Heinolan terveyskeskus

Heinolan terveyskeskus - eSairaala

  Yhteystiedot

 Osoite:
Torikatu 13
18100 Heinola

Heinolan terveyskeskus

Torikatu 13, 18100

Puhelin: 03 8494388

Heinolan terveyskeskus

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 36,90 €

80%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


tuula hotari

         

06/2017

lapsen korvakipu

suoraan sanottuna, aivan hämmästyttävä kokemus.Oltiin mökillä. itse asun helsingissä,mut kun meni itkevän lapsen kanssa korvakivun takia hakemaan pienelle apua, sitä sai ja hyvin nopeasti. Miksi täällä helsingissä ei ole niin maanläheisiä ihmisiä kuin teillä siellä?


Katja

         

05/2017

Heinolan terveyskeskus

Heinolan terveyskeskuksessa saa pääosin hyvää palvelua, jos itse tajuaa pitää siitä kiinni. Esimerkiksi olen itse ollut tiukasti sillä linjalla että röntgen täytyy ottaa, nielunviljely on hyvä tehdä yms. Vaikka lääkäri ei välttämättä sitä olisi tehnyt. Ja näin on aina löydetty jotain mikä hoitoa vaatii. Omalle kohdalle on sattunut iloisia ja huomaavaisia lääkäreitä. Aina niitä ei kuitenkaan ole, joten heinolan terveyskeskukselle muistutus, että mukavat ja asiakkaita kuuntelevat lääkärit tuovat suosiota! Välillä odottaminen kyllä turhauttaa, heinolassa ei tunnu olevan aikataulut aina kohdillaan.


Masennuksesta toipunut

         

02/2017

Hain terveyskeskuksesta apua masennukseen. Psykiatrisen sairaanhoitajan juttusille pääsee suoraan ilman lääkärin lähetettä, mikä on tosi hyvä käytäntö. Sain masennuslääkityksen, mutta sen ohella olen jatkanut sairaanhoitajan tapaamista ja kokenut tulleeni kuulluksi. Masennuksen alkaessa helpottaa sain energiaa ja itseluottamusta hakea töitä ja sainkin vakituisen työpaikan huonosta taloustilanteesta huolimatta. Paljon ruusuja terveyskeskuksen mielenterveystiimille!


Anonyymi

         

01/2017

Hommat on toiminu käydessäni kyseisessä paikassa, mutta yleisesti ottaen Suomen terveydenhuolto on mennyt ala-arvoiseksi. Ihmisiä ei oikeasti tutkita ja vähätellään potilaan omia ajatuksia mahdollisista oireista ja niiden syistä.


Asta Järvinen

         

01/2017

Olin saanut VTI (virtsateiden infektion), joka muhi hiljaa päästen munuaisiin asti. Heräsin 39 ast.kuume horkkaan. Sain lähetteen Heinolan tk PHKS, koska päivystysaika oli ohi. PHKS:ssa jouduin sis 33 ylipaikalle vetoisen ikkunan alle. Veriviljelyjä otettiin useita, joten ab- tiputusta ei aloitettu ennenkuin neljännen viljelyn jälkeen, ja CRP oli jo 328. Kuumehorkat olisi voitu edes PHKS välttää kuumetta alentavalla tulehduskipulääkkeellä. Eteeni vedettiin sermi/verhot eikä toivomuksiani kuunneltu. Viidennen viggo- sorkkimisen jälkeen sanoin, ettei käteni ole neulatyyny, vaan nyt sen saa laittaa lääkäri. Tämä toteutui. Epäilyksissäni kävi myös malaria, koska olimme matkailleet Gambiassa. Silloin kuulin mies äänen naureskelevan hoitajien kansliassa, että "sitä on nyt vähän käyty matkoilla, ja epäillään malariaa" ! CRP vaan jatkoi nousuaan. Olen itse ollut 8 v kaikilla pkl:lla ja osastoilla töissä, ja nähnyt monen menehtyvän sepsikseen (yleiseen verenmyrkytykseen), joka minullakin jo oli. Pelkäsin menettäväni tajuntani, koska en ollut varma olisinko jaksanut taistella itseäni "pintaan". Lääkärikierrolla pyysin saada siirron Heinolan kaupunginsairaalaan, ja tästä hoitaja oikein innostui, että sinne kyllä pääset. Vei jopa taxi tolpalle pyörätuolilla, jossa oli tyhjät renkaat. Olin aivan tokkurassa päästessäni Heinolan tk:n vuodeosastolle, mutta tuntui kuin olisin tullut kartanoon. Hiljaisuus, kiireetön hoito rytmi, ystävällisyys. Ruoka aivan taivaallista vrt.PHKS. Heinolan vuodeosastolla viettämäni ajan jälkeen en enää ikinä tahtoisi joutua PHKS. Ymmärrän kiireen osastoilla, mutta ei ystävällisyyttä tarvitse unohtaa. Tässä oli nyt palaute kahdelle hoitopaikalle saman sairastumis jakson ajalta, mutta hyvä, että kaiken jälkeen olen hengissä !


Anonyymi

         

10/2016

oikein hyvä asiakaspalvelu ja kaikki toimi hyvin!


Anonyymi

         

07/2016

Sain niin hyvää hoitoa borrelioosin ensioireisiin, ettei tauti päässyt puhkeamaan. Tästä ikuisesti kiitollinen. Ja viisastuneena olen nyt ollut paljon tarkempi puutiaisten kanssa.


Kirjoita arvio yksiköstä Heinolan terveyskeskusHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin