Uutta ei voitu antaa sillä aikoja ei ole !! Hammaslääkäreillä on hoitovastuu mutta he eivät voi hoitaa potilaita koska aikoja ei ole riittävästi. Hoitotakuu tarkoittaa hammashoidossa sitä että tarkastukseen pääsee 2 kk:n sisällä mutta sen jälkeen jatkohoidolle ei ole mitään aikarajaa. Hammaslääkärien ajanvaraus on auki n 10-13 viikkoa eteenpäin ja kun tänä aikana ei ole yhtään vapaata aikaa, paitsi akuutteja varten, niin sitten odotellaan ja soitellaan jos vapaita aikoja olisi jostain ilmestynyt, Johdon mukaan kukaan ei valita ja kaikki on hyvin, ihmeellistä että tälläistä hyväksytään.


Kari Lehtola

         

01/2017

Hyvä


Sanna kotomäki

         

12/2016

Hyvä palvelu


Anonyymi

         

11/2016

hyvä


Tarja Juvenius

         

10/2016

Ei huonoa sanottavaa !


Kirjoita arvio yksiköstä Kalajärven terveysasemaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin