Itäinen lähiklinikka

Itäinen lähiklinikka - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Alasenkatu 2
15300 Lahti

Itäinen lähiklinikka

Alasenkatu 2, 15300

Puhelin: 03 41089420

Itäinen lähiklinikka

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 20,90 €

53%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Sari

         

05/2017

Kun homma toimii...

Menin Itäisen lähiklinikan (Lahdessa) päivystykseen kurkkukivun ja äänen katoamisen vuoksi. Infotiskiltä minut ohjattiin odottamaan sairaanhoitajan luokse pääsyä. Odotin aulassa arviolta noin 40 minuuttia, mikä ei minusta ole lainkaan pitkä aika julkisella puolella. Kulutin aikaani lukemalla opintoihin liittyvää kirjallisuutta. Sairaanhoitaja kutsui minut luokseen ja tutki minut yhtä ammattimaisesti kuin lääkäri. Hän kuunteli keuhkot, katsoi korvat ja kurkun. Hän otti myös pika-tulehdusarvotestin, joka valmistui 15 minuutissa. Sain diagnoosin: kurkunpäätulehdus, hyvät hoito-ohjeet, loppuviikon sairauslomaa sekä lääkärin kirjoittaman reseptin apteekkiin. Olin todella tyytyväinen saamaani palveluun. Sairaanhoitaja oli hyvin asiansa osaava, yställinen ja empaattinen. Kaikki hoitui mielestäni todella mallikkaasti.


Jaakko

         

01/2017

Sain nikkarointipuuhissa sahanpuruja silmään, mutten sitä heti tajunnut. Seuraavana aamuna olo oli kuitenkin jo kehno eikä silmää saanut kuin raotettua auki. Aika lekurille järjestyi saman tien ja puolen tunnin tapaamisen aikana silmä oli puhdistettu ja reseptit kirjoitettu jatkohoitoon. Kaikki toimi hienosti: palvelu pelasi, silmä tuli kuntoon ja puutyökin on jo valmis!


Kirjoita arvio yksiköstä Itäinen lähiklinikkaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin