Jorvin sairaala, Espoo (HYKS)

  Yhteystiedot

 Osoite:
Turuntie 150
Espoo

Jorvin sairaala, Espoo (HYKS)

Turuntie 150, Espoo

Puhelin: 09 4711

Jorvin sairaala, Espoo (HYKS)

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 32,70 €

79%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


?

         

02/2020

Kohtelu jorvin lasten ppkl

Olin lapseni kanssa jorvin lasten päivystyksessä. Potilaan ja omaisen kohtaaminen oli todella huonoa hoitajien sekä etenkin lääkärin toimesta. Kohtaaminen oli ylimielistä ja vähättelevää. Annettiin kyllä hyvin ymmärtää, että sinne ei ole mitään asiaa hakeutua. Lapsellani oli kova kuume ja kurkkukipu. Kun ihminen hakee apua hänellä on yleensä jokin hätä. Ei kukaan turhaa lähde lääkäriin. Toivon ettei koskaan enää tarvitse hakeutua jorvin lasten päivystykseen.


Liisa

         

03/2018

Hyvä kokemus

Ammattimainen toiminta


Jonottaja

         

12/2017

8,5 tunnin jonotus.

Kovassa päänsäryssä,kova huimaus tasapaino heitti,8,5 h jonotus tulos: 3 x pv 800g burana ja 1 g Panadolia. Tänäkään päivänä käynnistä ei ole kanta.fi tiedoissa merkintä..eikä reseptiä ole kuulunut eikä näkynyt?


Sanna

         

12/2017

L2 osasto ja kätilöt ??

Jorvin Synnytysosastolla sain 8.10.2018 tyttövauvan ja sain todella hyvää kohtelua hoitamaltani kätilöiltä kiitos siitä ??haluan myös kiittää L2 osastoa josta siellä pidettiin hyvää huolta pienokaisestamme.


Maria

         

12/2017

Hyvää palvelua

Minulle asetettiin 24h ajaksi verenpainemittari ja hoitaja jonka kanssa asioin oli oikein mukava, ammattitaitoinen ja osasi kertoa minulle laitteesta ja miten sen kanssa toimitaan. Samana päivänä isäni joutui sairaalaan ja kerroin, että tulokset saattavat olla aika korkeat, hoitaja ymmärsi tilanteen ja kertoi että voisin sen ilmoittaa siihen lappuun johon piti kirjata päivän tapahtumat. Erinomaista hoitoa!


titi

         

12/2017

asianmukaista hoitoa kaatumisen jälkeen

kokonaisuudessaan odotusaikoineen käynti Jorvissa kesti viitisen tuntia eli pitkän tovin, mutta asiakaspalvelu oli hyvää, lukuunottamatta osin röntgenlääkäriä, jolta jatko-ohjeistus oli puutteellista. Hoitajan vastaanotto sekä lääkintävahtimestarin suorittama kipsaus ja röntgen sujuivat hyvin. Vastaanottotilat olivat ok


Umpisuoli

         

08/2017

Potkittiin pois

Jos Peijas tehnyt diagnoosin ja sieltä viety Jorviin umpilisäkkeen poistoon, niin kuinka voidaan lempata vielä Meilahteen?? Sitten puhjenneen hoitoa 5 vrk sairaalassako? Ei SOTE-uudistus voi ainakaan huonontaa tätä saibaa!


Mak

         

04/2017

Hyvin meni.


Markus Liukkonen

         

04/2017

Kolmen tyrän leikkaus

Erittäin hyvä kokemus. Hoitajat huippumukavia ja kaikki meni tehokkaasti eteenpäin.


Anni

         

04/2017

Päivystyskäynti

Hakeuduimme lauantaiaamuna ystäväni akuutin sairauden vuoksi päivystykseen. Heti ilmoittautumisluukulle kutsuttiin hoitaja, joka johdatti ystäväni suoraan tutkimushuoneeseen. Siitä suorasn eteenpäin hoitoyksikköön ja tiputukseen. Tämä tapahtui 1.4.2017. Kaikki meni erittäin sujuvasti. Käynti todistaa, että avun saa nopeasti, kun on oikea tarve.


Maiski Aitta

         

03/2017

Ystävällistä hyvää kohtaamiata

hYVÄÄ HOITOA


Uatu

         

03/2017

Lokakuussa 2016 leikattiin paksusuolen syöpä.

Hoidettiin erittäin hyvin.


