Haagan terveysasema

  Yhteystiedot

 Osoite:
Huovitie 5
00400 Helsinki

Haagan terveysasema

Huovitie 5, 00400

Puhelin: 09 31049270

Haagan terveysasema

  Yksikön yleisarvio

Ajanvaraus

Varaa aika

Ensiapu

Ensiapu 24/7

Hinnat alkaen

Alkaen 0,00 €

67%

 Asiakkaiden arvio asiakaspalvelusta

 Asiakkaiden arvio jonosta

 Asiakkaiden arvio laadusta

  Info


Leena Salakka

         

03/2020

Hyvää hoitoa

Terveiset ylilääkärille, jos siellä Haagassa tällä hetkellä sellainen on. Miten voikin joku terveysasema noin hyvin toimia, henkilökunta ystävällistä ja iloista ja taitavat oikein viihtyä työpaikallaan. Tätä on siis hyvä johtaminen! Kiitos, kiitos! Lääkärikäynnillä selvisivät kaikkia asiat kertaheitolla!


ida-maria

         

05/2017

Hyvää palvelua ja mukavaa henkilökuntaa

Olen asioinut terveysaseman puolella,neuvolassa ja labrassa ja aina olen saanut hyvää palvelua.Lapset on huomioitu hyvin laboratorion jonotuksessa ja neuvolan tilat ovat viihtyisät.Ajan olen aina saanut tarvittaessa.


Alice Ahola

         

03/2017

Hyvä kokemus

Olen aina saanut hyvää palvelua haagan terveysasemalta. Nopea ja asiantunteva palvelu


Joshua

         

02/2017

Oikein hyvää julkista palveua

Ihan kohdalleen ei mennyt koska ajavaraaja oli unohtanut syöttää numeroni järjestelmään. Sen vuoksi lääkärin poissaolosta ei saatu viestiä minulle. Numerotiedustelusta olisi selvinnyt kyllä. Turha käynti siis. No, uusi aika ja kaikki oli toisin. Jonoa ei lainkaan ja lääkärin luo vain vähän myöhässä. Palvelu erinomaista.


Anonyymi

         

01/2017

Sairasloman tarve, soitto keskukseen, takaisinsoitto nopeasti kiitos takaisinsoittopalvelun, ajanvaraus lähes heti


Anonyymi

         

01/2017

Jonottaminen vuoronumerolla ihan uskomattoman pitkää. Kerran jouduin kiireellisesti ajamaan nopeasti terveyskeskukseen, sillä kurkustani alkoi haavasta vuotamaan runsaasti verta. Menin tyhjillään olevalle asiakaspalvelutiskille, jossa nopeasti yritin selittää tilanteeni ja että kurkkuni vuotaa verta; sain vastauksen istua ja odottaa. Meni 10 minuuttia verta nieleskellessä, edelleenkin sama henkilö istuessaan tietokoneella ilman muita asiakkaita. Lopulta en pystynyt enään odottamaan ja jälleen selitin, että kurkkuni vuotaa verta, menen pian paniikkiin tilanteen takia. Lopulta tämä henkilö otti asiani 'tosissaan' ja pääsin vasta sen jälkeen tarkastettavaksi.


iida

         

01/2017

Siellä oli todella ystävällinen asiakaspalvelu.


Anonyymi

         

12/2016

Pojallani oli silmätulehdus ja silmiä särki, hän ei voinut pitää niitä auki vaan talutin hänet terveyskeskukseen jossa hän selkä köyryssä oli ja valitti silmiään. Vastaanottaja uumas että nyt on kaikki teidän alueella täynnä, soittakaa klo 12 jälkeen... Klo oli noin 9. olin todella hädissäni, en voi viedä poikaa kotiin odottamaan aikaa. Minun li kovennettava ääntäni ja piti olla todella tiukka. Hyvin vastahakoisesti saimme ajan "toisen alueen lääkärille", mutta kun hän näki mistä oli kyse hän heti huusi hoitajaa antamaan pojalle lepopaikkaa ja pian pääsimme lääkäriin joka antoi sen tarvittavan lähetteen jolla pääsimme Silmäklinikalle. Olipa ikävä kokemus.


Anonyymi

         

11/2016

Palvelu oli oikein suijuvaa.


Enni

         

11/2016

Kävin aikanaan ottamassa rokotteen Haagan terveysasemalla. Huomasin sisääntullessani tervesaseman hyvällä tavalla kiireettömän ilmapiirin mikä toi turvan tuntua. Asiat sujuivat sutjakkaasti ja ammatitaitoisesti ilmoittautumisesta lääkärin vastaanottoon. Hyvä kokemus tällaiselle terveysasema / sairaala kammoiselle :)


Anonyymi

         

10/2016

Hyvin toimii ja tarvittaessa saa palvelua hyvin nopeasti


Nelli Kaasalainen

         

10/2016

Hoitoa sai samalla viikolla, lääkäri oli asiallinen ja tuntui välittävän.


Anonyymi

         

10/2016

Olin positiivisesti yllättynyt kaikkeen!


Anonyymi

         

09/2016

Kaikki käyntini ovat olleet positiivisia ja palvelu on aina ollut asiantuntevaa ja ystävällistä


Anonyymi

         

09/2016

Terveysaseman palvelu ollut suhteellisen ripeätä ja asiantuntevaa. Aulahenkilöiltä kaipaisin välillä hieman asiakaslähtöisempää otetta. Tiuskimista on välillä tullut takaisin.


Anonyymi

         

07/2016

hyvää palvelua


Kirjoita arvio yksiköstä Haagan terveysasemaHuono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen
Huono       Välttävä       Keskinkertainen       Hyvä       Erinomainen

Haluatko lisätä kuvia?Lähetä arvio

Vakuutan, että tämä arvio perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, edustaa rehellistä mielipidettäni ja hyväksyn palvelun ehdot ja säännöt  


  Takaisin