Jaana

         

03/2017

Hyvää ja ystävällistä hoitoa

Olin Jorvissa unikokeissa, ensimmäisenä päivänä kiinnitettiin yliyön seurantalaitteet ja seuraavana päivänä tehtiin nukahtamisviivetutkimuksia. Kaikki kohtaamani asiantuntijat olivat erittäin ystävällisiä ja myös rauhoittavia: päivänä, jolloin oli tarkoitus saada unenpäästä kiinni 20 minuutissa tämä rauhoittavuus oli erittäin tärkeää. Kiitoksia hyvästä hoidosta!


Uatu

         

03/2017

Mahtavan hyvää

Viime lokakuussa leikattiin syöpä. Sain erinomaista hoitoa sairaalaassa leikkauksen jälkeen. Siirryin syöpäklinikan hoiviin, mutta silti sain kutsun Jorviin viime kuussa ja tapasin leikkauksen tehneen kirurgin. Tykkäsin kutsusta ja tapaamisesta. Jos kaikki menee hyvin, niin siirryn myöhemmin uudestaan Jorvin hoiviin.


Tuula jarha

         

02/2017

Erittäin ammattitaitoista toimintaa

Olen isäni ja veljeni joutunut siellä sanomaa viimeiset heille hekilökunta erittäin avoimia osaavia ja kunnioitaa perhe kohtaamisia.


Käsi paketissa

         

02/2017

Ala-arvoista

Lapseni käsi oltiin kuvattu jo toisessa sairaalassa ja todettiin murtuma. Meitä pyydettiin menemään Jorviin jossa saimme odotella 3 tuntia että näkisimme edes lääkärin. Sanoin jo alussa, että minun täytyy lähteä tiettynä kellon aikana hakemaan toista lastani hoidosta toiselta puolelta Espoosta(julkisilla)... tähän ei otettu kantaa mitenkään. Jouduimme jättämään jonon kesken yli 3 tunnin jonotuksen vuoksi ja terveydenhoitaja vain tokaisi töykeästi...sen kun menette yksityiselle.....minusta se ei ole kovin ammattitaitoista. Kolmen tunnin odotuksessa toisella lapsella oli sama vaiva ja perheen tuttu lääkäri tuli heti katsomaan lasta ja lepertelemään ja tarjottiin vielä huonetta lepäämiseen...minusta kohtelu ei ole lainkaan samanarvoista kaikille eikä erikoistilanteita oteta lainkaan huomioon. Illalla tulimme takaisin päivystävälle lääkärille joka konsultoi käsikirugia ja pyysivät menemään seuraavana päivänä Lastenklinikalle päivystykseen (vaikka heidän olisi pitänyt antaa meille aika) siellä kovin pahoittelivat Jorvin väärää toimintatapaa.


Sananvapaus

         

02/2017

Saamani hoito Jorvin sairaalassa on ollut ala-arvoista.


Äiti

         

02/2017

Lasten päivystys

Lasten päivystys toimii todella huonosti. Jos ajatellaan että Jorvi on Suomen toiseksi suurimman kaupungin isoin sairaala ihmettelen kun lasten päivystyksessä ei ole edes lastenlääkäriä! ( lääkärin toimenpiteet hidastuvat jos joutuu soittamaan useamman kerran eri lastenlääkäreille puhelimitse ja kysellä neuvoja.) voiko tämä olla mahdollista, jos paikalla olisi lastenlääkäri jonot lyhenisivät. On luonnotonta odotella jonossa 4-5 tuntia korkeassa kuumeessa olevan lapsen kanssa.


Anastasi

         

02/2017

Jalan paketointi päivystyksessä

Naarmuuntunut jalka paketoitiin nopeasti päivystyksessä. Palvelu oli mukavaa ja mutkatonta ja jätti ammattitaitoisen vaikutelman. Lääkäriä ei tällä haavaa tarvittu,mutta hoitaja kertoi konsultoineensa päivystävää lekuria. Kiitos avusta!


Anonyymi

         

01/2017

Kolmen päivän ajan meidät pyydettiin lasten päivystykseen (aamusta iltaan odotimme kaikkina päivinä), kun lapsen oudon kuumeilun ja jalkakivun syytä ei löydetty. Meitä myös epäiltiin aluksi, että olemme "turhalla asialla" ja äitiä pidettiin vauhkona. Lopulta neljäntenä päivänä otettiin lasten infektio-osastolle iv- ab hoitoon, jossa olimme usean päivän ajan. Periaatteessa henkilökunta oli ystävällistä, ja osastolla hoito osaavaa, mutta odottavan aika oli pitkä ja usean päivän kotoa koko päiväksi päivystykseen hyppyyttäminen tuntui kohtuuttomalta 39-41 asteen kuumeesta kärsivän lapsen kanssa.


Anonyymi

         

01/2017

Epäiltiin Ahvenanmaalla ollessani että olin kokenu lievän sydärin. Siitä hetkestä tutkimus ja hoito tapahtui niin pian ettei siinä kerenny kun suihkussa käymään. Kaikki oli kuitenkin ok. Osasto ja henksut aivan huippuja.


Erja Heino

         

01/2017

Tehokasta, asiallista, asiantuntevaa hoitoa keskiyöllä poliklinikalla. Lääkäri oli kiireestä huolimatta leppoisa ja antoi hoidon ohessa pari hyvää ohjetta siihen, kuinka on mahdollista joissain tapauksissa korjata vastaava tilanne itse tehtävillä yksinkertaisilla keinoilla.


Eveliina Ylönen

         

01/2017

Ihanat huonekaverit ja hoitajat, elämäni vaikeimpina hetkinä ja pitkien sairaalajaksojen aikana koin hienoja ihmiskohtaamisia ja tunsin että minusta välitettiin.


Marianne

         

01/2017

Minulla on ongelma, joka pitäisi selvittää. Koko aikana olen saanut vain kirjeyhteydenpitoa + yhden kerran olen päässyt lääkärille ja sekin oli sijainen, kun oikea lääkäri oli pois. Hoitosuhteessa lähetettiin kirjeitä, että miten pitää hakeutua yksityiselle lisätutkimuksiiin ja koskaan ei kysytty kuinka voin. Hoitosuhde lopetettiin ennen kuin vaivan syy selvisi ja oireet hävisivät. Jäin vaile apua.


Anonyymi

         

12/2016

Kiitos hyvästä hoidosta!


Jonna Musakka

         

12/2016

Olin kesällä Jorvissa olkapääleikkauksessa. Pääsin leikkaukseen peruutuspaikalle noin kaksi viikkoa ortopedin leikkauspäätöksen jälkeen. Leikkaava ortopedi oli mielettömän asiantunteva ja selitti kaikki leikkaukseen liittyvät vaiheet todella seikkaperäisesti. Sekä leikkaussalin henkilökunta että muu henkilökunta oli ystävällistä ja heidän huomassaan tunsin oloni turvalliseksi. Kaikki sujui kerrassaan hienosti!


Anonyymi

         

12/2016

Jorvin uusi päivystys yksikkö hieno, mutta pelkään, että henkilökuntaa on liian vähän.


Saara

         

12/2016

Hyvää hoitoa ollaan saatu lasten päivystyksestä


Anni Vilkman

         

11/2016

Usein ensiavussa saa odottaa liian kauan


Anonyymi

         

11/2016

Kokemukset Jorvin sairaalasta ovat olleet positiivisia. Henkilökunta on ollut osaavaa ja ystävällistä.


Anna Pulkkinen

         

11/2016

Kerrassaan ystävällistä toimintaa.


Ida

         

11/2016

Sain hyvää ja huolellista palvelua ruuhkasta huolimatta.


tatjana kapanen

         

11/2016

Kiitos hyvästa hoidosta


Anonyymi

         

11/2016

Henkilökunta on usein mukavaa ja ammattitaitoista. Toimintatavat ovat asia mitä pitäisi muuttaa, puhumattakaan päivystyksen odotusjaoista.


Tee

         

11/2016

erinomaista toimintaa henkilökunnalta, laitoin jo erikseen palautteen suoraan


Rita Sorsa

         

11/2016

Täytyy lisätä henkilökuntaa!!!


Reino martikainen

         

10/2016

Lauantaina 29.10 päivystyksen klo 10.45 kipeytyneen jalan tutkimukset (kuvaus) lääkärin tutkimukset ym.. noin 40 min....! Vaude.. Johtui tietysti osittain siitä ,että ei viellä paljon potilaita jonossa.


Nina Torvela

         

10/2016

Ei mitään huonoa sanottavaa, osaavaa ja herttaista porukkaa töissä. Joka kerta on tullut sellainen olo, että lääkärit ja hoitajat oikeasti välittävät ja että on hyvissä käsissä.


Tiina

         

10/2016

Olen ollut tyytyväinen saamaani hoitoon.


Mira Pettinen

         

10/2016

Äidistä ja vauvasta huolehdittiin hyvin.


Anonyymi

         

10/2016

Loistavat tilat ja palvelu lasten päivystyksessä, kunhan yksityiseltä sai ensin lähetteen.


nainen48

         

10/2016

Rintani leikattiin Jorvissa. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Kotiuttamisen jälkeen soitetti in kotiin ja kyseltiin kuinka voin. HUIPPUA


Anonyymi

         

10/2016

Minulta leikattiin umpisuoli. Jouduin odottamaan leikkausta todella pitkään, ja vaihtamaan sairaalaa kahdesti. Jorvissa pääsin kuitenkin (pitkän odotuksen jälkeen) leikattavaksi. Leikkaus sujui nopeasti ja henkilökunta oli todella mukavaa. Kiitokset hoitajille!


Pirkko Lehtonen-Havu

         

10/2016

Hoitoonpääsy kävi nopeasti ja hoito oli huolehtivaa ja hyvää.


Anonyymi

         

10/2016

Jouduin menemään päivystykseen kovan vatsakivun takia. Pääsin vastaanotolle lukuisten tuntien kuluttua, jolloin minut ohjattiin laboratoriotesteihin. Hoitajat unohtivat minut täysin ja odotin laboratorioon pääsyä tuntikausia. Lopulta pääsin antamaan näytteen ja takaisin lääkärin vastaanotolle, jossa todettiin, että kyseessä saattaa olla umpilisäke, menkää kotiin odottamaan ja soittakaa apua, jos tilanne muuttuu. Vietin Jorvissa yhteensä 9 tuskallista tuntia. Hoitajat olivat kuitenkin ystävällisiä.


Anonyymi

         

10/2016

Aikoinaan kun umppari puhkesi ja kävin omalla TA:lla sen todentamassa ja sain kiireellisen lähetteen jorviin oli palvelu todella huonoa,lähetteessä näkyi että crp oli yli 300 ja kipuja oli paljon. Hoitaja vähätteli ongelmaa ja totesi että oot varmaan raskaana,otti raskaustestin,klmaydia ja muut sukupuoli testit,sekä joitain muita testejä,siinä sitten tuloksia odottelin itkien ja ilman kivunlievitystä n. 3 tuntia.Viimein kun tulokset tuli,olikin eri ääni kellossa.Kipulääkkeet suoraan suoneen,samoin sedatiivit ja hätäleikkaukseen. Lopputuloksena puhjennut umppari ja moraalisaarna lääkäriltä että miksi en tullut aikaisemmin,haavilla olivat ne umpparin palaset sielät sisuksista onkineet.5 päivää sairaalassa ja helvetilliset kivut!


Anonyymi

         

09/2016

Poikamme oli saanut haavan päähän. Toiminta Jorvissa oli asiallista ja nopeaa.


Anonyymi

         

09/2016

Minut vietiin suoraan pitkältä lennolta sairaalan ensiapuun,koska sain koneessa kohtauksen jolloin verenpaineeni nousi yli200yläp.kasvoni turposivatjaoli tosi huono olo.KERROIN ETTÄ OLIN OLLUT SAIRAALASSA Thaimaassa,jonka jälkeen arvelivat että se on sairaalabakteeri ja minut oli kuljetettava mahdollisimman pian ilman mitään hoitoa toiseen sairaalaan ambulanssilla,minulla ei ollut sairaalabakteeria.PÄIVYSTÄVÄ LÄÄKÄRI OLI TYLY JA YLIMIELINEN,


Anonyymi

         

08/2016

V.2015 olin kilpirauhasen syöpäleikkauksessa.Sain erinomaista hoitoa.Lauluäänikin säilyi.Tehokasta,asiantuntevaa ,ammattitaitosta henkilökuntaa niin leikkaussalissa,kuin osastollakin ja valmisteluhuoneessa.Jaksamista ja hyvää jatkoa.


Anonyymi

         

07/2016

Vaimo synnytti meidän kuopuksen Jorvissa ja kaikki meni loistavasti! Henkilökunnalle kaunis kiitos! Tsemppiä vaativaan työhön, olette ammattitaitoista väkeä!


Kirjoita arvio yksiköstä Jorvin sairaala, Espoo (HYKS)Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin